פינת שלישישי

אניי../images/Emo110.gif

שם / כינוי: לירונע שבט: יובל הנהגה: איילון תפקיד: מדריכת ד' בנים שעת הגעה לשבט: 3 וחצי שעת חזרה מהשבט: 10 וחצי כמה חניכים הגיעו? ממממ בערך 16 איך היה? סביר ומה היה? פעולה שחצי ממנה לא כלכך עברה..ואח"כ שיחת שכב"ג מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בציפר צהובה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אוהוו השיחה שכבג וסתם משהו מעניין שקרה: כנ"ל האיש שעשה לך את היום: חניך שלי למה? כי הוא כזה חמודדד מסר לאיש שמעלך: שיהיה לך שבוע קסום אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה: :-\ ציטוט יומי: "זה הבית שליי" מסקנה יומית:שכבג יובל זה הבית:]

gorck

New member
עונה באיחורון...

שם / כינוי: עופר שבט: נוה מגן הנהגה: שר"דר תפקיד: מחסנאי שעת הגעה לשבט: 15:27 שעת חזרה מהשבט: 22:03 כמה חניכים הגיעו? אין לי חניכים... איך היה? סבבה ומה היה? אז ככה, היה יו"פ רגיל ובו בנינו כל המחסן ושאר הצפי"לים שערי כדורגל במגרש, אח"כ שיחקנו קצת, ואז פעולת שכבה לקראת המיונים למשלחת... מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה של מרוץ בעיר מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: לא היה וסתם משהו מעניין שקרה: לא... האיש שעשה לך את היום: לא יודע... למה? ככה זה

ענבל317

New member
ועכשיו אני...

איזה יופי להיות בבית בשעה כזאת
שם / כינוי: ענבל שבט: יעד הנהגה: חוף תפקיד: מדריכת ו' שעת הגעה לשבט: 15:50 שעת חזרה מהשבט: 19:30 בגלל אמא... כמה חניכים הגיעו? וואו פתאום הגיע הר של חניכים...לאדעת מאיפה הם באו בכלל. העברתי לאיזה 25 ואנלא מגזימה... איך היה? ממ קשה ומה היה? פעולה שלא הלכה מי יודע מה... מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת צוות מטבח מחנ"ק 2006 מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: בסוף היומפעילות פשוט נשברתי...לא יכולתי יותר...אז הלכתי עם חברה [רבקה] לצד והיא הרגיעה אותי. וסתם משהו מעניין שקרה: באו מלאאאאאאא חניכים. האיש שעשה לך את היום: רבקה. למה? כי היא הייתה שם בשבילי,כרגיל. אלוהים יודע מה הייתי עושה בלעדיה... מסר לאיש שמעלך: שיהיה לך המשך שבוע טוב:] אייקון שמתאר את היום:- ואייקון שמתאר את הפעולה:- ציטוט יומי: "ראית איך הם קיבלו יפה את שחר? אולי תעבירי אותה אלינו לתמיד?!" מסקנה יומית:מאתמול? אל תתן לחבר טוב להתרחק יותר מדיי. מהיום? בא לי לעבור כיתה.

liss 8D

New member
אני, באיחור אופנתי../images/Emo68.gif

שם / כינוי: רוני
שבט: יהודה
הנהגה: חוף
תפקיד: קורסניקית מאאגניבה
שעת הגעה לשבט: רבע ל5. חזרה מהשבט: 8 וחצי. כמה חניכים הגיעו? סביבות ה30:) איך היה? נחמד:) ומה היה? פעולת גן סקתימבה ~נורא מקווה שביטאתי את זה נכון
~ מה לבשת מתחת לחאקי? גופייה שחורה. מעל קפוצ'ון שהוצאנו לפטי"ק
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אחת המדריכות ישבה על השולחן וירדה ממנו בדיוק על מקל מטאטא ופשוט נפלה אחורה:\ זה היה מפחיד:| וסתם משהו מעניין שקרה: גילינו מהו אורך ממוצע של איבר מין גברי
האיש שעשה לך את היום: שירה3> למה? כי כבר הרבה זמן לא צחקתי איתה כמו אתמול ונורא התגעגעתי אליה
מסר לאיש שמעלך: מזלטוב על החניכים החדשיםD: אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "ו-ה'" "לבוש!!!"
ידיד שלי שנורא יודע לאייתxD מסקנה יומית: מקלות מטאטא זה לא משחק ילדים

Waver G

New member
בוחרים שם!!!!!

