שאלון מגניב

Mary88

New member
אסון אופנתי אדריאנה לימה????

לא נכוןןןןן !!!!!!!!

kimi d

New member
עונה=] אמי י'תותחית!

הגיל שהכי הייתם רוצים להיות בו עכשיו: 18 . לפני גיוס יום/רגע בחיים שהייתם חוזרים עליו שוב: ערב עם אחד האקסים . מקרה בחיים שהייתם מוחקים: את הלידה שלי אתם מרוצים מהשם הפרטי שלכם? כן :) ומהשם משפחה? פחות שאלות על אופנה: רשת בגדים אהובה: מנגו בית אופנה מועדף: מממ טומיהילפיגר אתם חושבים שיש לכם סטייל? מממ נראה לי חח ועכשיו באמת? :) אתם יודעחים מי זאת אנה וינטור? (לא להיכנס לגוגל) לא אייקון אופנה: אין אסון אופנתי: מכנסיים נמוכים שהכל נשפך \= שאלות על אוכל: יש מוצר מזון שאהבתם והפסיקו ליצר? לא אוכלים הרבה? ככככככככככככככן :) מתפשרים על מאכלים פחות אהובים כשאתם רעבים? כן חח מה הארוחה המושלמת בשבילכם (מנה ראשונה, שניה, קינוח ): מנה ראשונה גלידה, מנה שנייה נחשי גומי וקינוח שוקולד :] המסעדה האהובה: פפריקה אישי ביותר: יש חלק בגוף שהייתם משנים אצלכם? כן, את האף הייתם מצטלמים בעירום תמורת 100 אלף דולר? תלוי בסוג הצילומים שכבתם פעם ללא אמצעי מניעה? לא מה המפחד הכי גדול שלכם? באמת אבל ממממ להיכשל בחלומות שלי הדבר הכי טוב שקרה לכם: עוד לא קרה הדבר הכי נורא שקרה לכם: היו יותר מדי לא נכנס לזה :) יש לכם סודות אפלים? לא גנבתם פעם? עוד לא חח סתם לא

../images/Emo39.gif עונה כי משעמם לי ../images/Emo39.gif

שאלות בכללי: הגיל שהכי הייתם רוצים להיות בו עכשיו: עוד 13 יום, בגיל 18 וקצת חופש מבגרויות יום/רגע בחיים שהייתם חוזרים עליו שוב: לטורקיה עם אהובי. לשפר את אותו היום. מקרה בחיים שהייתם מוחקים:את זה שהיית לפני בקטע עם כמה חברים שלו אתם מרוצים מהשם הפרטי שלכם? כן,פעם לא אהבתי ומהשם משפחה? מאודדדדדד ישלי שם משפחה מגניב אני מתה עליו. קנדיס :] שאלות על אופנה: רשת בגדים אהובה: יש הרבה, לאחרונה בTNT יש דברים לא רעיה בית אופנה מועדף: ממממ קשה לי לבחור אתם חושבים שיש לכם סטייל? לכל אחד יש,השאלה אם הוא לטעמכם ועכשיו באמת? באמת באמת אתם יודעחים מי זאת אנה וינטור? (לא להיכנס לגוגל) נוט חח אייקון אופנה: ניקול ריצ'י אסון אופנתי: ואו יש מלא שאלות על אוכל: יש מוצר מזון שאהבתם והפסיקו ליצר? לא ניראה לי אוכלים הרבה? כן, תלוי בתקופות מתפשרים על מאכלים פחות אהובים כשאתם רעבים? ברור מה הארוחה המושלמת בשבילכם (מנה ראשונה, שניה, קינוח): קודם כל קינוח סופלה עם המון קצפת! או פבלובה של אמא של אהובי, מנה ראשונה איזה פטריות טעימות או תפוח אדמה מוקדם, מנה שניה אנטריקוטטט או רביולי המסעדה האהובה: קינג ג'ורג,פרימור באשדוד, אישי ביותר: יש חלק בגוף שהייתם משנים אצלכם? מבנה פנים הייתם מצטלמים בעירום תמורת 100 אלף דולר? לא שכבתם פעם ללא אמצעי מניעה? לא מה המפחד הכי גדול שלכם? באמת אבל שנחש יהיה אצלי בחדר! או שלהכשל במשהו שממש רציתי הדבר הכי טוב שקרה לכם: קודם כל, שאחותי נולדה!,שאמא שלי התחתנה פעם שניה,ושפגשתי את החבר שלי במקרה! הדבר הכי נורא שקרה לכם: שנפטרו 2 הסבתות,וסבא אחד. יש לכם סודות אפלים? ואי לא :\ גנבתם פעם? כן פיי הייתי כנה!

