שאלון :O

dndboy

New member
../images/Emo103.gifשאלון :O

שם: גיל: מקום מגורים: מרוצה מהמגורים שם? : דמות אהובה: ביש אהוב: בישית אהובה: זוג סטרייטים או גייז: משחק מייפל
: משחק ראגנרוק
: יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן/לא כן? איזה?: רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: ממצב? הייתי משנה את הצבע שער של: לצבע: מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: ראסנגן/צ'ידורי: דרקונים צריכים להיות בצבע: אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: יש חיות מחמד?: מתחיל להימאס לך מהשאלון כן/לא/קוראים לי בתאל ואני רק בפרק 15 בנארוטו מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: ראית את הסרט רעיון עם ערפד: ראית FMA : ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: קונאי/שוריקאן: חתול/כלב: =P / P=: ^^ / ^_^: לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: החתולים הסמוראים
/
: ממצב? נכון נאמס? רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון?

קודם כל!

מזל טוב גלושקע =))) שם: עומר גיל: 18 מקום מגורים: תל אביב מרוצה מהמגורים שם?: כע, זה בסדר =) דמות אהובה: שיקא ביש אהוב: לא יודע >: בישית אהובה: >: זוג סטרייטים או גייז: גם וגם O: משחק מייפל: XD משחק ראגנרוק: לא X: יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן! כן? איזה?: כזה שיקא קטן כזה
רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: הפסקתי ): ממצב? סבבם ^_^ הייתי משנה את הצבע שער של: טן טן! לצבע: ירוק!? מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: X: ראסנגן/צ'ידורי: ראדורי! דרקונים צריכים להיות בצבע: זה קשה |: אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: זה גם קשה >: יש חיות מחמד?: נופ מתחיל להימאס לך מהשאלון?: לא מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: צבא |X ראית את הסרט רעיון עם ערפד: כע ראית FMA: יאפ. ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים:
קונאי/שוריקאן: קונאי! חתול/כלב: תולייייייי =P / P=: P= ^^ / ^_^: ^_______________^ לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: לשם > החתולים הסמוראים /:
ממצב? :} נכון נאמס?
רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? מיאו <(^_^)>

HELLrider

New member
לה לה לה!!

שם: אורן נוי גיל: 18 מקום מגורים: רמת גן מרוצה מהמגורים שם? : בטח מקום אדיר! דמות אהובה: גאאארה ביש אהוב: איןןןןןןן. בישית אהובה: סאקורה זוג סטרייטים או גייז: WTF????? משחק מייפל: לא! משחק ראגנרוק : לא! יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן כן? איזה?: ארט בוק ומחזיקי מפתחות (5 וכולם על התיק) רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: רואה אנימה. ממצב? על הפנים! הייתי משנה את הצבע שער של:י לצבע: בלונדיני מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: סיפור ארוךךךךךךך ראסנגן/צ'ידורי: ראסאנגן דרקונים צריכים להיות בצבע: שחור!! אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: כחול?!? יש חיות מחמד?: לא. מתחיל להימאס לך מהשאלון !!כן!!/לא/קוראים לי בתאל ואני רק בפרק 15 בנארוטו מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: לא. ראית את הסרט רעיון עם ערפד: לא, אבל ראיון כן.. ראית FMA : ברור כאילו דה? ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: ביצה! קונאי/שוריקאן: קונאי! חתול/כלב: כלבלב =P / P=: -__- ^^ / ^_^:(: לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: יפן! החתולים הסמוראים /: ממצב? על הפנים ולאט לאט מתדרדר נכון נאמס? אהההה כן! רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? זה כמו לשאול כמה עולה כרטיס נסיעת אוטובוס בישראל???? תלוי מאיפה לאיפה. ההבדל היחיד הוא שפה זה בשקלים.

