שאלון :O

dndboy

New member
../images/Emo103.gifחמודה *_* [אני יודע שיסכלו

אותי על זה ^^; {אני לא טוטיימר!}] אממ אני מצרף את שלי אם את באה מוקדם אני עוד אהיה בדוכן של גאי תבואי לשם ^_^ [עוד לא החלטתי איזה מהתמונות אני אהיה P=]

dndboy

New member
../images/Emo103.gif

שם:עמרי גיל:18 מקום מגורים:ראשל"צ מרוצה מהמגורים שם? : יש בזה משהו.. דמות אהובה:שיקאמארו נארה ביש אהוב:אממ שיקא
בישית אהובה:הינאטה זוג סטרייטים או גייז: סטרייט משחק מייפל: לא משחק ראגנרוק : פעם P= אולי עכשיו בחופשה P= יש מרצ'נדייז של נארוטו? יאפ ^_^ כן? איזה?: צ'יבים, 3 פיסלונים, 5 מחזיקי מפתחות, 3 פוסטרים, סטרפ לפלאפון, הארנק של נארוטו על התיק והיה לי פעם פקון ^^; רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: אנימה ממצב? *מתאלם מעצמי באלגנטיות* הייתי משנה את הצבע שער של: לא, לא את שלי P= את של ג'יראייה הצעיר.. לצבע:לכל דבר לא לבן.. מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: רציתי לשאול שאלה.. לא תכננתי להישאר בתפוז אחרי "but here i am" ראסנגן/צ'ידורי: ראסנגאן דרקונים צריכים להיות בצבע: שחור או כסוף אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: ורד [כן נדוש מה לעשות...] יש חיות מחמד?: היה לי פעם צב מים ^_^ מתחיל להימאס לך מהשאלון *התעלמות* מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: לא הולך לשום מקום שאפשר להתחפש בו חוץ מהקון P= ראית את הסרט רעיון עם ערפד: כן.. לא מומלץ סתם חיקוי רע ראית FMA :
ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: קינדר קונאי/שוריקאן: קונאי חתול/כלב: גם וגם =P / P=: =P ^^ / ^_^: ^_^ לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: כפר סבא, יום שישי.. [מישהו יכול לתת לי טרמפ? :O] החתולים הסמוראים
ממצב? פסדר נכון נאמס? קצת רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? 6 פאונד

Adi Chan

New member
*בורחת מהסיטוריה*

שם: עדי כהן. כמו הזמרת
גיל: 17 מקום מגורים: אשקלון מרוצה מהמגורים שם? : לפעמיםP: דמות אהובה: קאקאשי ביש אהוב: מממ יש הרבה^^'.. בישית אהובה: צ'י~~~~ זוג סטרייטים או גייז: לא משנה משחק מייפל: פעם... משחק ראגנרוק : הממפ לא יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן כן? איזה?: מחזיק מפתחות ובובה של קאקאשי ויש עוד כמה דברים נראה לי0_0 רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: ראיתי את האניהמ עד לפילרים. (מדברים על נארוטו כן?0_0) ממצב? קקי
חרישה היסטרית>_> הייתי משנה את הצבע שער של: שלי~. לא רוצה ללכת עד לספרT_T לצבע: אדום~ לא אדום מדי0_0 מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: ממ שום רעיון ראסנגן/צ'ידורי: ראסנגן דרקונים צריכים להיות בצבע: שחור*_* אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: כל פרח
יש חיות מחמד?: אחי הקטן. מתחיל להימאס לך מהשאלון כן/לא/קוראים לי בתאל ואני רק בפרק 15 בנארוטו לא ממש מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]:כןכן ראית את הסרט רעיון עם ערפד:לופ ראית FMA : כן ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: תביא*_* קונאי/שוריקאן:שוריקן חתול/כלב: דע חתול~ =P / P=: השני P= ^^ / ^_^: ^__________________________________________^ לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: כל מקום שהוא לא בעולם שלנו
החתולים הסמוראים /: חמדמדים בהחלטXD ממצב? קקי. נכון נאמס? לאP: רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? קקי, כבר אמרתי?

