עכשיו תורי../images/Emo9.gif
שאלות בכללי: הגיל שהכי הייתם רוצים להיות בו עכשיו: 20 יום/רגע בחיים שהייתם חוזרים עליו שוב: היום אחרי שהשתחררתי מצה"ל מקרה בחיים שהייתם מוחקים: יש אחד שהלוואי ויכולתי אתם מרוצים מהשם הפרטי שלכם? מאוד
ומהשם משפחה? גם מאוד
שאלות על אופנה: רשת בגדים אהובה: זארה (ואני לא משוחדת) אבל גם כמה מחו"ל כמו H&M ואורבן אאוטפיט בית אופנה מועדף: גוצ'י, שאנל, אלסנדרו דל אקווה, בלמיין אתם חושבים שיש לכם סטייל? לחלוטין
ועכשיו באמת? פאשיניסטה בטירוף אתם יודעחים מי זאת אנה וינטור? (לא להיכנס לגוגל)
אייקון אופנה: נטשה פולי, מירנדה קר, ניקול ריצ'י, ג'סיקה אלבה אסון אופנתי: ריהאנה, בריטני, ביונסה ויש עוד מלא אבודים לא חסר
שאלות על אוכל: יש מוצר מזון שאהבתם והפסיקו ליצר? את שוקלד פרה של הביסקוויט במילוי קרם תות, היית מטורפת על זה את המנטוס המנטה ירוק ועוד כמה דברים שלא עולים לי לראש אוכלים הרבה? יש ימים ויש ימים מתפשרים על מאכלים פחות אהובים כשאתם רעבים? לא אני בררנית בטירוף מה הארוחה המושלמת בשבילכם (מנה ראשונה, שניה, קינוח): לדוגמא רק: שתיה - קינלי רימנים פירות יער, מנה ראשונה -לחם דגנים קלוי עם חמאה וגם קצת שמנת שום שמיר, מנה שניה - נודלס או רביולי בטטה ברוטב אלפרדו ולקינוח - את השוקולד מריר במילוי טראפלס מהסדרת פינוקים החדשה של עלית
המסעדה האהובה: מקס ברנר, כל מיני רשתות בתי קפה, נאפיס
אישי ביותר: יש חלק בגוף שהייתם משנים אצלכם? שיניים ישרות ולבנות, אוזניים צמודות יותר, עוד 3 סנטימטר לגובה - כן אני קטנונית! הייתם מצטלמים בעירום תמורת 100 אלף דולר? תמורת שום סכום שכבתם פעם ללא אמצעי מניעה? כן ושילמתי ביוקר מה המפחד הכי גדול שלכם? באמת אבל, רק מה' אבל נגיד שאני דואגת לבריאות שלי ושל הסובבים אותי כמו כולנו
הדבר הכי טוב שקרה לכם: חבר שלי וחברות שלי הדבר הכי נורא שקרה לכם: מה שאני רוצה למחוק מחיי יש לכם סודות אפלים? אם אפשר לקרוא לזה ככה.. גנבתם פעם? כן ואני נורא מתחרטת על זה היום! תודה לכולם על התשובות הכנות