שאלון

את רואה פה חבל... אהבתי../images/Emo6.gif

וכן זה באמת משהו משותף לרוב אלו שנוסעים לפולין... מה שהכי מדהים, לדעתי, זה לשים לב איך בכל יום שעובר שם השירה מתחזקת [כי יוצא ששרים את זה כל יום, פחות או יותר], וזה גם נשאר אחרי - אם בטקס בבית ספר אני עומדת בין שני אנשים שאחד היה בפולין ואחד לא, בבירור שומעים יותר את זה שכן נסע. גמאני רוצה להיות כבר

sapir love tali

New member
עונה!! ../images/Emo13.gif

שם: ספיר גיל: 13 ו מה אתה הכי אוהב בעצמך? אנרגטית וחברותית מה אתה הכי שונא בעצמך? סומכת יותר מדי מהר על אנשים... צבע אהוב: תכלת משפט לחיים: תן חיוך
הכל לטובה שיר\ים אהוב\ים: because of you של קלי קלארקסון ו-my immortal של אונסנס הדבר הכי מרגיז:כשמשקרים לך הדבר הכי מוזר: פאקצות על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...) נכים.. מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? להכין שיעורים... מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? להפוך את הזמן לקיץ וללכת לבריכה מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו?גלידת שוקולד למה אתה הכי מתגעגע? לקיץ למי אתה הכי מתגעגע? לאפ'חד... מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? שטלי\עפר ידפקו בדלת שלי ויגלו שהם טעו בדירה
מה אתה חושב על עצמך? שאני בסדר... מה אתה חושב על בני המין שני? חארות\נבלות\נמושות?! אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים? בינתיים רק בטיטאניק בכיתי... אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים? לא... מה אתה חושב על ה' ? שהיא סבבה... ושתעשה כבר משהו!! מאמין בה'? כן... חושב שיש דבר כזה שטן? לא... אבל בכל אחד מאיתנו יש שטן קטן יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים?קצת.. יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? כן אתה מדבר הרבה? כשצריך אוהב ללמוד? בעע... לא מה אתה חושב על אריק שרון? שמן?! למה העולם לא הוגן? כי יש אנשים נבלות שחושבים רק על עצמם! האם קרה פעם שחשבת למות? לא.. האם קרה פעם שניסית למות? לא.. משקר הרבה? כשצריך אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? אייייייף... כן אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? בסדר.. של מי האדמה, האויר והים? שלי רק בחלומות!) של מי העולם? של אפ'חד... של מי הזהב והיהלומים? של המליאנים האלה מארצות הברית... למה התן מיילל בכרמים? לאדעת... והשאלה הזאת מזכירה לי את המורה למדעים... איך האביב יודע שהגיע הזמן? דופקים לו על הדלת של הבית שהגיע הזמן לקום ולאן האוניות מפליגות? לחוץ לארץ... למה יש מלחמות וכאב? בגלל הטרוריסטים למה אלוהים לא מתערב? כי יש לה דברים יותר חשובים לעשות (כמו להפוך לבלונדינית מברונטית) איך האביב יודע שהגיע זמן? למה כבר היתה ת'שאלה הזאת?! את מי אתה הכי אוהב בעולם? את אמא שילייי!!! מה התאריך לידה שלך? 29/7 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? יום הולדת שליייייי!!!! היום שעפים מהבצפר לחופשה של חודשיים!