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif מעוווווווו

שם: עדן צ'אן~~~~~ גיל: 17~~~ מקום מגורים: ._.;;; מרוצה מהמגורים שם?: D===== גו פאקצות! דמות אהובה: ריסה לאחרונה :> XD אבל בדרך כלל דווקא נקג'ימה מ12 הממלכות. קולסט! ביש אהוב: @_@;; השאלה אמיתית? *בודקת כשרות* טוב טוב..סובי. אבל קאקאשי הוא אהובי הנצחי!~ בישית אהובה: נקג'ימה יוקו, קאגומה. D= גייז צ'אן: סובי-ריטסוקה. סאסו-נארוטו כי זה קלאסה. יוקי-שואיצ'י, נאו-סורה DDDD==== משחק מייפל: ^_______________________________________^ רמה 40! משחק ראגנרוק : ._. משחקת ייפל נחשב? יש מרצ'נדייז של נארוטו? יאפיאפיאפ כן? איזה?: 3 מחזיקי מפתחות צ'אן, פוסטר, וולסקרול שחן צ'אן הביא לי
, בובה של איטצ'י ^^, 2 חוברות כאלה
וזהו צ'אן. רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: @@ בהחלט שניהם..ויש פירוט ענק T^T נסתפק בפרדייז קיס בליץ' נארוטו ומארס? אה ופרפייט טיק:> גו שוג'ו! ממצב? פסדר. הייתי משנה את הצבע שער של: שלי! לצבע: שחור>_< מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: @@; שטחי ביותר. זה עוד מימים ימימה..ממש ותיק הכינוי וששאלתי אם כדאי לשנות כולם אמרו שלא>_< דרקונים צריכים להיות בצבע: ראה רומח הדרקון
בעיקר אדום כחול כסף וזהב. אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: סיגלית
יש חיות מחמד?: יאפ יאפ..דימיוניות. מתחיל להימאס לך מהשאלון כן/לא/קוראים לי בתאל ואני רק בפרק 15 בנארוטו?: לא קוראים לי בתאל אבל איZה קטע שאני מכירה אותה :> וכן נמאס נמאס>_< מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: יאפ..לריסה אחת..לא חשוב זה מאיזה סדרה שנקראת די אן אנג'ל..קשה להסביר..אני רואה את זה במחשב [הסבר לפקצות בית ספריות><] ראית את הסרט רעיון עם ערפד: פעם. ראית FMA : ממ בתהליכים@@ כן עמרי אני יודעת שזה שונה מהמנגה
ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: קינדר! כי שם השוקלוד מוכר לי
קונאי/שוריקאן: קונאי. חתול/כלב: כלב. =P / P=: P= ^^ / ^_^: ^0^~ לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: לזאקום!!! או לבלרוגים!! החתולים הסמוראים /: @@ ממצב? @@ נכון נאמס? @@ רק עוד אחת... @@ אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? יותר זול מהרכבת XP

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif @@;

העתקתי לא טוב את הקטע עם הגייז..אז..הממ...נתן בשבילך סטרייטים
בשבילי זוג גייז כי ככה יש לי 2 ואם זה סטרייטים אז יש בחור ועוד אחת שמפריעה באמצע!!! >0<

polichan

New member
השאלון..רק מקוצר!

שם: פולינה גיל: 17 מקום מגורים:אשחר! מרוצה מהמגורים שם? : אשחר שולטים! דמות אהובה: לא יודעת... ביש אהוב: קאקאשי בישית אהובה: סאקורה יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן ולא..קניתי שתי מחזיקי מפתחות ושניהם איכשהו נהרסו לי..זאת היתה טעות מרה! הייתי צריכה להשאיר אותם עם האוסף שלי! רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: בזמם האחרון לא...אבל כן! שניהם.. ממצב? סבבי בבי! מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: אוקי..קוראים לי פולינה והרבה אנשים קוראים לי פולי, אז הוספתי את הצ'אן שיהיה מגניב! ראסנגן/צ'ידורי: ראאאסנגן!!! דרקונים צריכים להיות בצבע:אני מסכיהמ עם אורן!- שחור!!! אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: אדום ולבן ביחד! יש חיות מחמד?: שתי חתולות חולות נפש! מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]:כן! לגותית! אני הולכת להיות עם חצאית קצרצרה פיחיחיחי מי היה מאמין.. ראית את הסרט רעיון עם ערפד: כן!! אחלה סרט!! בראט פיט אני אתן לך לנשוך אותי!

