אנשושים...

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאנשושים...

רק רציתי להגיד כמה דברים קטנטנים...ף 1.אני שמחה שהפורום חזר להיות כמו שהיה פעם...וכותבים בו והכו' וכו' ואני נורא מצטערת שאני לא כותבת פה הרבה (כמעט בכלל) בזמן האחרון..אני פשוט אני בתקופה דיי לחוצה..כל היום אני חוזרת הבייתה מבצפר,הולכת לצופים וחוזרת בלילה..ויוצא שאני רק קוראת פה...אבל עכשיו זה קצת נרגע..אז אני כנראה יהיה פה יותר ..אז סורי בכל זאת אם הפורום לא מתעדכן וכו' וכו' 2.אני רואה שהקטע עם התחרות של הלוגו לא כ"כ עבד...ההצבעה הייתה אמורה להיות עד ללפני 5 ימים...ורק מישו אחד הצביע..ככה שיוצא שרק אחד מהלוגואים ניצח משום מה..אז תתחילו להצביע (אם אתם רוצים לראות את הלוגואים אתם מוזמנים לעבור עמוד...חח) ועוד כמה ימים כשאני אראה שלא מצביעים יותר אני אשים את הלוגו החדשדש.-=) שנה טובה ומתוקה לכוולכםם תהנו בחג!!!חווווופפששששש ולג'ניפר-בהצלחה בכלללללל התחומים ושתהיה לה את השנה הכי טובה והכי מוצלחת בעולם!!!

אהלן

כבר שכחנו שאת המנהלת.... לפי דעתי, אם את רואה שאת לחוצה ואין לך זמן להיות פה בכלל, את צריכה להכניס מישהו שינהל איתך ביחד את הפורום! לפני כמה זמן דיברתם שליאת תהיה מנהלת גם כן, מה נסגר עם זה?

NoWords

New member
יאללה אנשים להצביעעע../images/Emo9.gif

ולהוסיף את ליאת לניהול יכול להיות רעיון מצוין

Lopezit

New member
אם זה היה תלוי בי...

כבר מזמן הייתי מנהלת אבל אני לודעת מה צריך לעשות אם אני ישלח טופס יגידו לי שיש כבר מנהל בפורום

Lopezit

New member
אמרתי לה

היא אומרת לי לשלוח טופס היא לא מבינה שהיא צריכה לדבר איתם

NoWords

New member
נכון שירה

את צריכה לדבר עם תפוז שאת מסכימה לצרף את ליאת לניהול ורק אח"כ יגידו לה שתשלח טופס, ואז יקבעו איתה פגישה אני אומרת מניסיון

מפגרת... תעמדי על הזכויות שלך נגמר

התאריך האחרון ורק אני הצבעתי תעמדי על זה שניצחת..

למעלה