שאלון :O

EreWind

New member
שאלון! יאיייי!! ^O^

שם: בתאל מיכאל =) גיל: 16 ו 4 חודשים מקום מגורים: אשקלטאון מרוצה מהמגורים שם? : זה לפי מצבי רוח -__-' דמות אהובה: קאקשי! ^_^ בישי אהוב: יש הרבה חחח אבל הכי הכי יוקי! מגרוויטיישן!! יאמי *__* בישית אהובה: אני אחשוב על זה ואחזור אליכם... זוג סטרייטים או גייז: גייזזז משחק מייפל: הגעתי עד רמה 30 ופרשתי XD משחק ראגנרוק: אה? 0-0 יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן/לא: כן כן? איזה?: שיקא ^_^ רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: שניהם....בערך XD ממצב? הכל בסדר. חוץ מהלימודים הכל נפלא! הייתי משנה את הצבע שער של: שלי! לצבע: שחור*__* רק כדי לראות איך זה ייצא! מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: EreWind זאת דמות הקשתית שלי במייפל XD פשוט אהבתי את השם. ראסנגן/צ'ידורי: ראסנגן (אפילו לא הגעתי לפרקים!) דרקונים צריכים להיות בצבע: כחול! ואדום! *__* אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: אמממ...למי אכפת קיבלתי פרחים! יש חיות מחמד?: היה והרבה חחח מתחיל להימאס לך מהשאלון כן/לא/קוראים לי בתאל ואני רק בפרק 15 בנארוטו: נראה לי שהשאלה מיותרת >_____> מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: אני מקווה שכן אני עוד חושבת XDD ראית את הסרט רעיון עם ערפד: לופ ראית FMA: לופ ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: איפה??0_0קונאי/שוריקאן: קונאי! חתול/כלב: כלבלבי קאוואייי ^O^ =P :=P/P= ^^ / ^_^: ^_^ לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: ל..ל...זה! נו!! לריוונדל! אההה...כן *_* (למי שלא יודע ואני בספק אם יש מישהו כזה זאת העיר של העלפים שבשר הטבעות) החתולים הסמוראים: >____< ממצב? =) נכון נמאס? לא ממש... חחחח הכל כדי לא לעשות שיעורים במתמ"ט! רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? למי אכפת? XDD

יעל צאן

New member
DD:

שם: יעל גיל: 16 וחצי בערך XP (באפריל 17 ..עא;; לא רוצה =[[[) מקום מגורים: חיפה P: מרוצה מהמגורים שם? : אמאמ .. 'ני רוצה תל אביב ;__; דמות אהובה: נארוטו ! =P ביש אהוב: קאקאשי, סאסקה ^^" בישית אהובה: '.' זוג סטרייטים או גייז: גייז ~~~ ;3; משחק מייפל: מה איתו? '.' משחק ראגנרוק : כנ"ל יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן/לא...כן D:: .. כן? איזה?: שרשרת ם.ם רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: רואה אנימות OO;; ממצב? מצויין :) הייתי משנה את הצבע שער של: טבעי הכי , אחי -_______- לצבע: ם.ם מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: סתם כינוי , אין שום קטע ..:/ ראסנגן/צ'ידורי: מה? ~ ם.ם; דרקונים צריכים להיות בצבע: ירוק ~ אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: אמממממממ...י.י יש חיות מחמד?: מילקי החתול השמן ~ D: מתחיל להימאס לך מהשאלון כן/לא/קוראים לי בתאל ואני רק בפרק 15 בנארוטו מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: אני בפרק 19 P=.....ולא לא מתחפשת , אולי אני אשים על עצמי איזה כובע מצחיק '.'; ראית את הסרט רעיון עם ערפד: לא ראית FMA : ב[א]רור ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: קינדר ~ קונאי/שוריקאן: ~.~ חתול/כלב: X: =P / P=: ~ ^^ / ^_^: ^_^ לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: החתולים הסמוראים /: ממצב? מצויין ם.ם נכון נאמס? ... רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? חעחע יש לי הסעה מחיפה לאנימה קון DD: אני לא צריכה את הרכבת PPP= למרות שאני אוהבת רכבת ם.ם 'בל יותר אוהבת כסף ... בוחעחעחע T_T