lgmtk

New member
מממממממ ניא~

שם: ליאור :X גיל: 17. מקום מגורים: אשקלון~ מרוצה מהמגורים שם? אתה צוחק?
!!!!!! לא
דמות אהובה: גאארה/שינו :) ביש אהוב: גאארה ^O^ בישית אהובה: ניא...קורנאי
זוג סטרייטים או גייז: סטרייטים >_>; משחק מייפל: כה, קשת רמה 40 ועוד כמה דמויות. משחק ראגנרוק : לא P: יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן! כן? איזה?: XDDDDDDDDD אין לי כוח לכתוב. רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: שניהם~לא את הפילרים. ממצב? טוייב~ הייתי משנה את הצבע שער של: אף אחד O_O; לצבע:..... מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: סיפור ארוך >_>; ראסנגן/צ'ידורי: ראסנגאן! דרקונים צריכים להיות בצבע: ירוק? אדום? איזה שיש. אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: WTF? יש חיות מחמד?: ג'וקים. מתחיל להימאס לך מהשאלון? קוראים לי בתאל ואני רק בפרק 15 בנארוטו
! מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: לא. ראית את הסרט רעיון עם ערפד: ראיון* ולא. ראית FMA: בטח O_O; ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: שוקולד זה שוקולד :] קונאי/שוריקאן: קונאי~ חתול/כלב: כלב. אני אלרגי לחתולים. =P / P=: מזה משנה XDDDDDD ^^ / ^_^: ^.^ לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: >_>; החתולים הסמוראים:
^O^ ממצב? אחלה~ נכון נאמס? כה. רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? ליש"ט וחצי.

Omega Dark

New member
אני ^^../images/Emo203.gif

שם:יוגב גיל:16 מקום מגורים:חור בשם אמץ מרוצה מהמגורים שם? :HELL NO דמות אהובה:ג'ראיה ביש אהוב:........NO COMMENT.... בישית אהובה:הינאטה זוג סטרייטים או גייז:סטרייטים...<_< משחק מייפל:פעם... משחק ראגנרוק :לא יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן/לא לא כן? איזה?: רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם:שניהם ממצב?סבבה הייתי משנה את הצבע שער של: השיער... לצבע:כחול ^^ מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: סתם המצאתי...^^ ראסנגן/צ'ידורי:רסנגן דרקונים צריכים להיות בצבע:שחור\כחול אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: מת יש חיות מחמד?:כן מתחיל להימאס לך מהשאלון כן/לא/קוראים לי בתאל ואני רק בפרק 15 בנארוטו: קוראים לי בתאל....סתם....לא מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]:לא ראית את הסרט רעיון עם ערפד:כן ראית FMA :כן!!!!!!!!!!!! ועוד את הכל ביום אחד! ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: הביצה שולטת! קונאי/שוריקאן: שוריקן חתול/כלב: כלב! =P / P=: אף אחד מהם... ^^ / ^_^: ^^ לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: 1) ליפן 2) לחלונות האדומים...^^<_< החתולים הסמוראים /:
ממצב? חצב נכון נאמס? לא ממש רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? 1.99 אם אפשרות להגדיל...

chatenoire

New member
אני לא כותבת כאן הרבה...

