שאלון

מתנה לי

New member
עונה (שוב.........................*

שם: שי לי גיל: 17 מה אתה הכי אוהב בעצמך? שאני מנסה להיות בן אדם טוב ונכון.אדם חושב ומבין מה אתה הכי שונא בעצמך? אני מתווכחת מידי צבע אהוב:צהוב וירוק משפט לחיים:תאמין ותעשה שיר\ים אהוב\ים:באים והולכים הדבר הכי מרגיז:איטרסנטיות הדבר הכי מוזר:טיקים על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...)-אני לא אוהבת את השאלה הזאת. מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב?מתמטיקה מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?להטיל את מיימי מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו?אני לא רעבה (אכלתי לפני רגע שפע ירקות וסנדויץ עם ריבה.אני בסדר. למה אתה הכי מתגעגע?לבחירות אישיות למי אתה הכי מתגעגע?לחברה שלי שהתשתנתה מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה?באני אגיע לישיבת הפקה ביום שישי ויהיה טוב.ממש טוב.שאני אהיה מרוצה לגמרי מהשחקנים ומעצמי. מה אתה חושב על עצמך?שאלה קשה.-אני רוצה לקוות שאני בן אדם שעושה ויוצר. מה אתה חושב על בני המין שני?מין מתוסבך.אבל גם אנחנו.הם בסדר החברה האלו אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים?כן אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים?כן מה אתה חושב על ה' ?אני חושבת שהיא לא קיימת.אם משהו יוכיח לי אחרת,זה ישתנה.אבל אני בן אדם דיי פיסי-מעשי ולכן אני צריכה הוכחה קונקרטית. מאמין בה'?עניתי. חושב שיש דבר כזה שטן?לא יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים?כל יום יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים?כל יום אתה מדבר הרבה?כל יום אוהב ללמוד?כן. מה אתה חושב על אריק שרון?קשה לי איתו.הוא מתוסבך מאוד.שמחתי על השינוי שהוא יצר בעשייה שלו.אבל עדיין דעתינו חלוקות. למה העולם לא הוגן?כדי שנשנה אותו האם קרה פעם שחשבת למות?לא האם קרה פעם שניסית למות?לא משקר הרבה?לעיתים.(פחות משקרת,יותר עובדת על אנשים וצוחקת מזה איתם.ממש לא בקטע רע) אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד?לא אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? של מי האדמה, האויר והים?של ארכדי דוכין של מי העולם?שלנו של מי הזהב והיהלומים?של שרי האריסון למה התן מיילל בכרמים?לבת זוגתו איך האביב יודע שהגיע הזמן?הוא התרגל ולאן האוניות מפליגות?כל אחת למקום אחר למה יש מלחמות וכאב?כי חייבים קונפליקטים בחיים.זה אבסורד אבל נכון. למה אלוהים לא מתערב?גם אני שואלת את זה איך האביב יודע שהגיע זמן?לא דיברנו על זה כבר? את מי אתה הכי אוהב בעולם?יש אנשים מסויימים שאני יכולה לכנות אותם "אהובי האמיתיים ביותר".ואני גאה ומתוודה בכל אחד ואחת מהם (הם לא רבים מידי). מה התאריך לידה שלך?15-09-1988 איזה יום הכי חשוב לך בחיים?אני מנסה להפוך כל יום לחשוב,אחרת אין בו טעם. שאלות קשות