ashkeloni

New member
מממממ

שם: נתן / ניית'ן גיל: 18 מקום מגורים: אשקלון מרוצה מהמגורים שם? : לא דמות אהובה: אין ביש אהוב: אין בישית אהובה: אין זוג סטרייטים או גייז: לא איכפת לי משחק מייפל: לא משחק ראגנרוק : לא יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן/לא כן כן? איזה?: מחזיקי מפתחות
רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: כלום ממצב? חראגיל הייתי משנה את הצבע שער של: לא
לצבע: נה מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: אני גר באשקלון. ראסנגן/צ'ידורי: צ'ידורי דרקונים צריכים להיות בצבע: אדום אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: ורד... יש חיות מחמד?: חתולים וכלב :-פ מתחיל להימאס לך מהשאלון כן/לא/קוראים לי בתאל ואני רק בפרק 15 בנארוטו כן מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: לא ראית את הסרט רעיון עם ערפד: יאפ ראית FMA : אכן ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: ביצת הפתעה של קינדר. קונאי/שוריקאן: שוריקאן חתול/כלב: חתול =P / P=: P= ^^ / ^_^: ^_^ לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: איפה שיש מישהי מסויימת שממש בא לי לדבר איתה פנים אל פנים
החתולים הסמוראים /:? ממצב? חראגיל נכון נאמס? יאפ רק עוד אחת...
אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? 2 פאונד בבקשה

t a i

New member
צ'הצ'ה 3=

שם: ריי גיל: 18 מקום מגורים: אשדוד מרוצה מהמגורים שם? : יאפ :) דמות אהובה: טסונאדה
ביש אהוב: ממממ...סאי? בישית אהובה: אינו זוג סטרייטים או גייז: סטרייטים
משחק מייפל: לא? משחק ראגנרוק : גם? יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן/לא לא
כן? איזה?: .... רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: שניהם ..חוץ מהפילרים עכשיו.. ממצב? משעמם! הייתי משנה את הצבע שער של: מי? לצבע: לבן
מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: אין ... ראסנגן/צ'ידורי: ראסנגן דרקונים צריכים להיות בצבע: לבן! אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: יפה יש חיות מחמד?: כבר לא
מתחיל להימאס לך מהשאלון כן/לא/ לא ממש מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: כן!!! למאשירו צ'אן ממאי אוטומה ראית את הסרט רעיון עם ערפד:לא חושבת =_= ראית FMA : כן ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: מה איתה? קונאי/שוריקאן: שוריקאן חתול/כלב: לול בעלי =P / P=: ?? ^^ / ^_^: ^__^ לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: כוכב אחר..(שאני יכולה לחיות בו כמובן..) החתולים הסמוראים /: ניא!! ממצב?
נכון נאמס? ממממ רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? לא הבנתי

עונה!!! ^^

שם: שימי גיל:18 מקום מגורים: בבית
מרוצה מהמגורים שם? מממ זה נחמד. דמות אהובה: אני? בישי אהוב: נתן ?
בישית אהובה: זוג סטרייטים או גייז: לא'דע משחק מייפל: בלעע משחק ראגנרוק : בלעעע יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן
כן? איזה?: מחזיקי מפתחות, קלפים. כל מיני שטויות. רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: אנימה. ממצב? חביב הייתי משנה את הצבע שער של: עדי לצבע: אדום? מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: מממ סתם משו מצחיק
ראסנגן/צ'ידורי: ראסנגן. דרקונים צריכים להיות בצבע: אתם לא יודעים שאין דבר כזה? אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: נבול
יש חיות מחמד?: דגי זהב.. וליאור
מתחיל להימאס לך מהשאלון כן/לא/קוראים לי בתאל ואני רק בפרק 15 בנארוטו WTFFFF???? מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: חחח לא. ראית את הסרט רעיון עם ערפד: ראיון * וכן ראיתי הרבה הרבה הרבה פעמים ראית FMA :
ישר כשיצא. ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: לא אוהב שוקולד. קונאי/שוריקאן: אקדח
חתול/כלב: כלב. =P / P=: =P ^^ / ^_^: ^__^ לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: למכנסיים של **** החתולים הסמוראים /:
ממצב? לא רע תודה ששאלת מה איתך? נכון נמאס? לא ממש. רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? מממ חצי פאונד?

