../images/Emo15.gifעונה במקום ללמוד\=אז קראו!XD
שם: נממ פשוט תבחרנו אחד XD גיל:16.5 מה אתה הכי אוהב בעצמך? את הנאמנות המוגזמת שלי ואת השיער(כשהוא מסודר) אה ואת זה שאני תמיד יודעת להתגבר ולהמשיך הלאה, אמנם עם הרבה חפירות על הנושא, אבל לעבור הלאה על כל דבר. מה אתה הכי שונא בעצמך? את התחת ובכלל את כל מה שאמור להיות 90-60-90 ואת זה שאני רגישה מידי ולא לומדת לעצור ולחשוב, ומדברת יותר מידי שטויות צבע אהוב: אדום משפט לחיים: חיה ותן לחיות שיר\ים אהוב\ים:אויי יש כל כך הרבה
הדבר הכי מרגיז: צביעות, שקרים,חוסר יחס, אה ושאין מים חמים במקלחת הדבר הכי מוזר: המוח של בני האדם על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...)\= מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? ללמוד מתמטיקה, ללכת לאוניברסיטה(בגלל העומס, להיות נחמדה לאנשים שאני שונאת, להקשיב כשאני חייבת לדבר, לבכות מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לשבת על כיסא נוח באיזה חוף ים קטן בתאילנד עם מישהו שאני אוהבת, להשתזף (או להשרף מה שייצאXD) ולשתות נקטר תות בננה שטחי אבל אחרי כל כך הרבה חרישות וחפירות זה יהיה גם החלום שלכם.. מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו? לזניה
למה אתה הכי מתגעגע? נממ..לתחושה של אושר טהור למי אתה הכי מתגעגע? אני אשתוק
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה?חח אתם תנדו אותי עקב אי שפיות..XD טוב משהו הגיוני יחסית-שאני אדע מה הולך לקרות לי הלאה בחיים ואצליח לנטב אותם כמו שצריך מה אתה חושב על עצמך? שאם הייתי מחונכת קצת יותר טוב והיה לי יותר ביטחון עצמי אולי הייתי אפילו מאושרת עכשיו מה אתה חושב על בני המין שני? אינפנטילים רדודים חרמנים מפחידים והרשימה עוד ארוכה...יש כמובן כמה נורמלים אבל כמעט בכל אחד מהם בפנים מסתתר לו איזה מניאק קטן\= אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים? בכיתי פעם אחת שהייתי בגן מאיזה סרט שהיה דיי עצוב..וואי אני זוכרת את זה עד היום בעצם בכיתי פעמיים מסרטים בגן, אבל אז עוד הייתי בסדר. היום אני רגישה מידי אבל חוסמת ת'צמי רגשית ככה שהסיכוי שאנ אבכה קטן אבל אני מפצה על זה בחפירותP: אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים? ברגע ששיר נהיה לי עצוב ידי אני עוצרת אותו ובזה נגמר העיניין..אני לא מרשה לעצמי מה אתה חושב על ה' ? קיים, ואם לא קיים צריך בכל זאת להאמין שמשהו שם קיים. זה בשבילי שומר על השפיות המעטה שיש. מאמין בה'? כן חושב שיש דבר כזה שטן? יש אנשים רעים יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? כן יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? כן אתה מדבר הרבה? אווווו..אבל בדכ זה לא את המילים הנכונות אוהב ללמוד? תלוי מה. בכללי כן אבל בצפר וכו' לא ממש מה אתה חושב על אריק שרון? "שיהיה לי בריא" למה העולם לא הוגן? כי אין אופציה אחרת\= האם קרה פעם שחשבת למות? רק פעם? האם קרה פעם שניסית למות? הייתי קצת קרובה משקר הרבה? תלוי למיP: כשצריך.. אבל אני שקרנית דיי גרועה לצערי ולשמחתי אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? כן.. אבל פעם גם מישהו אמר בשמי.. שיישרף אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? חיכיתי לרגע שאני אוכל להגיד את זה כבר של מי האדמה, האויר והים? "של כולם" של מי העולם? שלי!P: של מי הזהב והיהלומים? של מי שקנה\מצא\גנב אותם למה התן מיילל בכרמים? אולי הוא נתקע באיזו רשת?
איך האביב יודע שהגיע הזמן?אתם מזכירי לי סיפור מהגן.. ולאן האוניות מפליגות? לאן??? נמממ לאן שצריךXD למה יש מלחמות וכאב? כי אנחנו מפגרים למה אלוהים לא מתערב? שאלה מצויינת איך האביב יודע שהגיע זמן?למה שוב?? את מי אתה הכי אוהב בעולם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא רוצהההההההההההההההה מה התאריך לידה שלך? מאי משהו איזה יום הכי חשוב לך בחיים? מקווה שעוד לא היה...