שאלון

../images/Emo103.gifשאלון../images/Emo103.gif

*מועתק מטב"ע* שם: גיל: מה אתה הכי אוהב בעצמך? מה אתה הכי שונא בעצמך? צבע אהוב: משפט לחיים: שיר\ים אהוב\ים: הדבר הכי מרגיז: הדבר הכי מוזר: על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...) מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו? למה אתה הכי מתגעגע? למי אתה הכי מתגעגע? מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? מה אתה חושב על עצמך? מה אתה חושב על בני המין שני? אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים? אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים? מה אתה חושב על ה' ? מאמין בה'? חושב שיש דבר כזה שטן? יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? אתה מדבר הרבה? אוהב ללמוד? מה אתה חושב על אריק שרון? למה העולם לא הוגן? האם קרה פעם שחשבת למות? האם קרה פעם שניסית למות? משקר הרבה? אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? של מי האדמה, האויר והים? של מי העולם? של מי הזהב והיהלומים? למה התן מיילל בכרמים? איך האביב יודע שהגיע הזמן? ולאן האוניות מפליגות? למה יש מלחמות וכאב? למה אלוהים לא מתערב? איך האביב יודע שהגיע זמן? את מי אתה הכי אוהב בעולם? מה התאריך לידה שלך? איזה יום הכי חשוב לך בחיים?

עונה ראשונה?

שם:לירונה גיל:21.5 מה אתה הכי אוהב בעצמך?כושר ביטוי מה אתה הכי שונא בעצמך?חוסר החלטיות צבע אהוב:כחול משפט לחיים:חייך והחיים יחייכו אליך בחזרה שיר\ים אהוב\ים:יש מלא...אין לי סגנון מסוים הדבר הכי מרגיז:שמשקרים לי הדבר הכי מוזר:לפגוש את טלי על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...)אנשים בודדים מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב?כושר
מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?לראות אותכם מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו?פסטה למה אתה הכי מתגעגע? לדודו ונטי שני החברים הכי טובים שלי שנטשו אותי לטובת חול למי אתה הכי מתגעגע?כנ"ל
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? אמממ שטלי תזמין אותי לכוס שוקו וסיגריה? מה אתה חושב על עצמך?שיש לי הרבה מה לתת ושעדיין לא מיציתי את ייעודי בעולם המוזר הזה מה אתה חושב על בני המין שני? חראות אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים?אני בוכה אחרי כשאני מנתחת את האמאמאשלהם...חפרנית שכמותי אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים?כן...שירים מאוד מדברים אליי מה אתה חושב על ה' ? יש משהו אני לא בטוחה מהו אבל אני בטוחה שהוא אישה (והיא ברונטית
) מאמין בה'? מאמינה שיש יישות שמנהלת הכל חושב שיש דבר כזה שטן? לא..אבל יש אנשים שמאוד קרובים להגדרה יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? הרגעים העצובים הם אלה שגורמים לנו להעריך את השמחים..וכן יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים?כנ"ל אתה מדבר הרבה? המון...אומרים לי שזה בגלל שאני חושבת הרבה יותר מהר משאני מדברת...זה מעיד על חכמה נראה לי אז אני לא נעלבת... אוהב ללמוד? מה שאני אוהבת כן מה אתה חושב על אריק שרון? שמן
חחח סתם...אין לי דיעה פוליטית למה העולם לא הוגן? הוא הוגן... פשוט אנחנו לא מבינים את סוג ההגינות הזאת האם קרה פעם שחשבת למות? מלא פעמים...אבל זה סתם סוג של רחמים עצמיים מעולם לא חשבתי ליישם האם קרה פעם שניסית למות?לא משקר הרבה? רק שקרים לבנים...נו אני סוכנת מכירות אל תשפטו אותי
אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? את טלי?
סתם לא... אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך?
של מי האדמה, האויר והים? שלי...רק ככה אני יגיע רחוק של מי העולם? גם שלי של מי הזהב והיהלומים? הייתי רוצה שיהיו שלי
למה התן מיילל בכרמים? אין לי מושג אני לא גרה ליד כרם אז אני לא יודעת.. איך האביב יודע שהגיע הזמן? החורף מעביר כרטיס ואז האביב יודע שהמשמרת שלו הגיע ולאן האוניות מפליגות? ליעדם למה יש מלחמות וכאב? שוב עניין הניגודיות כדי שנוכל להעריך את השלום והשמחה למה אלוהים לא מתערב? מתערבת...
שאלה טובה אני אשאל אותו בהזדמנות איך האביב יודע שהגיע זמן?שוב? יש פה כפילויות את מי אתה הכי אוהב בעולם? את כולם...אני לא שונאת אף אחד מה התאריך לידה שלך? 17.6.84 זקנה הא? איזה יום הכי חשוב לך בחיים?שישי...
חחח סתם...יש כמה... רובם עוד לא קרו...החתונה שלי..היום שבו אהיה בהקרנת הבכורה של הסרט שעשיתי...יש מלא דיי תמו חפירותיי...בטח אף אחד לא יקרא את זה אז סתם ביזבזתי את הזמן...לא נורא העיקר שבידרתי את עצמי