Hikaru

New member
תשובותבות~

שם: חן גיל: 17 מקום מגורים: פרדס חנה מרוצה מהמגורים שם? : לא, אין פה כלום. דמות אהובה: שינדו היקארו מהיקארו נו גו, כמובן. ואחריו היוגה נג'י מנארוטו. ביש אהוב: שינדו היקארו ונג'י *-* בישית אהובה: אה..ווינרי מ-FMA יפה ^_^ זוג סטרייטים או גייז: אותו הדבר בעיניי משחק מייפל:
משחק ראגנרוק :
יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן/לא
כן? איזה?: קופסת ראמן עם מגבת בתוכה, מוצר של הסרט השני של נארוטו. פון סטראפ. ווליום מנגה. בובת נארוטו. מחזיקי מפתחות~ רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: ראיתי את האנימה עד פרק 135, הפסקתי, מחכה להמשכת העלילה כרגיל. קורא את המנגה~ ממצב? הכל מעולה!! הייתי משנה את הצבע שער של: נארוטו לצבע: שחור *-* מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: הדמות האהובה עליי בכל הזמנים. ראסנגן/צ'ידורי: צ'ידורי פשוט נראית יותר טוב, אין מה לעשות. דרקונים צריכים להיות בצבע: שחור או כחול בהיר כזה. אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: לא אכפת לי? ^^" אחד יפה~ יש חיות מחמד?: כן, כלבה צ'יבית בשם מיקה. ^_^ מתחיל להימאס לך מהשאלון כן/לא/קוראים לי בתאל ואני רק בפרק 15 בנארוטו
~ מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: כן באנימה קון. לא בשאר.
ראית את הסרט רעיון עם ערפד:
ראית FMA :
ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: ביצת הפתעה של קינדר. קונאי/שוריקאן: קונאי ^_^ חתול/כלב: תלוי במצב רוח. =P / P=: אמ.. P= ^^ / ^_^: ^^ לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: אוסאקה, ביתי בעוד מספר שנים. *-* החתולים הסמוראים
ממצב? עדיין מעולה נכון נאמס? טיפה, יש לך יותר מדי זמן פנוי. רק עוד אחת... אה...נו. אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? לך לעזאזל, אני רואה מספיק מתמיקה בביצפר. למרות שהשאלה לא קשורה לנתונים. XD הלוואי וזה היה ככה באמת במבחנים :X