עכשיו תורי../images/Emo9.gif

שאלות בכללי: הגיל שהכי הייתם רוצים להיות בו עכשיו: 20 יום/רגע בחיים שהייתם חוזרים עליו שוב: היום אחרי שהשתחררתי מצה"ל מקרה בחיים שהייתם מוחקים: יש אחד שהלוואי ויכולתי אתם מרוצים מהשם הפרטי שלכם? מאוד
ומהשם משפחה? גם מאוד
שאלות על אופנה: רשת בגדים אהובה: זארה (ואני לא משוחדת) אבל גם כמה מחו"ל כמו H&M ואורבן אאוטפיט בית אופנה מועדף: גוצ'י, שאנל, אלסנדרו דל אקווה, בלמיין אתם חושבים שיש לכם סטייל? לחלוטין
ועכשיו באמת? פאשיניסטה בטירוף אתם יודעחים מי זאת אנה וינטור? (לא להיכנס לגוגל)
אייקון אופנה: נטשה פולי, מירנדה קר, ניקול ריצ'י, ג'סיקה אלבה אסון אופנתי: ריהאנה, בריטני, ביונסה ויש עוד מלא אבודים לא חסר
שאלות על אוכל: יש מוצר מזון שאהבתם והפסיקו ליצר? את שוקלד פרה של הביסקוויט במילוי קרם תות, היית מטורפת על זה את המנטוס המנטה ירוק ועוד כמה דברים שלא עולים לי לראש אוכלים הרבה? יש ימים ויש ימים מתפשרים על מאכלים פחות אהובים כשאתם רעבים? לא אני בררנית בטירוף מה הארוחה המושלמת בשבילכם (מנה ראשונה, שניה, קינוח): לדוגמא רק: שתיה - קינלי רימנים פירות יער, מנה ראשונה -לחם דגנים קלוי עם חמאה וגם קצת שמנת שום שמיר, מנה שניה - נודלס או רביולי בטטה ברוטב אלפרדו ולקינוח - את השוקולד מריר במילוי טראפלס מהסדרת פינוקים החדשה של עלית
המסעדה האהובה: מקס ברנר, כל מיני רשתות בתי קפה, נאפיס
אישי ביותר: יש חלק בגוף שהייתם משנים אצלכם? שיניים ישרות ולבנות, אוזניים צמודות יותר, עוד 3 סנטימטר לגובה - כן אני קטנונית! הייתם מצטלמים בעירום תמורת 100 אלף דולר? תמורת שום סכום שכבתם פעם ללא אמצעי מניעה? כן ושילמתי ביוקר מה המפחד הכי גדול שלכם? באמת אבל, רק מה' אבל נגיד שאני דואגת לבריאות שלי ושל הסובבים אותי כמו כולנו
הדבר הכי טוב שקרה לכם: חבר שלי וחברות שלי הדבר הכי נורא שקרה לכם: מה שאני רוצה למחוק מחיי יש לכם סודות אפלים? אם אפשר לקרוא לזה ככה.. גנבתם פעם? כן ואני נורא מתחרטת על זה היום! תודה לכולם על התשובות הכנות

יאללה אני ../images/Emo13.gif

שאלות בכללי: הגיל שהכי הייתם רוצים להיות בו עכשיו:נראה לי 18 כי זאת הייתה התקופה הכי יפה בחיים שלי יום/רגע בחיים שהייתם חוזרים עליו שוב:חיחחי איזה שאלה קשה ...היו כל כך הרבה רגעים שהייתי חוזרת אליהם מקרה בחיים שהייתם מוחקים:יש המון!!!! אתם מרוצים מהשם הפרטי שלכם?מאוד..! ומהשם משפחה?קצת פחות חחח! שאלות על אופנה: רשת בגדים אהובה כל מיני ... בית אופנה מועדף:- אתם חושבים שיש לכם סטייל?כן אני מרוצה.. ועכשיו באמת?כן מאודדדדד אתם יודעחים מי זאת אנה וינטור? (לא להיכנס לגוגל) תאמת שאין לי מושג אולי בפנים.. בשמות אני לא טובהה אייקון אופנה:אין לי לא יודעת כל פעם זה משתנה חחח אסון אופנתי:יש המון... אבל במיוחד מנומר שאלות על אוכל: יש מוצר מזון שאהבתם והפסיקו ליצר?לא נראה לי אוכלים הרבה?המוןןן מתפשרים על מאכלים פחות אהובים כשאתם רעבים?לפעמיים אין ברירה מה הארוחה המושלמת בשבילכם (מנה ראשונה, שניה, קינוח):באמת שקשה לחשוב על זה עכשיו.. אבל אמממ המוקרם של אמא של האקס שליי מושלם!!! המסעדה האהובה:אין כזאת אני מסתדרת בכל מקום אישי ביותר: יש חלק בגוף שהייתם משנים אצלכם?אףףףףףף הייתם מצטלמים בעירום תמורת 100 אלף דולר?כן אבל משהו אומנתי... שכבתם פעם ללא אמצעי מניעה?יאללה בוא נכנס לזה ... מה המפחד הכי גדול שלכם? באמת אבל טרנטולה אמא זה הדבר הכי מגעיל בעולם הדבר הכי טוב שקרה לכם:איזה שאלה נדושה דייייייייי הדבר הכי נורא שקרה לכם:גם זאתתת יש לכם סודות אפלים?יש לי מלא סודות גנבתם פעם?בטח