עונה../images/Emo11.gif

שם: שיר גיל:
14+ מה אתה הכי אוהב בעצמך? יודעת להקשיב, אופטימיות מה אתה הכי שונא בעצמך? או.. יש כל כך הרבה
, חוסר סבלנות, משתעממת בקלות
, חוסר התלטיות, ויש עוד
צבע אהוב: כולם חוץ משחור.. משפט לחיים: אין לי משפט
שיר\ים אהוב\ים: יש מלא.. הדבר הכי מרגיז: אממ יש גם המון.. אני לא יכולה להצביע על דבר מסוים..
הדבר הכי מוזר: הורים לפעמים מרגיזים..
על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...): אנשים בודדים מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? אממ ללמוד?
למרות שעכשיו אני לא לומדת
מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? אממ מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו? למה אתה הכי מתגעגע? למי אתה הכי מתגעגע? מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? שטלי תזמין אותי לאיזשהו מקום
מה אתה חושב על עצמך? שאני מאוד מאוד מאוד ביישנית
מה אתה חושב על בני המין שני? חארות
אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים? אממ בערך.. אבל לא ראיתי הרבה סרטים
אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים? אממ כן..
מה אתה חושב על ה' ? לא יודעת
מאמין בה'? אממ בערך.. זה מסובך להסביר..
חושב שיש דבר כזה שטן? אמ לא... אבל יש אנשים שדומים מאוד להגדרה הזאת למשל המורה שלי
סתם סתם..
יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? אממ לא ממש..
יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? גם לא ממש
אתה מדבר הרבה? אממ כן.. אני חוזרת על כל דבר הרבה פעמים
אוהב ללמוד? יש בנאדם שאוהב ללמוד?
, ממש לא אוהבת.. מה אתה חושב על אריק שרון? שמן?
, סתם סתם .. אמ לא יודעת למה העולם לא הוגן? אין לי מושג
האם קרה פעם שחשבת למות? כן.. אבל מהסיבה הכי מטומטמת והזויה בעולם, שהיא לא קשורה לדיכאון או עצב בכלל
האם קרה פעם שניסית למות? לא.. משקר הרבה? אממ בערך
אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? אממ לא
אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך?
של מי האדמה, האויר והים? שלי?
של מי העולם? של כולם
של מי הזהב והיהלומים? מקווה ששלי
למה התן מיילל בכרמים?
איך האביב יודע שהגיע הזמן? אה?
ולאן האוניות מפליגות? לאן שהן צריכות להפליג
למה יש מלחמות וכאב? לא יודעת..
למה אלוהים לא מתערב? אין לי מושג.. איך האביב יודע שהגיע זמן? עוד פעם
את מי אתה הכי אוהב בעולם? אממ את אמא ואבא..(?!) מה התאריך לידה שלך?25/26.7.1991
עזבו אתם לא תבינו..
איזה יום הכי חשוב לך בחיים? אממ לא יודעת
זה היה ארוך