עונה נה נה נה .. ../images/Emo13.gif

שם:מאי דבדה.. גיל:13 וחצי מה אתה הכי אוהב בעצמך?הומור,ויצירתיות. מה אתה הכי שונא בעצמך?לא יודעתת..
צבע אהוב:כתום משפט לחיים:אין לי חח.. שיר\ים אהוב\ים:ביי ביי,טומי,וכו'.. הדבר הכי מרגיז:שמרכלים עלי.. הדבר הכי מוזר:פריקים.. על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...)זקנים.. מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב?ללכת לבית ספר. מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?לראות שוב את גיא לואל.. כי הייתי בהצה של הבית ספר.. הוא הופיע שם.. אחרי ההצגה נכנסתי מאחורי הקלעים עים חברותת קפצנו עליו והוא חתם לנו.. מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו?סוכריות גומי.. למה אתה הכי מתגעגע?ל-טב''ע.. למי אתה הכי מתגעגע?לכלב של דודה שלי.. מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה?שאני אהיה חברה של הילד שאני אוהבתתתת..
מה אתה חושב על עצמך?וואלה לא יודעתת.. מה אתה חושב על בני המין שני?שהם אחלה.. חוץ מכמה ילדים אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים?כןן.. אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים?לא.. מה אתה חושב על ה' ?הוא גדולל..הגדול מכולם.. מאמין בה'?כמובן.. חושב שיש דבר כזה שטן?לא יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים?כן יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים?כן אתה מדבר הרבה?כן אוהב ללמוד?לא מה אתה חושב על אריק שרון?שהוא אחלה למה העולם לא הוגן?לא יודעת האם קרה פעם שחשבת למות?לאא האם קרה פעם שניסית למות?לאא משקר הרבה?לאא[אולי זה שקר..] אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד?כןן.. אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך?אהבהההה.. של מי האדמה, האויר והים?של ה'.. של מי העולם?שלי..חח סתם של מי הזהב והיהלומים?שלי חח למה התן מיילל בכרמים?מ'זה תן? איך האביב יודע שהגיע הזמן?לפי העלים חח ולאן האוניות מפליגות?לאן שהן צריכותת למה יש מלחמות וכאב?לא יודעת למה אלוהים לא מתערב?לא יודעת איך האביב יודע שהגיע זמן?יש לו שעון מעורר את מי אתה הכי אוהב בעולם?את המשפחה מה התאריך לידה שלך?30.3.92 איזה יום הכי חשוב לך בחיים?לא יודעת היומולדת שלי

עונה...../images/Emo6.gif

שם:סיון גיל: 23 מה אתה הכי אוהב בעצמך: את היכולת להקשיב לאחרים והאצון לעזור לקרובים אליי. מה אתה הכי שונא בעצמך: את הביישנות שלי צבע אהוב: אדום משפט לחיים:החיים קצרים תחיו אותם כמו שצריך וכמה שיותר טוב, תעשו דברים שאתם אוהבים ואל תסתכלו על מה האחרים חושבים. שיר\ים אהוב\ים:לאלף את הסוררת/ שורטי נקודת הקפיאה/שורטי האמת שלי/ שורטי הדבר הכי מרגיז: אנשים צבועים הדבר הכי מוזר: יש הרבה כאלה... אחד מהם זה המוח של הגברים
על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...):לא מרחמת עליהם הם בסך הכל אנשים כמונו... מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב: לומדת מקצועות משעממים. מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו: לפגוש אנשים שאני אוהבת מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו: אוכל של אמא למה אתה הכי מתגעגע: לכלב שלי למי אתה הכי מתגעגע: הרבה אנשים שלא לידי כאן עכשיו מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה: לראות את טלי ברחובות עפולה ולשאול אותה מה היא עושה פה מה אתה חושב על עצמך: חפרנית אבל בטעם,רגישה,אכפתית אוהבת תקרובים שלי. מה אתה חושב על בני המין שני: אסון, עם חרא ושיש להם בעיה במה שנמצא מעל לכתפיים ואני לא מתכוונת לצוואר. אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים: לפעמים אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים: לפעמים מה אתה חושב על ה': זה נע לפי תקופות. מאמין בה': זה משתנה בעקרון כן אבל מנצלת תחיים כי חיים רק פעם 1. חושב שיש דבר כזה שטן: מקווה שלא, זה נשמע רע. יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים: לא, הרוב שמחים יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים: כן אתה מדבר הרבה: תלוי עם מי ובאיזה מצב אבל בעקרון כן אוהב ללמוד: רק דברים שמעניינים אותי מה אתה חושב על אריק שרון: יש לו אומץ למה העולם לא הוגן: הייתי אומרת משהו אבל הקרדיט תפוס... אני אומר שכדי לאתגר אותנו... האם קרה פעם שחשבת למות: לא האם קרה פעם שניסית למות: לא משקר הרבה:לא אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד: כן אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך: באסה שהוא היה לפני חתונה של מי האדמה, האויר והים: של מי שברא אותם של מי העולם: של כולם של מי הזהב והיהלומים: אין לי מושג אף פעם לא היה לי למה התן מיילל בכרמים: שאלה טובה איך האביב יודע שהגיע הזמן: הוא מרגיש את זה על גופו... ולאן האוניות מפליגות: בד"כ לים... האוניה של לירון הפליגה לתורכיה ושל טלי למסיבה של 72 שעות ביוון אני חושבת למה יש מלחמות וכאב: זה חלק מהחיים. למה אלוהים לא מתערב: כי הוא רוצה שנתמודד לבד איך האביב יודע שהגיע זמן: הוא עדיין מרגיש את זה על גופו את מי אתה הכי אוהב בעולם: את המשפחה שלי, חברות ועוד אנשים קרובים. מה התאריך לידה שלך: 11.11.82 איזה יום הכי חשוב לך בחיים: היום שנולדתי

