אני לא כותבת כאן הרבה...
...אבל אני מאוד אוהבת שאלונים. שם: אביב גיל: 21 (זקנה למדי) מקום מגורים: עם שותפים בגבעתיים. מרוצה: מהשותפים כן, מגבעתיים לא. דמות אהובה: קאקאשי סנסיי. בישי אהוב: נו, כמובן. קאקאשי סנסיי. בישית אהובה: טמארי! זוג: טמארי ושיקאמארו, ובתחום הסלאש - קאקא-אירו. מייפל: לא. ראגנרוק: לא. מרצ'נדייז: יש. שני פוסטרים, מיניאטורה של קאקאשי ומחזיק מפתחות של קאקאשי/פאקון. רואה אנימה/קורא מנגה: בעיקר רואה אנימה, מדי פעם מתפתה לקנות איזה מנגה. ממצב: דוגרי, סבבה. הייתי משנה את צבע השיער של: ניסיתי, אבל כולם מוצלחים עם צבע השיער שלהם. מה הקטע מאחורי הכינוי שלי: "חתולה שחורה" בצרפתית, עם שגיאת כתיב קטנה. ראסנגן/צ'ידורי: צ'ידורי, ולו בגלל שקאקאשי עושה אותו כל כך יפה. דרקונים צריכים להיות בצבע: אדום. אם הייתי מקבלת פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: ורד אדום. חיות מחמד: חתולה (לא שלי) שתעזוב בקרוב את הבית. מתחיל להמאס מהשאלון: קוראים לי אביב ויש לי סבלנות רבה. מתחפש בפורים: רציתי לטמארי, אבל אין לי לאן. לא נראה לי שהחבר'ה בעבודה יבינו. ראית את רעיון עם הערפד: ראיון כן, רעיון לא. זה רעיון טוב? ראית FMA: כן, וגם את הסרט. אחת הסדרות המופלאות. ביצת הפתעה של קינדר או חיקוי עלוב: ביצת הפתעה קלאסית. קונאי/שוריקן: קונאי. חתול/כלב: חתול. P= ^_^ לפני פורטל: הגעתי לפורום הזה. מי אתם? מה אני עושה כאן? החתולים הסמוראים: בקושי זוכרת, אבל בכיף. ממצב: וואלה, בסדר. נכון נמאס: ממש מתקרב לזה. כמה עולה כרטיס בלונדון: לא יודעת, אבל עוד שבועיים אני אברר! וואו. אלו חמש דקות מהחיים שלי שאני לא אקבל חזרה.