שירוש1989

New member
../images/Emo15.gifעונה במקום ללמוד\=אז קראו!XD

שם: נממ פשוט תבחרנו אחד XD גיל:16.5 מה אתה הכי אוהב בעצמך? את הנאמנות המוגזמת שלי ואת השיער(כשהוא מסודר) אה ואת זה שאני תמיד יודעת להתגבר ולהמשיך הלאה, אמנם עם הרבה חפירות על הנושא, אבל לעבור הלאה על כל דבר. מה אתה הכי שונא בעצמך? את התחת ובכלל את כל מה שאמור להיות 90-60-90 ואת זה שאני רגישה מידי ולא לומדת לעצור ולחשוב, ומדברת יותר מידי שטויות צבע אהוב: אדום משפט לחיים: חיה ותן לחיות שיר\ים אהוב\ים:אויי יש כל כך הרבה
הדבר הכי מרגיז: צביעות, שקרים,חוסר יחס, אה ושאין מים חמים במקלחת הדבר הכי מוזר: המוח של בני האדם על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...)\= מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? ללמוד מתמטיקה, ללכת לאוניברסיטה(בגלל העומס, להיות נחמדה לאנשים שאני שונאת, להקשיב כשאני חייבת לדבר, לבכות מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לשבת על כיסא נוח באיזה חוף ים קטן בתאילנד עם מישהו שאני אוהבת, להשתזף (או להשרף מה שייצאXD) ולשתות נקטר תות בננה שטחי אבל אחרי כל כך הרבה חרישות וחפירות זה יהיה גם החלום שלכם.. מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו? לזניה
למה אתה הכי מתגעגע? נממ..לתחושה של אושר טהור למי אתה הכי מתגעגע? אני אשתוק
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה?חח אתם תנדו אותי עקב אי שפיות..XD טוב משהו הגיוני יחסית-שאני אדע מה הולך לקרות לי הלאה בחיים ואצליח לנטב אותם כמו שצריך מה אתה חושב על עצמך? שאם הייתי מחונכת קצת יותר טוב והיה לי יותר ביטחון עצמי אולי הייתי אפילו מאושרת עכשיו מה אתה חושב על בני המין שני? אינפנטילים רדודים חרמנים מפחידים והרשימה עוד ארוכה...יש כמובן כמה נורמלים אבל כמעט בכל אחד מהם בפנים מסתתר לו איזה מניאק קטן\= אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים? בכיתי פעם אחת שהייתי בגן מאיזה סרט שהיה דיי עצוב..וואי אני זוכרת את זה עד היום בעצם בכיתי פעמיים מסרטים בגן, אבל אז עוד הייתי בסדר. היום אני רגישה מידי אבל חוסמת ת'צמי רגשית ככה שהסיכוי שאנ אבכה קטן אבל אני מפצה על זה בחפירותP: אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים? ברגע ששיר נהיה לי עצוב ידי אני עוצרת אותו ובזה נגמר העיניין..אני לא מרשה לעצמי מה אתה חושב על ה' ? קיים, ואם לא קיים צריך בכל זאת להאמין שמשהו שם קיים. זה בשבילי שומר על השפיות המעטה שיש. מאמין בה'? כן חושב שיש דבר כזה שטן? יש אנשים רעים יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? כן יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? כן אתה מדבר הרבה? אווווו..אבל בדכ זה לא את המילים הנכונות אוהב ללמוד? תלוי מה. בכללי כן אבל בצפר וכו' לא ממש מה אתה חושב על אריק שרון? "שיהיה לי בריא" למה העולם לא הוגן? כי אין אופציה אחרת\= האם קרה פעם שחשבת למות? רק פעם? האם קרה פעם שניסית למות? הייתי קצת קרובה משקר הרבה? תלוי למיP: כשצריך.. אבל אני שקרנית דיי גרועה לצערי ולשמחתי אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? כן.. אבל פעם גם מישהו אמר בשמי.. שיישרף אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? חיכיתי לרגע שאני אוכל להגיד את זה כבר של מי האדמה, האויר והים? "של כולם" של מי העולם? שלי!P: של מי הזהב והיהלומים? של מי שקנה\מצא\גנב אותם למה התן מיילל בכרמים? אולי הוא נתקע באיזו רשת?
איך האביב יודע שהגיע הזמן?אתם מזכירי לי סיפור מהגן.. ולאן האוניות מפליגות? לאן??? נמממ לאן שצריךXD למה יש מלחמות וכאב? כי אנחנו מפגרים למה אלוהים לא מתערב? שאלה מצויינת איך האביב יודע שהגיע זמן?למה שוב?? את מי אתה הכי אוהב בעולם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא רוצהההההההההההההההה מה התאריך לידה שלך? מאי משהו איזה יום הכי חשוב לך בחיים? מקווה שעוד לא היה...

../images/Emo99.gifאיי מישתה מישתה

הדבר הכי מרגיז: צביעות, שקרים,חוסר יחס, אה ושאין מים חמים במקלחת הרגת אותי
ואני מסכימה איתך בכולם
מישתה שליטה

שירוש1989

New member
חחחח

תמיד חיפשתי איזה שאלון נוסח יאיר לפיד לענות בו ככה
וזה באמת נכוןXD למשל עכשיו זה קרה לי