שוב../images/Emo27.gif

שם: מיכל גיל: עוד פחות מחודשיים 15
מה אתה הכי אוהב בעצמך? אמממ....וואי יש לי בלק
מה אתה הכי שונא בעצמך? ביישנית מדי, רגישה מדי, סגורה ועוד כל מיני
צבע אהוב: אדום, סגול, כחול ואז צהוב (יש הסבר מפגר להכל
) משפט לחיים: אין דבר העומד בפני הרצון שיר\ים אהוב\ים: אירוסמית'-ארמגדון-שיר טוב
אבל אין לי הכי....יש עוד טובים
הדבר הכי מרגיז: הדברים הקטנים והמעצבנים האלה הדבר הכי מוזר: בני-אדם
על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...) :| מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? לחיות לפי החוקים של העולם הדפוק הזה מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? להיות עם חברות קרובות ולדבר על הכל מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו? שוקולד
למה אתה הכי מתגעגע? לפעם, שהייתי תמימה יותר למי אתה הכי מתגעגע? לא הכי...אבל לחברה טובה שהיו לי איתה שיחות טובות ופתוחות
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? שהייתי רואה את העולם כשהוא מנוהל בכל מיני דרכים (סליחה שזה קצת לא מובן
) ושהיה אפשר להזיז את הזמן אחורה, או להוסיף עוד זמן וכאלה...
מה אתה חושב על עצמך? יש מקום לשיפור מה אתה חושב על בני המין שני? יש הרבה דגים בים
אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים? כן אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים? מהמחשבות שאחרי מה אתה חושב על ה' ? לא נראה לי שקיים מאמין בה'? כנ"ל חושב שיש דבר כזה שטן? לא יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? כן יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? פחות מעצובים, אבל יש אתה מדבר הרבה? עם אנשים שאני לא מתביישת איתם, כן אוהב ללמוד? כן
אבל רק דברים מעניינים...למרות שאני מאמינה שהכל מעניין פשוט תלוי איך מסתכלים על הדברים ואיך מבינים אותם
מה אתה חושב על אריק שרון? לא מכירה אותו....אבל ההתנתקות זה טוב למה העולם לא הוגן? כי אנחנו בני אדם ואנחנו עושים מלא טעויות.. אבל האמת שאין לי תשובה לזה האם קרה פעם שחשבת למות? כן האם קרה פעם שניסית למות? לא ממש משקר הרבה? מדי פעם
אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? לא "אהבתי"...אבל בקטנות... אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? קצת מבאס אני מניחה...
של מי האדמה, האויר והים? של כולם של מי העולם? של כולם של מי הזהב והיהלומים? של אנשים עשירים
למה התן מיילל בכרמים? כי הוא עצוב
איך האביב יודע שהגיע הזמן? זמן למה?
ולאן האוניות מפליגות? לאן? למה יש מלחמות וכאב? זה חלק מהחיים....עם כמה שזה עצוב... למה אלוהים לא מתערב? כי הוא לא ממש קיים... איך האביב יודע שהגיע זמן? כנ"ל את מי אתה הכי אוהב בעולם? את המשפחה ואנשים טובים שכאלה מה התאריך לידה שלך? 28.1.1991 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? לא נראה לי שהוא היה כבר...ואין לי יום ה-כ-י חשוב....
ארוך
ועוד לעשות את זה פעם שנייה
מקווה מישהו יקרא לפחות
כאילו שזה יקרה

chen010189

New member
אני עונה באיחור :)

שם: חן גיל: חודש הבא 17, סוף סוף מה אתה הכי אוהב בעצמך? אמ... לא יודעת חחחח מה אתה הכי שונא בעצמך? כנ"ל צבע אהוב: סגול משפט לחיים: אעע אני לא מצליחה לחשוב על משהו ב6:51 בבוקר שיר\ים אהוב\ים: משקאות חריפים - שייגעצ, השירים של ניקה..., וכל מיני... הדבר הכי מרגיז: שעת 0
הדבר הכי מוזר: שעת 0
על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...) אלה שנותר להם זמן קצוב לחיות וקבצנים מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? לקום לשעת 0
מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לגלות שהשעת 0 התבטלה מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו? קורנפלקס כמו כל בוקר... אבל אין זמן! למה אתה הכי מתגעגע? חוג משחק למי אתה הכי מתגעגע? לא יודעת מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? שלא יהיה בי"ס!!!! מה אתה חושב על עצמך? שאני... חביבה?
מה אתה חושב על בני המין שני? תלוי מה אני אמורה לחשוב אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים? כן אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים? לא מה אתה חושב על ה' ? שהוא נמצא למעלה, ושהוא אכן קיים מאמין בה'? דה
חושב שיש דבר כזה שטן? לפעמים יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? לא יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? כן אתה מדבר הרבה? חחחח כן אוהב ללמוד? לא ממש מה אתה חושב על אריק שרון? לא חושבת למה העולם לא הוגן? כי העולם לא מושלם, אז הוא צריך לא להיות הוגן כחלק מהאי-שלמות שלו האם קרה פעם שחשבת למות? לא האם קרה פעם שניסית למות? לא משקר הרבה? לא (וזאת הייתה אמת) אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? כן אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? אמ... חשבתי על זה כל הזמן של מי האדמה, האויר והים? של מי הזהב והיהלומים? של מי העולם? שלי, שלי, שלי! של מי הזהב והיהלומים? למה התן מיילל בכרמים? איך האביב יודע שהגיע הזמן? ולאן האוניות מפליגות? למה יש מלחמות וכאב? למה אלוהים לא מתערב? איך האביב יודע שהגיע זמן? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את ההורים שלי כמובן מה התאריך לידה שלך? 1.1.89 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? היום