211111

שאלות בכללי: הגיל שהכי הייתם רוצים להיות בו עכשיו: 16 יום/רגע בחיים שהייתם חוזרים עליו שוב: 24.9.07 מקרה בחיים שהייתם מוחקים: ממ ... לא יודעת אתם מרוצים מהשם הפרטי שלכם? לא ומהשם משפחה? כן שאלות על אופנה: רשת בגדים אהובה: זארה/טופשופ בית אופנה מועדף: אתם חושבים שיש לכם סטייל? כן ועכשיו באמת? כן אתם יודעחים מי זאת אנה וינטור? (לא להיכנס לגוגל) לא אייקון אופנה: התאומות אולסן/סביבה... אסון אופנתי: מנומר! שאלות על אוכל: יש מוצר מזון שאהבתם והפסיקו ליצר? לא אוכלים הרבה? כן אישי ביותר: יש חלק בגוף שהייתם משנים אצלכם? בטן ורגליים הייתם מצטלמים בעירום תמורת 100 אלף דולר? אולי שכבתם פעם ללא אמצעי מניעה? לא מה המפחד הכי גדול שלכם? הרגשת דחייה הדבר הכי טוב שקרה לכם: הרבה הדבר הכי נורא שקרה לכם: כנל יש לכם סודות אפלים? כן גנבתם פעם? כן

Cry to the Sky

New member
*Iכותרת מקוריתI*

הגיל שהכי הייתם רוצים להיות בו עכשיו:10 יום/רגע בחיים שהייתם חוזרים עליו שוב:ליום ההוא שהייתי בן 14 שמתוך השינה חלמתי שאני משחק כדורגל ונגחתי בקיר ואז שקמתי היתה לי בלוטה ענקית באמצע המצח
מקרה בחיים שהייתם מוחקים:תאונה דרכים אתם מרוצים מהשם הפרטי שלכם? דה ומהשם משפחה? דה (איך אומרים מאוד ברוסית?!=0>) שאלות על אופנה: רשת בגדים אהובה:לא מתעסק במוטגים, שיהיה גם משוק הכרמל העיקר לזרוק משהו יפה על הגוף בית אופנה מועדף: .. אתם חושבים שיש לכם סטייל? כע ועכשיו באמת? לא, עליתם עליי.. אתם יודעחים מי זאת אנה וינטור? (לא להיכנס לגוגל) כן! (נכנסתי לויקיפדיה זה גם נחשב?) אייקון אופנה:אף אחד אסון אופנתי:הכובעים האלה שאנשים שמים שזה גם מכסה את הצדדים של הפנים שזה נראה כמו האוזניים של הכלבי נקניק, נו לא יודע איך קוראים לחרא הזה.. :/ שאלות על אוכל: יש מוצר מזון שאהבתם והפסיקו ליצר? שקדי מרק בטעם שחר חסון? .. אוכלים הרבה? צריך לשמור על ה30 קילו שירדו לא? מתפשרים על מאכלים פחות אהובים כשאתם רעבים? כן, ומי שיגיד שלא חרטטן אש, בנאדם שחוזר הביתה מיום עבודה ופותח ת'מקרר ואין שם כלום יאכל גם ת'עגבניה והבטריה שנשארו שם שהוא רעב מת... מה הארוחה המושלמת בשבילכם (מנה ראשונה, שניה, קינוח):לא שניה לא קינוח, קצת סלט גבינה ביצים/טונה וזהו.. המסעדה האהובה:לא משנה איזה, העיקר שיהיה להם פרגיות על הגריל שאני מגיע. אישי ביותר: יש חלק בגוף שהייתם משנים אצלכם? אההממ לא ממש חלק, כמו חתך בעור כזה מתחת לעין קטן, זה נראה קטן אבל מציק לי ברמות, אני מסוגל להתעקב על זה שעה מול המראה לפני שאני יוצא מהבית.. הייתם מצטלמים בעירום תמורת 100 אלף דולר? מממממ בגילגול הנוכחי כרגע? בכ'ף, בתור בחורה? לא.. שכבתם פעם ללא אמצעי מניעה? מזמן, למזלי אני עדיין בריא *מנגב ת'זיעה מהמצח* מה המפחד הכי גדול שלכם? באמת אבל, משהו ספציפי כרגע? להישכל בבחינה השנה בכוכב נולד, וסתם משהו תמידי? כמו הרוב פה לא את המשפחה הקרובה כמו אבא אמא וכ'ו.. הדבר הכי טוב שקרה לכם:בשנים האחרונות? מה שעולה לי לראש זה רק הדיאטה.. הדבר הכי נורא שקרה לכם:קרו הרבה דברים שאני לא ישתף פה בהם, אהממ התאונה והקומה בביה''ח זה אחד מהם.. יש לכם סודות אפלים? לכל בנאדם יש, אפילו לאלוהים. גנבתם פעם? לפני שנים רבות