shirkan21

New member
עונה../images/Emo12.gif

שם:שירה גיל:13 וחצי מה אתה הכי אוהב בעצמך?ממממכ מעט כלום,אפשר להגיד אולי את הנחישות שבי מה אתה הכי שונא בעצמך?תלותיות,לחץ והוצאת דברים מפרופורציה
צבע אהוב:אדום משפט לחיים:....לא מוצאת כרגע. שיר\ים אהוב\ים:יש המון....בעיקר breathless,shiver,ironic הדבר הכי מרגיז:ממממ שאומרים לי-אני מאוכזב\ת ממך הדבר הכי מוזר:לא יודעת על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...)וואו.כל כך הרבה אנשים. מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב?ללמוד למבחן?! מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?לישון
מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו?האמת שממש כלום. למה אתה הכי מתגעגע?לימים טובים יותר למי אתה הכי מתגעגע?לאמא
שתחזור מהעבודה
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה?חסוי
מה אתה חושב על עצמך?לא יודעת מה אתה חושב על בני המין שני?רובם נחמדים אבל עושים בעיות אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים?כה אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים?מממ לא אבל שירים עצובים מובילים אותי למחשבות עצובות אז אני נמנעת מזה. מה אתה חושב על ה' ?שהוא יכול לעזור לי. מאמין בה'?כן חושב שיש דבר כזה שטן?לא יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים?ממממממ היו מעכשיו אני לא יודעת יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים?כה אתה מדבר הרבה?מממ אפשר להגיד אוהב ללמוד?לא אוהבת אבל טובה מה אתה חושב על אריק שרון?שיהיה לו בכיף למה העולם לא הוגן?לא יודעת,תשאלו אותו האם קרה פעם שחשבת למות?מממממ לא ברצינות האם קרה פעם שניסית למות?לא משקר הרבה?לא הרבה אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד?כן אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך?לאיודעת של מי האדמה, האויר והים?לא של מי העולם?אוהבת של מי הזהב והיהלומים?את למה התן מיילל בכרמים?השיר איך האביב יודע שהגיע הזמן?הזה ולאן האוניות מפליגות?בכלל למה יש מלחמות וכאב?אז למה אלוהים לא מתערב?רדו איך האביב יודע שהגיע זמן?ממני את מי אתה הכי אוהב בעולם?אמא מה התאריך לידה שלך?15.4 איזה יום הכי חשוב לך בחיים?וואו.אני ממש לא יודעת להחליט.

עונה גם

שם: חמוטל גיל: 31 וחצי (חשוב, הקטע של החצי) מה אתה הכי אוהב בעצמך? שאני חכמה ויצירתית מה אתה הכי שונא בעצמך? שאני חסרת ביטחון ולפעמים קצת שוויצרית (נראה כאילו זו סתירה, אבל זה דווקא הולך טוב מאד יחד) צבע אהוב: כחול קובלט (זה כחול עמוק שנוטה לסגול) משפט לחיים: No fate but what we make (לקוח מ"שליחות קטלנית 2") שיר\ים אהוב\ים: Send in the Clowns, Troy - Sinead O'Connor, I Want You - Elvis Costello הדבר הכי מרגיז: חוסר התחשבות הדבר הכי מוזר: בת יענה. ציפור ענקית עם ביצים שאפשר לעשות מהן חביתה ל-24 אנשים, אבל כולה 2 גרם מוח
על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...) על אנשים צרי מוחין ובורים שמתעקשים לדבוק בדעות הקדומות שלהם. מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? לנקות את הבית ולהכין עבודות לאוניברסיטה. מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לכתוב סיפור מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו? פסטה למה אתה הכי מתגעגע? לתקופה בחיי שגרתי בצפון קרולינה (4 וחצי חודשים לפני כמעט חמש שנים). זו היתה התקופה היפה ביותר בחיי. למי אתה הכי מתגעגע? לחבר'ה שהיו לי שנה שעברה והתפרקו. לבמאית של ההצגה שהייתי בה ובאופן די מוזר, לדמות ששיחקתי בהצגה ההיא. ולאווירה הכללית בהצגה. מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? שאני אהפוך פתאום לסופרת מפורסמת. מה אתה חושב על עצמך? שאני מעניינת. מה אתה חושב על בני המין שני? הם מפחידים אותי. אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים? בהחלט. זו תרפיה נהדרת. אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים? כן, ובדיוק באותם קטעים כל פעם. מה אתה חושב על ה' ? לא מאמינה בו. מאמין בה'? לא. חושב שיש דבר כזה שטן? לא חשבתי שיש עד שלא הכרתי את החתולה שלי, בריי. עכשיו אני כבר לא כל-כך בטוחה... יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? כן. יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? אני חושבת שכן. אתה מדבר הרבה? בהחלט. למרות שחל שיפור משמעותי עם השנים. אוהב ללמוד? כן. לאו דווקא במסגרת, אבל נורא אוהבת לדעת דברים חדשים שלא ידעתי קודם. מה אתה חושב על אריק שרון? שהוא פחות גרוע ממה שחשבתי במקור. למה העולם לא הוגן? מאותה סיבה שהרבה דברים הם כמו שהם. כי ככה. האם קרה פעם שחשבת למות? הרבה. האם קרה פעם שניסית למות? לא. משקר הרבה? כמה שפחות. אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? כן. אני חושבת שזו חוויה שכל אחד צריך לעבור מתישהו. אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? תלוי באיזה שלב של הסיפור. של מי האדמה, האויר והים? של כל היצורים החיים. של מי העולם? מה זאת אומרת? העולם שייך לחתולים! של מי הזהב והיהלומים? של מי שמצא אותם קודם. למה התן מיילל בכרמים? כי זו לא העונה של הענבים? איך האביב יודע שהגיע הזמן? ילדי בית הספר היסודי שרים לו שירים. ולאן האוניות מפליגות? לקצה האופק וכשהן מגיעות הן נופלות (כי הרי ידוע שהעולם שטוח) למה יש מלחמות וכאב? מפנה אתכם לציטוט נוסף מ"שליחות קטלנית 2" (סרט חכם, וגם סרט אקשן בן ז%#$) - "We're not going to make it, us, humans". "It's in your nature to destroy yourselves" למה אלוהים לא מתערב? כי הוא לא קיים? איך האביב יודע שהגיע זמן? כבר עניתי על זה. את מי אתה הכי אוהב בעולם? את אבא שלי, החתולות שלי והחברה הכי טובה שלי. מה התאריך לידה שלך? 20 במאי 1974 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? היומולדת שלי ואבוי למי שיקלקל לי אותו.