שם / כינוי: גל ורצ שבט: צר"ג הנהגה: דר"ג תפקיד: רשג"ד ו' שעת הגעה לשבט: 5 - באתי ישר מטיול של בצפר.... יום המלט - אחד החופרים שעת חזרה מהשבט: 10 בערך כמה חניכים הגיעו? לא זוכר... היו די הרבה יחסית איך היה? כיף ברמותתתת ומה היה? פעולה ראשונה שרשגדתי את הגדוד המאוחד.... אח"כ הצוות בחר שם - גדוד אית"ן ויאללה רמת גן!!!! ואז ערב לבנים של השכב"ג- יום הגבר הצרגי הבינלאומי הראשון!!! היה שיא הכיף!!! ואז שיחת צוות מחסן בטיולי חנוכה... מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חבר שלי איבד בשבט טבעת של 6 וחצי אלף שקל... וסתם משהו מעניין שקרה: סיימו לשפץ לנו את המחסן סופסוף האיש שעשה לך את היום: הבנים של הצוות הבוגר שלנו - רועי, חומש, ארביב ואחי למה? ארגנו לנו ערב לפנים!!! מסר לאיש שמעלך: מה אתה אומר על השם החדש? אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "אני נשבע בשם כל הסנדות, כל צבע כחול אדום שנשפך, כל גבר צרגי שדרך פה אי פעם..." ועוד כל מיני כאלה-ההשבעה בתחילת הערב.... מסקנה יומית: כנפיים זה בן-זונה

lolita205

New member
היה כ"כ כיף../images/Emo70.gif אני מתה על הצוות שלי

שם / כינוי: חן/חצ'ה/ חנצ'ה.
שבט:
עמית המושלם
הנהגה: איילון, באליק הוא טיפשון
תפקיד: מחסנאית בצוות הכי תותח שקיים
שעת הגעה לשבט: חמש וקצת, כי הייתי בהצגה אז איחרתי מעט...
שעת חזרה מהשבט: שמונה וחצי פלוס עם נטייה לכיוון תשע...
{כן, אני מתוסבכת תחיו עם זה
}
כמה חניכים הגיעו? לוידעת.
איך היה? היה אחד המצחיקים, היה כל-כך כיף...
ומה היה? בעיקרון הייתה לנו מעין ישיבת צוות קטנה שאני ובודי {שתרם בדיוק 2 שקל שהוא קיבל מפחיות} קנינו 2 עוגות והבאנו לישיבה ואז סתם קבענו תקנון לצוות ועברנו הפעלה קטנה ואז ישבנו ואכלנו את העוגות ואחרי זה גם הכנתי תה עם דבש לכל הצוות וגם באליק ושקד באו וגם הביאו לנו עוגיות ירח ועוגיות עם שוקולד לאכול עם התה ואז בודי מצא כדור של מכוניות {הסרט} אז התחלנו לשחק איתו ואני עקומה אז כל הזמן העפתי אותו רחוק ולמקומות מוזרים וכל הצוות ירד עליי כל היום בגלל שאני אישה וקיצר היה יום בנ"ז
נהנתי ברמות ואני מתה על הצוות שלי, פשוט מתה עליהם
מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה כחולה עם כיתוב ירוק של שבט יעד...
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מקרה מצחיק- כל היום הזה פשוט היה יום מצחיק
אבל נראה לי שהכי מצחיק היה המכות בין עומר ליוני, סתם כי זה כיף לראות אותם רבים...
וסתם משהו מעניין שקרה: מינו אותי לאחראית על הכסף של הצוות
.. *מואהאהאהאהאהאהאה*
האיש שעשה לך את היום: כל הצוות המדהים שלי
למה? כי הבנתי כמה אנחנו צוות תותח וכמה טוב לנו ביחד בתור צוות ואיזה הווי מטורף יש לנו
מסר לאיש שמעלך: יום טוב
.
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: מטעמי צנעת הפרט אני לא יכולה לפרט כאן מי שרוצה שיפנה אליי לאיסי או במסר או משו כזה...
מסקנה יומית: מחסן 2006/7- הכי סטלנים שיש והכי משמינים ונהנים בכיף ..

lolita205

New member
אחלה כדור ../images/Emo3.gif

סתם ת'אמת שיש מצב שהוא עדיין בשבט.. תחפש ביום שישי...

למעלה