פורום?!

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifפורום?!

או מרכז יובש...? תראו...אני אוהבת את אנסטסיה ואני חדשה...בעצם אני מעריצה של ג'ניפר לופז אבל אני גם אוהבת את אנטסיה... ו...אמממ...החלטתי להצטרף לפורום אבל לפי מה שנראה פה הוא דיי יבש...או מת?! יש הודעות בעמוד הזה מלפני שבועיים...אפילו יותר...אנשים תתעוררווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

FreakOfNature

New member
אני ער...

לצערי אנשים אחרים פה ישנים יותר חזק ממתים (הכוונה אליך, דוד)

DIRRTY

New member
בעעעעעעעעעעע

צודק
באמת סורי עוד מעט יש מבחני הדסה ויש לחץ ענקי בלימודים בעעעעעעעעעעעעעעעעע ודרך אגב עשיתי אתמול חיסון
וברוכה הבאהההההההההההההההההההה יגאל זה רק אני או שמעריצי לופז מתים על אנסטסיה ומעריצי אנסטסיה מתים על לופז

FreakOfNature

New member
גיבור שלי ../images/Emo3.gif

ובקשר ללחץ הענקי של המבחנים שלך - אתה עדיין לא יודע מה זה לחץ, אתה רק כיתה ח... חכה שתגיע לתיכון...

זה רק אתההההההההההההההההההההה

אני מעדיפה להתאבד מאשר להעריץ את הזו** המזד**** הזאת... (ג'ניפר לופז בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע)

שבי בצד....

מה את מקללת אותה הא? מי אץת חושבת שאת בכלל??? עלאק זאתי.... למה ג'סטין יותר טוב בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לכי לישון טוב?

לירון ג'סטין הרבה הרבה הרבה הרבה

הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב מג'ניפר לופז בעעעעעעעעעעעעע (
) זה בטוח!!! ולהזכירך... אני טל ואני ממש אבל ממש לא חושבת את עצמי בניגוד למישהי מפה (וזאת לא אני!!)... ג'ניפר לופז היא סתם חתולה מסכנה...
אבל תגידו מה שתגידו במקום של השיר הכי מכוער היא זכתה ובצדק!!!!!

* הרב (זה מרוב עייפות... ../images/Emo1.gif)

ודוד הבהרתי לך כבר ממה נובע חוסר המזל שלי.. מישו למעלה שונא אותי??

אל תקרא לי אחותה...

עדיף להיות מאומצת... ואת מה קשור חתולת רחוב? ומה קשור זכייה על השיר הגרוע של השנה? איפה את חייה? *הולכת לנפץ לה את הבועה...* וג'סטין הוא סתם הומו...
וג'ניפר מושלמת

מה קשור?? אני פשוט מוכיחה לך

עד כמה שהיא לא מוצלחת עלק מושלמת פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וג'סטין הומו??? סעי סעי יא חתיכת לסבית!!!!!!! את זקוקה ל
נפשי!!!! אז לפסיכולוגים שבינינו עזרו לה!!! כואב לי הלב לראות אותה ככה...

אופסססססססס התכוונתי לרשום את

~ מהכרטיס שלי והתבלבלתי....
סורייייייי

שלוםםםם אני פה בגלל לירון חחחח

באנו להעיר ת'פורוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ייאייייייייייייייייייייייייייייייייייי יאללה קומו קומווווווווווווווו

יאפפפפפפפפפפפ יאללה קומוווווווווו

אם לא תקומו הפורום יהפך לפורום אוף 3 בלי שתרגישו בכלל!!! ואז לא תהיה לו "רמה"

קרועההההההה חחחחחחחחחחח

WAKEEEEEEEEE UPPPPPPPP PEOPLEEEEEEEEEEEEEEEEEE בו בו בו בוקרררררר טובבבבבבבבבבבבבב

למעלה