רונושי

New member
../images/Emo9.gif

שם:רוני גיל:16++ מה אתה הכי אוהב בעצמך?אמממ...כנות.. מה אתה הכי שונא בעצמך?שאני תמיד מכניסה את עצמי לדברים שאני לא יודעת איך לצאת מהם... צבע אהוב:כולם.. משפט לחיים:אממ..תחייה ותן לחיות שיר\ים אהוב\ים:המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
הדבר הכי מרגיז:ברגע זה הפורייקט באנגלית! הדבר הכי מוזר:אני?! על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...)אהההה?? מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב?את הפרוייקט באנגלית..
מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?לגמור את הפרוייקט באנגלית!חחח...סתם! אמממ...לישון נראה לי... מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו?שוקולד.. למה אתה הכי מתגעגע?וואו! אמממ..נראה לי לתקופה הלא כל כך רחוקה בחיים שלי שהייתי תמימה ונטולת בעיות... למי אתה הכי מתגעגע?זה ישמע מוזר אבל...לאנשים שעדיין איתי אבל הם השתנו לגמרי אז נראה לי שלאיך שהם היו פעם... מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה?
כל מה שאני רוצה לא הגיוני.. מה אתה חושב על עצמך?אני פסדר... מה אתה חושב על בני המין שני?שאי אפשר איתם ואי אפשר ביעדיהם.. אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים?כל הזמן
אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים?כנ"ל! (יווו יצאתי בכיינית..
) מה אתה חושב על ה' ?לפעמים... מאמין בה'?גם לפעמים... חושב שיש דבר כזה שטן?לא.. לא נראה לי לפחות.. יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים?יש מספיק.. יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים?למזלי כן! אתה מדבר הרבה?המון! נורא נורא נורא קשה לי לסתם תפה... אוהב ללמוד?תלוי מה... מה אתה חושב על אריק שרון?לא חושבת.. למה העולם לא הוגן?אמממ..כי אז היה משעמם?!חחח..סתם לא יודעת.. האם קרה פעם שחשבת למות?לא! האם קרה פעם שניסית למות?ממש לא! משקר הרבה?לא.. אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד?לא.. אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? של מי האדמה, האויר והים?של ארכדי דוכין.. של מי העולם?אמממ....של כולנו?! של מי הזהב והיהלומים?שלהם
למה התן מיילל בכרמים?של הכמים... איך האביב יודע שהגיע הזמן?הוא לא יודע הוא פשוט בא..(גם זה לפעמים לא..) ולאן האוניות מפליגות?בד"כ מישראל אז ליוון ותורכיה... למה יש מלחמות וכאב?כי אז לא יהיה תעסוקה להמון אנשים.. למה אלוהים לא מתערב?כי אני לא בטוחה שהוא שומע... את מי אתה הכי אוהב בעולם?אממ...קשה! משפחה וחברים בכלליות.. מה התאריך לידה שלך?ה-28 ל------- איזה יום הכי חשוב לך בחיים?אני לא יכולה להחליט..יש כמה ממש משמעותיים...

למעלה