שילי

שם:ספיר גיל:15 מה אתה הכי אוהב בעצמך? צניעות מה אתה הכי שונא בעצמך? רגישות יתר צבע אהוב:וורוד ותכלת משפט לחיים: חיוך עושה קסמים שיר\ים אהוב\ים:וואיי הרבה my immortal ,תסתכל עלי עכשיו,כמה פעמים i swear שיאווו אין לי כוח הדבר הכי מרגיז:חוסר טאקט הדבר הכי מוזר:שמישהו חושב שהוא הכי טוב מכולם .. לא דעת מוזר לי על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...)וואיי לרחם זאת מילה גדולה .. אבל הייתי מוכנה לעזור לכל מי שיש לו מגבלות לא משנה במה מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב?ללכת לביצפר להתכונן למבחנים וכל מה שקשור לזה מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?להופיע,לא משנה איפה מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו?מממ יאמי ספגטייי למה אתה הכי מתגעגע? לחטיבה למי אתה הכי מתגעגע? next מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? שטלי תדפוק לי בדלת של הבית ותשאל איפה אמא כי היא ואמא חברות טובות חחח מה אתה חושב על עצמך?לא רק דברים רעים מה אתה חושב על בני המין שני? שכדיי להם לעשות שינוי למין הראשון חח אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים? יאוו כןןן אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים?כןןןןן מה אתה חושב על ה' ?וואו , משהו גדול בלתי יתואר מאמין בה'? אמונה שלמה!! חושב שיש דבר כזה שטן? יכול להיות עוד לא ראיתי אחד כזה יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? 50 50 יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? 50 50 אתה מדבר הרבה? כמה שצריך ומתיי שצריך אוהב ללמוד? הייתי רוצה לוותר על זה מה אתה חושב על אריק שרון?שמעו אני שונאת פוליטיקה וכל מי\מה שקשור אליה למה העולם לא הוגן?כי אז לא יהיו אתגרים והכל יהיה משעמם האם קרה פעם שחשבת למות?לא ולא יקרה אף פעם דבר כזה האם קרה פעם שניסית למות?לאאא משקר הרבה?אני פשוט שונאת שקרים אבל במקרים חריגים מאוד חייבים אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד?פעם אחת? אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? לא חשבתי שאני ירגיש ככה פעם אבל הייתה:"לא יקרה כלום אז למה לאהוב בכלל ?" של מי האדמה, האויר והים? שלנו אנחנו משתמשים בהם להשגת מטרות של מי העולם?גם שלנו של מי הזהב והיהלומים? הלוואי שיהיו שלי זמה התן מיילל בכרמים?כי קר לו איך האביב יודע שהגיע הזמן?הוא רגיל ולאן האוניות מפליגות?לארצות למה יש מלחמות וכאב? אלה החיים וצריך ללמוד להתמודד איתם למה אלוהים לא מתערב? אלוהים לא יכול להתערב בכל פיפס שקורה לנו צריכים לנסות לפתור בעצמינו איך האביב יודע שהגיע זמן? כבר שאלת את זהה חחח את מי אתה הכי אוהב בעולם?את המשפחה שלי !!!!!!! מה התאריך לידה שלך?28.12.1990 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? אין לי אחד כזה אבל יש תאריכים שחשובים לי