kaji to mizu

New member
פיצוי על הזמן הרב שלא הייתי פה >>

שם: רגב נבון גיל: 18 וחצי מקום מגורים: אשקלון >> מרוצה מהמגורים שם? : קל להתרגל אליו והאמת שלאחרונה הוא דיי התחיל להשתדרג להשתפר ^_^ דמות אהובה: הרבה זמן לא חשבתי על זה אבל אני מניח שרוק לי(הייתי מוסיף גם את צ'וגי ואת שיקאמרו^^). בישי אהוב: אני לא בעניין של בישים >_> בישית אהובה: כנ"ל >_> זוג סטרייטים או גייז: אין לי משהו נגד הומוסקסואלים אבל יש לי העדפה ברורה לסטרייטים כי אלייהם אני יותר רגיל(למרות שלאחרונה גם הם מעאפנים >>). משחק מייפל: אתה צוחק עליי?!?! אני הוא זה שגרם לעדי, לעדן ולליאור בכלל להכיר ולשחק במשחק הזה(זהוא דיי ממכר אם יורשה לי להגיד >>). עדי כל הכבוד לך שפרשת!! יובל, כל הכבוד לך על היותך לוחם ולא איזה קוסם מפונק, קשת עני או גנב שויצר^^. דרך אגב הדמויות שלי במייפל: (Oikiro-Page(32 (Mitan-Assasin(40 (Zoutsuki-Cleric(46 משחק ראגנרוק : שמעתי שמייפל העתיקו מראגנרוק המון אבל לפניי ששיחקתי מייפל, שנאתי את כל משחקי ה MMORPG אז אני מניח שאשאר שם. למרות זאת, התחלתי לשחק גם בFLYFF שזה "FlyForFun" וזה נראה מגניב ומהנה בצורה מסויימת. מה?! מי לא רוצה לעוף?! XD יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן/לא : יש לי איזה פוסטר על הקיר שהדפסתי בעצמי אבל גם ככה אני לא נוטה לבזבז כל כך הרבה כסף על מרצ'נדייז(לא מאמין במרצ'נדייזינג ><...Too Expensive) כן? איזה?: -__-' רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: אני לא בקטע של מנגות בכלל. בקשר לאנימה ראיתי עד הפילר עם הרוח של הסמוראי הלבן. זה פשוט היתה כמות בולשיט גדולה מדיי בשבילי לצפות בה. -__-' ממצב? לא יודע..אני חושב על איך שהחיים שלי נטוליי משמעות ואיך שאני צריך לתת להם אחת אחרת אני סצם אגרר אחרי איזה גורל פתטי >>. הייתי משנה את הצבע שער של: פעם חשבתי לשנות את צבע השיער שלי >> לצבע: לכחול. כי חשבתי שהז מגניב ואני עדיין חושב ככה. ממה שהבנתי הצבע הזה לא מחזיק זמן רב על שיער שחור כמו שלי ולכן אני לא מנסה לצבוע אותו באמת >>. מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: הפירוש היפני הוא "אש ומים". אני פשוט אוהב שימושים שונים באלמנטים של הטבע והתכונות שלי הכי מזדהות עם אש ומים - לפעמים אינ היפראקטיבי יותר מהארנה של אנרג'ייזר ולפעמים אני יכול להיות רגוע מאוד ופעמים רבות יש לי דכאונות מעצבנים >>. ראסנגן/צ'ידורי: שנייהם מעפאנים לטעמי. קמהאמאה לנצח (-; דרקונים צריכים להיות בצבע: בצבע האהוב עליי - כחול. אם הייתי רואה דרקון שחור עם עיניים אדומות בלילה זה היה מראה מפחיד למדיי >_>. אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: כשיביאו לי פרח, אני אחזור עלייכם XD יש חיות מחמד?: NOPE... מתחיל להימאס לך מהשאלון כן/לא/קוראים לי בתאל ואני רק בפרק 15 בנארוטו: דוגרי, לא ממש אכפת לי. זה לא שיש לי משהו טוב יותר לעשות(מייפל לא עולה לי משום מה >>). מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: לא שם ולא שם. אלא אם כן מישהו יתרום לי 700-800 שקלים בשביל לקנות פריטי לבוש מגניבים בריקושט XP ראית את הסרט רעיון עם ערפד: לא את המקור ולא את הפארודיה. ראית FMA : יאפ. אחלה סדרה! אחת מהסדרות האלו שגורמות לך לחשוב הרבה על העולם, על הבניי האדם ועל ההשפעה והיכולת שלנו לשנות או לעשות משהו. ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: תמיד שנאתי ביצי קינדר. זה בגלל שתמיד קיבלתי אחד והשוקולד לא הספיק לי אז רציתי עוד אחד ולא נתנו לי("תשמור למחר" >>)... קונאי/שוריקאן: שוריקן. הוא פשוט נראה לי יפה יותר. חתול/כלב: לא זה ולא זה. אין לי משהו נגדם. אני פשוט לא בעדם. אולי דוב קואלה במקום XP =P / P=: כן... 0_o ^^ / ^_^: ^^ כמובן לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: לבית של אנה בנשר *___* החתולים הסמוראים /: אחת האנימות בפרט והסדרות בכללי, הכי טובות בהן נתקלתי בחיי!! כבר לא רואים הרבה אנימות בסגנון החופשי והמצחיק הזה. האנימה היחידה שיצא לי לראות והיתה קרובה לרמת הפארודיות והצחוקים המיוחדת הזאת היתה "מדבוט" - אחלה סדרה, ואני עוד אומר את זה בתור אחד ששונא כמעט את כל אנימות הרובוטים הקיימות XDD ממצב? עכשיו, בסדר ^^ נכון נאמס? זה בסדר אח שלי. בקטנה XP רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? בהתחשב לעובדה שעל הרכבת היוצאת מחיפה יש גם קופסת גלידה המכילה 10 ליטרים של גלידת טריפל שוקולד(יאמי*__*) ובהתחשב לקצב לעיסת המסטיק בזוקה(טעם אבטיח) של רמי מהשכונה...אני משאר שזה יעלה 1.90. אתה אולי רוצה גם צ'יפס עם זה? XP

למעלה