Envious

New member
חחח שאלון ! ווי

שם:אנביאנביאנבי,רק לאחרונה הבנתי שאנבי יפה מדיי כדי להיות אנושי, ונחשו מה הוא לא !XP גיל:14 אבל לא שמעתם את זה ממני.. מקום מגורים:חולון, עיר הזקנים לדבריה של ליעתוש. מרוצה מהמגורים שם?: הייתי מעדיפה תל אביב, אפילו שזה דיי קרוב :]כל הריגוש זה הרי לסוע לתל אביב XD דמות אהובה:האמ נראה לי שיקאמארו. ביש אהוב:מנארוטו או בכלל ? טוב אני אנחש לי, אז ביש אהוב לרגעים אלו זה L מdeath note בישית אהובה: מהאובה של פייק XD אתמול ראיתי שוב. זוג סטרייטים או גייז: גייז !! if you were gay ! iwoud love you anyway
משחק מייפל:?@@ משחק ראגנרוק :אני לא מכירה =[ יש מרצ'נדייז של נארוטו?יש פוסטר של סאסקה ואיטאצ'י חח ולידם פוסטר של שתי אחיות לסביות P: כן/לא כן?כן איזה?:... רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם:Death note פרק 50 ! אני חיבת לסיים את זה כבר. ואני רואה בליץ' beck נארוטו עשיתי הפסקה. וזהו נראה לי. ממצב?סבבה ~ הייתי משנה את הצבע שער של:שלי ! לצבע:אדום מה הקטע מאחורי הכינוי שלך:אנבי..P: ראסנגן/צ'ידורי:? דרקונים צריכים להיות בצבע:בצבע של אנבי אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה:פרח שיצא ממנו אנבי :] יש חיות מחמד?:יאפ גולפי כלב השלג המפלצתי מוהאהא מתחיל להימאס לך מהשאלון כן/לא/קוראים לי בתאל ואני רק בפרק 15 בנארוטו מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]:אני לא החלטית. ראית את הסרט רעיון עם ערפד:לא T.T ראית FMA:חחח. ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: קינדר *_* קונאי/שוריקאן: לא יודעת peace now. חתול/כלב:כלב D: =P / P=: אוף אני לא יכולה לכתוב את זה כי השואה נהרסתתP: ^^ / ^_^: ^_^ לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: לאנגליה ווי החתולים הסמוראים :
D: ממצב?תסתכלו למעלה זה לא השתנה עדיין נכון נאמס?כן =[ רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? לא יודעת העיקר שליאת תגיע ברכבת הזאת :p

dndboy

New member
../images/Emo103.gif^^; האמת שהתשובות היו

אמורות להיות מהסידרה P= אבל גם בישים אחרים זה טוב P= !! if you were gay ! iwoud love you anyway << מכוון אליי? |סמילימריםגבה|^^;

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני עונה ^_^

שם: ענבר :> גיל: 14~ מקום מגורים: בית~! מרוצה מהמגורים שם? כן, הבית שלי הכי טוב :> דמות אהובה: יש הרבה @_@; אז בוא נגיד. אמ. אוי אני אוהבת את כולם T_T קיבה ושינו. ואירוקה וקאקאשי. ;< אהההההההההההההההה. ולי :>~!
מושימושלם שכמוהו. בישי אהוב: נו, זה כמו דמות. אם זה מי הכי יפה, אני מניחה שאיטאצ'י. הוא הכוסית של הסדרה. ונג'י
וגאארה~ בישית אהובה: או במילים אחרות, איזה בת לא מעצבנת אותי?
הינאטה. זוג סטרייטים או גייז: גאארהלי :> משחק מייפל: אני לא משחקת ^^ משחק ראגנרוק : לא מכירה D: יש מרצ'נדייז של נארוטו? והרבה
כן? איזה?: פוסטרים, מחזיק מפתחות של גאארה, כובע של נארוטו, מנגה 5 של נארוטו, מחברות
~ רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: אני אתחיל את המנגה בקרוב~ ממצב? ככה ככה, כואבת לי הבטן ;< הייתי משנה את הצבע שער של: שלי :> לסגול. לצבע:סגולללללללללללל.
מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: בישי מושי מושלם והומו שאוהב את ריו פווווווווווו. ראסנגן/צ'ידורי: ראסנגן~ :> דרקונים צריכים להיות בצבע: אה, דרקונים
כל צבע, אתמול ציירו לי כחול. אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: שושן. כאילו, סחלב גדול ויפה. או הפרח האדום הזה עם השפיץ הצהוב. ציירתי אותו פעם לאומנות בצבעי מים. יש חיות מחמד?: כן :> מתחיל להימאס לך מהשאלון כן/לא/קוראים לי בתאל ואני רק בפרק 15 בנארוטו מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: לא~ ^^ ראית את הסרט רעיון עם ערפד: לא, ראיתי "ראיון עם ערפד" XD ראית FMA : אהא ^_^ ורק בשביל זוהר- "אומייגודדדדדדדאנביאדווווווווו!" ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: ביצת הפתעה. :> קונאי/שוריקאן:קונאי.~ חתול/כלב:שניהם
~ =P / P=: P= ^^ / ^_^: ^_____________________^ לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: GAY LAND *__________________________________* החתולים הסמוראים /: לא~ ממצב?אמרתי כבר. ;; בטן. נכון נאמס? (נמאס*) ממש לא :~> רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? אני משערת כמו שבישראל ^_^ אומייגאד זה הסתיייייייייים :O~