danit1234

New member
../images/Emo26.gif

שם:דנית גיל:13+ מה אתה הכי אוהב בעצמך?נמנממ לא יודעת
מה אתה הכי שונא בעצמך?קנאית רגישה
צבע אהוב:סגול כחול משפט לחיים:תחיה ותן לחיות שיר\ים אהוב\ים:אירו סמית-ארמגדון,עברי לידר-ניסים+זכיתי לאהוב,אוונסנס-מיי אינמורטל הדבר הכי מרגיז:התעללות בבע"ח הדבר הכי מוזר:8- מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב?ש.ב,מבחנים, כל מה שקשור בבי"ס
מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?להיות עם חברות מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו?משו מתוק למה אתה הכי מתגעגע?חברות, לא ההיתי בבי"ס למי אתה הכי מתגעגע?
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה?שביתה למשך כמה חודשים\לפגוש את טלי במקרה , להכנס למאחורי הקלעים של שיר נולחד
מה אתה חושב על עצמך?פסדר מה אתה חושב על בני המין שני?תלוי מי
אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים?כן אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים?לפעמים מה אתה חושב על ה' ?- מאמין בה'?כן חושב שיש דבר כזה שטן?לא :| יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים?כן יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים?כן אתה מדבר הרבה?כןS אוהב ללמוד:לא מה אתה חושב על אריק שרון?פסדר למה העולם לא הוגן?באמת למה :\ האם קרה פעם שחשבת למות?כן האם קרה פעם שניסית למות?לא :( משקר הרבה?לפעמים :] אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד?יותר מידי :\ אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך?קשה להסביר של מי האדמה, האויר והים?יותר של מי העולם?מידי של מי הזהב והיהלומים?ארכדי למה התן מיילל בכרמים?דוכין איך האביב יודע שהגיע הזמן?הא ולאן האוניות מפליגות?? למה יש מלחמות וכאב?כי בני אדם רעים למה אלוהים לא מתערב? איך האביב יודע שהגיע זמן?יש לו שעון :] את מי אתה הכי אוהב בעולם?המשפחה שלי ולא יעזור כלופ מה התאריך לידה שלך?14.8 איזה יום הכי חשוב לך בחיים?יש הרבה

עונה

שם: דנית גיל: 15 מה אתה הכי אוהב בעצמך? אמממ ת'אמיתיות מה אתה הכי שונא בעצמך? עצלנות חח צבע אהוב: תכלת וצהוב משפט לחיים: "לחיות את הרגע..." שיר\ים אהוב\ים:ביאיינד דיס האנזל אייס. הדבר הכי מרגיז: שקרים הדבר הכי מוזר: אממ סינים
על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...) עיוורים, זה קשה לחיות בלי לראות.. מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? ללמוד.. מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לישון.. מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו? כריות למה אתה הכי מתגעגע? לחופש למי אתה הכי מתגעגע? לאמא מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? אממ לקפוץ מהמרפסת ושלא יקרה לי שומדבר.. חח כמו חלום שהיה לי לפני כמה זמן מה אתה חושב על עצמך? כיפית, חברותית, נאיבית, עקשנית.. ועוד. מה אתה חושב על בני המין שני? דפוקים.. אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים? כן... אהה אני גם רגישה אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים? לא בוכה, אבל מתרגשת. מה אתה חושב על ה' ? שהוא חכם. מאמין בה'? כן חושב שיש דבר כזה שטן? לא יודעת, ואי אפשר לדעת. יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? אממ לא הרבה ולא מעט. יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? כן
אתה מדבר הרבה?לפעמים אוהב ללמוד? לא.. לא נראה לי שיש בן אדם נורמלי שאוהב ללמד. מה אתה חושב על אריק שרון? זבל למה העולם לא הוגן? כי העולם שטחי ונמדד לפי חיצונית. האם קרה פעם שחשבת למות? כן.. פחח.. האם קרה פעם שניסית למות? לא.. משקר הרבה? אממ לא נראה לי.. אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? תמיד זה התגלה בסוף.. אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? התכוונתי לא. של מי האדמה, האויר והים? של ה'
של מי העולם? שלנו של מי הזהב והיהלומים? של אנשים עשירים :-\ למה התן מיילל בכרמים? כי נגמר לו הכריות איך האביב יודע שהגיע הזמן?הוא רואה שנגמר החורף.. ולאן האוניות מפליגות? לאן שמשיטים אותן למה יש מלחמות וכאב? כי אנשים אוהבים מלחמות, כי אנשים רוצים להיות מנצחים ואפילו אם יש לזה השלכות. למה אלוהים לא מתערב? מאיפה לי? איך האביב יודע שהגיע זמן? עניתי על זה כבר את מי אתה הכי אוהב בעולם? את המשפחה שלי מה התאריך לידה שלך? 15.9.90 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? היום שאני אהיה בגהה.. חח סתם

למעלה