שנשחק

happy

New member
../images/Emo124.gif השקר שלי הוא

מספר אחד. אכן אחרי ההריון ההוא נסענו לארה"ב והינו בווגאס וזכינו באחת המכונות ב 500$. הלוואי והינו זוכים ב 3000$ אכן אחרי אחד המבחנים הקשים שהיו לי בתואר השתוללתי עם השותף שלי ובעקבות זה נפרדתי מהחבר שהיה לי והשותף שלי הוא היום בעלי. ובירח דבש שלי הינו בתאילד בקוסאמוי יחד עם אייל קיציס. הינו באותו מלון וכל ה10 ימים שהינו בקוסאמוי בילינו ביחד. חלקנו אפילו את אותו מזרון ים והוא ובעלי עשו ביחד אופנוע ים.

1ויוי

New member
משפט האמת והשקר שלי../images/Emo12.gif

מעתיקה מפורום "הריון אחרי אובדן 1. הזמר הלטיני ריקי מרטין הזמין אותי לארוחת צהריים במסעדה של הזמרת גלוריה אסטפן 2. זכיתי בתחרות המורה הסקסית של הקריות ברדיו חיפה 3.הצעתי לבעלי נישואים בפגישה הראשונה

happy

New member
יו זה קשה

הכל נראה לי שקר (סתם...).נראה לי 2 זה שקר.

1ויוי

New member
../images/Emo26.gifחשיפה../images/Emo36.gif

משפט השקר הוא 3 1. אכן הייתי אורחת כבוד של ריקי מרטין במיאמי , כולל טיסות משבוע מלון פאר על חשבון חברת סוני. ריקי לקח אותי ואת הבעל לארוחת ערב מפוארת במסעדה הקובנית של הזמרת גלוריה אסטפן . מצורפת תמונה לכל אלה שלא מכירות . 2. אכן זכיתי בתחרות . ויש כזו תחנה רדיו חיפה. באיזה קיץ משעמם אחד התקשרתי לחידונים ברדיו וזכיתי במיליון פרסים. השדרן החליט במיוחד בשבילי ליזום תחרות (הנצחון הובטח מראש) וזכיתי בשיט לקפריסין . 3. השקר- (חצי שקר למעשה )לא הצעתי לבעל נישואים בפגישה הראשונה , למעשה תיעבתי אותו ממבט ראשון . נפגשנו במסיבה של אחיו שהיה ידיד שלי ומאוהב בי. כל המסיבה הבעל חיזר אחרי ולא סבלתי את התקרצצותו. בדרך חזרה אמרתי לחברה שבאה איתי שכמה שאני לא סובלת אותו לא יעזור לי כלום כי אנחנו נתחתן . אלוהים יודע מאיפה המשפט הזה יצא לי.. אחרי המסיבה לא נפגשנו חצי שנה כל אחד יצא עם אחרים . אחרי חצי שנה נפגשנו ותוך חודש התארסנו.

אטלאנטה

New member
גם אני משתתפת

1. הייתי שחקנית כדורסל מקצוענית 2. גרתי שנה בהודו 3. אני שוב בהריון

פלגיה

New member
אם 3 נכון, זה מצריך הודעה נפרדת, לא

אני מהמרת ש-2 שקרי, ומאחלץ לך שיהיה בשעה טובה.

תמי ס

New member
נראה לי ש- 3 זה שקר

מאמינה שהיית מודיעה לנו באופן יותר "רשמי"...

אטלאנטה

New member
../images/Emo36.gifחשיפה

השקר - מספר 2, לא גרתי שנה בהודו, אלא בארה"ב... וכן, הייתי שחקנית כדורסל מקצוענית (עד שנמאס לי לרוץ אחרי כדורים), בעוונותי, בתקופה זו גם דגמנתי ושחקתי בקולנוע ישראלי (ניסיתי לרכוש את כל העדויות ולהשמיד אותם, אבל ברור שיש עותקים אי שם לתעוד הזוועה..) וכן, אני בהריון, ממש בהתחלה, עשיתי בדיקה ביתית, אפילו הרופא ראה שק הריון. עוד שבוע שבועיים אני אלך לראות דופק.. אחלה משחק.. רוצה עוד כזה!!!

למעלה