...אבל אני מאוד אוהבת שאלונים. שם: אביב גיל: 21 (זקנה למדי) מקום מגורים: עם שותפים בגבעתיים. מרוצה: מהשותפים כן, מגבעתיים לא. דמות אהובה: קאקאשי סנסיי. בישי אהוב: נו, כמובן. קאקאשי סנסיי. בישית אהובה: טמארי! זוג: טמארי ושיקאמארו, ובתחום הסלאש - קאקא-אירו. מייפל: לא. ראגנרוק: לא. מרצ'נדייז: יש. שני פוסטרים, מיניאטורה של קאקאשי ומחזיק מפתחות של קאקאשי/פאקון. רואה אנימה/קורא מנגה: בעיקר רואה אנימה, מדי פעם מתפתה לקנות איזה מנגה. ממצב: דוגרי, סבבה. הייתי משנה את צבע השיער של: ניסיתי, אבל כולם מוצלחים עם צבע השיער שלהם. מה הקטע מאחורי הכינוי שלי: "חתולה שחורה" בצרפתית, עם שגיאת כתיב קטנה. ראסנגן/צ'ידורי: צ'ידורי, ולו בגלל שקאקאשי עושה אותו כל כך יפה. דרקונים צריכים להיות בצבע: אדום. אם הייתי מקבלת פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: ורד אדום. חיות מחמד: חתולה (לא שלי) שתעזוב בקרוב את הבית. מתחיל להמאס מהשאלון: קוראים לי אביב ויש לי סבלנות רבה. מתחפש בפורים: רציתי לטמארי, אבל אין לי לאן. לא נראה לי שהחבר'ה בעבודה יבינו. ראית את רעיון עם הערפד: ראיון כן, רעיון לא. זה רעיון טוב? ראית FMA: כן, וגם את הסרט. אחת הסדרות המופלאות. ביצת הפתעה של קינדר או חיקוי עלוב: ביצת הפתעה קלאסית. קונאי/שוריקן: קונאי. חתול/כלב: חתול. P= ^_^ לפני פורטל: הגעתי לפורום הזה. מי אתם? מה אני עושה כאן? החתולים הסמוראים: בקושי זוכרת, אבל בכיף. ממצב: וואלה, בסדר. נכון נמאס: ממש מתקרב לזה. כמה עולה כרטיס בלונדון: לא יודעת, אבל עוד שבועיים אני אברר! וואו. אלו חמש דקות מהחיים שלי שאני לא אקבל חזרה.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאביב!!! ../images/Emo24.gif

חשבתי שהלכת לגמריי >< טוב לדעת שאת עוד פה ^_^ תתחפשי לטמארי ותבואי לאנימה קון! רעיון עם ערפד.. פרודיה על ראיון עם ערפד

¥otamsh

New member
הוו זה ארוך! ../images/Emo12.gif

שם: יותם שמש גיל: 18? =/ מקום מגורים: רמת גן מרוצה מהמגורים שם? : מאוד! אחלה מקום! דמות אהובה: אהה! אממ.. לא יודע. כולם. ביש אהוב: נארוטו... או סאסקה. לא יודע. בישית אהובה: סאקורה!וטמארי גם! זוג סטרייטים או גייז: אממ.. לא יודע. שניהם? משחק מייפל: וואט? משחק ראגנרוק : הו? יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן/לא כן? איזה?: אהה פוסטר ומלא ציורים שאנשים הכינו לי. וחוברת מנגה אחת בתאילנדית! ופרקים צרובים בדיוידי בתרגום לתאילנדית, ממש מציקים! רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: אנימה ממצב? אממ.. בסדר אני מניח. הייתי משנה את הצבע שער של: לשנות צבע זה לא משהו לצבע: אבל אם כבר אז כחול זה מגניב. מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: אה. חבר החליט, כולם נדבקו. ראסנגן/צ'ידורי: צ'ידורי! דרקונים צריכים להיות בצבע: דרקונים זה מגניב בכל צבע! אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: אמ. לא יודע. כל פרח יתקבל בברכה! יש חיות מחמד?: כלבת זאב חמודה! מתחיל להימאס לך מהשאלון כן/לא/קוראים לי בתאל ואני רק בפרק 15 בנארוטו: אממ השלישי! =) חח.. זה פשוט לא נמאס. מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: חח ממש, ממש לא. ראית את הסרט רעיון עם ערפד: נרדמתי באמצע הראיון עם ערפד. ראית FMA : ניסיתי... ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: קינדר זה ממש טעים! קונאי/שוריקאן: קונאי! חתול/כלב: כלב! =P / P=: לא יודע? ^^ / ^_^: ללא ספק. לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: משגב!!! החתולים הסמוראים /: כ"כ
!!! \ ממצב? המממ... אותו הדבר! נכון נאמס? אממ לא כזה האמת. רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון?: מה שמזכיר לי, מחר מבחן עצום בתמטיקה. ייאי.

למעלה