../images/Emo22.gif

שם: נעה גיל: 17 מה אתה הכי אוהב בעצמך? השיחות שאני עושה עם עצמי
מה אתה הכי שונא בעצמך? over-sensitivity צבע אהוב: שחור וכחול משפט לחיים: "dance like no one's watching וכו'" שיר\ים אהוב\ים: הו, יש הרבה. הדבר הכי מרגיז: דעות קדומות הדבר הכי מוזר: אני, לפי כמה אנשים
על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...)
מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? מתמטיקה מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? להיות כבר בת"א/הרצליה מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו? בבוקר היה לי חשק מטורף לשוקולד, עכשיו... אייסקפה נחשב אוכל? למה אתה הכי מתגעגע? להתרגשות של לקרוא פסואה בפעם הראשונה למי אתה הכי מתגעגע? יותר מידי
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? עזבו
מה אתה חושב על עצמך? אני די גאה בעצמי השבוע [חכו, יום שישי יגיע וזה יעבור] מה אתה חושב על בני המין שני? אני לא
סתם, לא יודעת... לא משהו מוגדר אתה בוכה מסרטים עצובים\ מרגשים? כן. האמת שלפעמים גם ממצחיקים, ולא דמעות של צחוק. עזבו. אתה בוכה משירים עצובים\ מרגשים? בהחלט. מה אתה חושב על ה'? המצאה יפה בהחלט מאמין בה'? לא מאמינה חושב שיש דבר כזה שטן? רק הגארפילד שיש לי על המסך של הפלאפון
יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? כן יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? כן אתה מדבר הרבה? תלוי מאוד עם מי אני נמצאת אוהב ללמוד? ממש
רק ספרות
מה אתה חושב על אריק שרון? כבנאדם יש לי הרבה הערכה עליו בתור מישהו שהתגבר על הרבה כאב בחיים שלו, ובעניין הפוליטיקה... אני יכולה להסכים או לא להסכים עם הדעות והפעולות עצמן אבל אני מעריכה את האומץ שלו ואת ההליכה עד הסוף עם מה שהוא מאמין בו. למה העולם לא הוגן? אין לזה רייטינג
האם קרה פעם שחשבת למות? כן האם קרה פעם שניסית למות? משקר הרבה? משתדלת שלא אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? אהבה לא חושבת, אבל קראשים כן, אפילו עכשיו... אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? מתסכל. מאוד. של מי האדמה, האויר והים? הים שלי
של מי העולם? של הילדים! של מי הזהב והיהלומים? לא שלי, ככה שלא ממש מעניין אותי של מי כן. למה התן מיילל בכרמים? הוא מתגעגע לאמא? איך האביב יודע שהגיע הזמן? אה, אומרים לו. יש תאריך, 21.3, שבו אומרים "היום מתחיל האביב רשמית", ואז הוא יודע ולאן האוניות מפליגות? כל אחת למקום אחר
למה יש מלחמות וכאב? כי אנחנו טיפשים למה אלוהים לא מתערב? ראו תשובה למעלה לנושא אלוהים איך האביב יודע שהגיע זמן? יש לי דה ז'ה וו את מי אתה הכי אוהב בעולם? לא יודעת מה התאריך לידה שלך? 21.6 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? לא יודעת אם הוא הכי-הכי חשוב, אבל היום האחרון של המסע לפולין היה מאוד משמעותי עבורי... אני בכלל לא יכולה לתאר איך זה לשיר את "התקווה" בקולי קולות באמצע ורשה.

בלושש 15

New member
ברוך השם מישהי שאוהבת ספרות..

בכל פעם שיש ספרות אצלנו בכיתה.. כל הכיתה ישנה והדיון נעשה רק ביני לבין המורה

../images/Emo6.gifאצלי זה לא ככה למזלי...

והקרדיט על זה הולך למורה שלי, היא פשוט מדהימה - גרמה לכל הכתה שלי להתלהב מכל יצירה שלמדנו [חוץ מאנטיגונה
], ולכמה מאיתנו להרחיב ספרות.

אני לומדת עכשיו ספרות באוניברסיטה

זה הרבה יותר כיף כשזה מגיע לרמות האלו (אני בסוף התואר השני)

אני בטוחה שזה יותר כיף

כי בכל זאת מגיעים לזה עם יותר בגרות, ובטח הניתוחים יותר עמוקים, והיצירות... אבל אני מאוד נהנית עכשיו, יש לנו רמה גבוהה למדי של דיונים.

טוב מאד. זה מאד תלוי במורה

וגם בהגברה זה סיפור אחר מאשר סתם בכיתה (היתה לי אותה מורה בשניהם, אז היה קל להשוות). למדתי המון משיעורי הספרות בי"א-י"ב. ואגב, נעה, יש סיכוי לעוד המלצוטלי בקרוב? אם נגמרו לך הדברים שאת יודעת שהיא אוהבת מראיונות ואירוחים, אולי תשאלי אותה בששי כדי שיהיה לך עוד חומר? צייר אהוב? שחקן אהוב? משהו? אה, ואם באיזשהו שלב תרצי לעשות משהו על שייקספיר (את זה היא לא אמרה ישירות, אבל בראיון הזוגי שלה עם עפר ברייטינג הוא אמר לטלי משהו בסגנון של "שייקספיר אהובך" ) אשמח לעזור!

וואי../images/Emo12.gif

נעה דיי להיות דומה לי בבקשה. בקשר לדבר האחרון - אני בכלל לא יכולה לתאר איך זה לשיר את "התקווה" בקולי קולות באמצע ורשה. את לא היחידה שמרגישה את זה שתדעי.. זה עובר בערך על כל מי שנוסע לפולין..המדריכה שלי כתבה על זה פעם לטקס יום השואה.. שבמקום לשיר התקווה בשקט כמו תמיד עם ראש מורכן היא הרימה את הראש וצעקה את זה כשהיא מסתכלת למעלה..
היא כתבה על זה ממש מרגש בטקס עברה לי צמרמורת בכל הגוף
בקיצור, פולין מחכה לי
ונעה.. את רואה פה חבל? אז מה את קשורה?
אוהבת אותך
וגם אני רוצה שתהיי כבר בת"א\הרצליה כבר
לילה טוב

למעלה