מותר לי?../images/Emo3.gif

שאלות בכללי: הגיל שהכי הייתם רוצים להיות בו עכשיו:20 יום/רגע בחיים שהייתם חוזרים עליו שוב:לחזר לפחות שנתיים אחורה..לתקן את כל הטעויות שבשנתיים הקדימה זה יהיה פרפקט:) מקרה בחיים שהייתם מוחקים: כל מה שלא הייתי רוצה לשמוע ממנו ולהדחיק.. אתם מרוצים מהשם הפרטי שלכם? כן ולא..לח"ול מעצבן קצת מציק שלא יודעים להגות תאות צ'. ומהשם משפחה?לא! רשת בגדים אהובה:h&m, zara אתם חושבים שיש לכם סטייל?נראלי שכן :) חחח ועכשיו באמת? לדעתי כן..מרוצה אתם יודעחים מי זאת אנה וינטור? (לא להיכנס לגוגל) - אין לי שמץ..מיזו ומה היא קשורה? אייקון אופנה:גזרה גבוהה אם זה בחצאיות או ג'ינסים..גרביונים ..מכורה להם גרררר אסון אופנתי: מכנס פאדלאפון עם נעלי ספורט של שנת 2005 שאלות על אוכל: יש מוצר מזון שאהבתם והפסיקו ליצר? מממ לא שזכור .. אוכלים הרבה?בטח:p החהחחחהחה מתפשרים על מאכלים פחות אהובים כשאתם רעבים?תלוי מאודדדדד! מה הארוחה המושלמת בשבילכם (מנה ראשונה, שניה, קינוח): ואו שאלה קששה..אבל מה שבטוח הקינוח יהיה עם שוקולד:p המסעדה האהובה: ברסרי אישי ביותר: יש חלק בגוף שהייתם משנים אצלכם? שפתיים קצת עליונה..אף..וטיפונת מותן. הייתם מצטלמים בעירום תמורת 100 אלף דולר? כשזה אומנותי וזה זנותי..אז כן שכבתם פעם ללא אמצעי מניעה?- מה המפחד הכי גדול שלכם? באמת אבל - ממ שהכל יהרס.הרס עצמי,נפילה. לא יקרה! הדבר הכי טוב שקרה לכם:ואווו וואו ואוו ..קרו כלכך הרבה דברים...אבל הדבר שבאמת נהננתי הכי בזמן האחרון. הטיסה למילאנו הדבר הכי נורא שקרה לכם: לא אכנס לזה.. מעדיפה להדחיק. יש לכם סודות אפלים?אכן כן...נו למי אין? גנבתם פעם?חחחח לא! אבל מתוכנן שוד בנק בקרוב מי מצטף אלי?P: חהחה סתם. ( תמונה מצילומים לקטלוג מתחנתים,ההלבשה תחתוטנה לא קשור זה לא היה חלק מהסט בגלל זה היה מותר לפרסם.. וזה יכנס ללאישה ואת בתור הפקת אופנה פנימי..) עם תוספות חד פעמי.

למעלה