חדשה ואיזו דרך נפלאה להציג את עצמי:

שם: דורין גיל: 18 מקום מגורים: קריות, חיפה מרוצה מהמגורים שם? : כן זה כמו כפר כזה קטן דמות אהובה: לא סגורה על זה אבל אני די מזדהה אם הינטה ביש אהוב: לא מצעתי בישית אהובה: גם את זה עדיין לא זוג סטרייטים או גייז: גם וגם משחק מייפל: ... זה נשער אצלי בראש משחק ראגנרוק : ??? יש מרצ'נדייז של נארוטו? כן/לא כן כן? איזה?: תראו בתמונה רואה אנימה/קורא מנגה/ שניהם: שנייהם ממצב? אחלה הייתי משנה את הצבע שער של: שלי לצבע: חום בהיר מה הקטע מאחורי הכינוי שלך: זה ארוך, שם המשפחה השני שלי הוא רייך אז חבר שלי קישר בין רייך ולחיפושית כי אני קטנה וככה הוא כיינה אותי(רייך-גרמנייה-וולסואגן-מכונית-חיפושית) ראסנגן/צ'ידורי: ראסנגן דרקונים צריכים להיות בצבע: כל צבע אם הייתי מקבל פרח הייתי רוצה שהוא יהיה: מפלסטיק או עץ יש חיות מחמד?: הלוואי מתחיל להימאס לך מהשאלון: לא מתחפש בפורים [לא באנימה קון P=]: כן ראית את הסרט רעיון עם ערפד: כן, סרט טוב ראית FMA : הייתי ממש שבורה אם הייתי מפספסת את זה ביצת הפתעה של קינדר/דובי מוזר כזה משוקולד עם הפתעה בפנים: קינדר קונאי/שוריקאן: קונאי חתול/כלב: חתול =P / P=: ^^ / ^_^: לפניך פורטל והוא יוביל אותך לאן שתרצה, לאן הגעת דרכו?: אני אשמח לכזה דבר בין הבית למכללה וחזרה במקרה הצורך נמעס משעה נסיעה החתולים הסמוראים /: ענק ממצב? רעבה קצת נכון נאמס? עדין לא רק עוד אחת... אם רכבת יוצאת מחיפה במהירות של 200 קמ"ש ובאותו הזמן יוצא רכבת מת"א במהירות 168.87 קמ"ש כמה עולה כרטיס אוטובוס בלונדון? גם לי יש שאלה פוגי יוצא מרכבת מחיפה בשעה 1 במקביל יוצא ברכבת מתל-אביב נשאלת השאלה מתי פוגי יפגוש את עצמו, שאלה שניה האם הוא יתאחזב

dndboy

New member
../images/Emo103.gifראית את "-רעיון- עם ערפד"?

זה פרודיה על "ראיון עם ערפד" , סרט טראש לא משהו.. [סתם כמה אנשים שחשבו שהם ישחזרו את ההצלחה של המקור P=] ברוכה הבאה!!! יש לך את הפסלון עם הסאנינין! ושל צ'וג'י! סגידה *_* [לי יש את צ'וג'י ^_^] פוגי יפגוש את עצמו בעוד 24 דקות וכן, הוא יהיה מאוכזב P=

chaki finster

New member
יאי עוד מישי/מישו שאוהב/ת אנימות,

לא נוב/ית..והיא/היא מהקריות *__*

lgmtk

New member
איזה אוסף *_* תראו את צ'וג'י הוא

כזה שמן וחמוד ושולט ^O^ ברוכה הבאה דורין~

Envious

New member
וואי דורין זה שם מעולה !!

אני כל כך אוהבת את השם הזה ..=[ כמעט כמו את השם שחר *_* ברוכה הבאה ~