סיכום שנתי-2007 #@!

איי קנואו../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כבר אמרתי יותר מפעם אחת, אם הייתה לי רשת- אין ספק שהייתי קונה את העונה הרביעית אבל אין לי. נדפקנו.

Mg14

New member
אני

כללי- שם- מור גיל-במרץ 16 מגורים-ראשל"צ תמונה (שלכם!!@#)-לא תודה סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)-אקסו פוליטיקס אלבום השנה (של מיוז)-אוריג'ן אוף סימטרי [וגם אבסולושן, נו היה קשה לי לבחור] איש השנה של הלהקה-מאט, ברור הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו?נא לא לזרות מלח על הפצעים המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)-יעל, לירון, מייט אלבום השנה (לא של מיוז)-TBP של MCR שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- a little piece of heaven של אוונג'ד סוונפולד סרט השנה-לא אוהבת סרטים סדרת השנה-גיבורים
ספר השנה-אוךך. הרלן קובן. דן בראו. המשפט האחרון של פרמה. המדריך לנערות לציד ולדיג. הופעת השנה-טוקיו הוטל
קניית השנה-מלא דיסקים ומלא בכלל. אני בזבזנית לגמרי סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? רק טוב מה תאחלו לחברי הפורום?הרבה מיוז ונחת מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. שנה פורה ומלאה בכתיבה
מילות סיכום?:) בא לי לישון

Lyla Bellamy

New member
היי יש סרט לספר הזה ../images/Emo12.gif

עם שרה מישל גלר . רק שאין לי מושג מתי הוא יוצא
על מה הספר בכלל ? אולי אני אלך לראות

Mg14

New member
איזה מהם?

אוי בכל מקרה אני חייבת לראות את זה [אני מניחה שזה המדריך לנערות לציד ולדיג] בכל אופן המדריך זה סתם ספר קליל חביב כזה שחירפן אותי חצי שנה בערך

Lyla Bellamy

New member
כן זה זה

אולי אני אנסה לקרוא את הספר , נראה לי אני פשוט אוריד את הסרט כשהוא יצא וזהו .

dandan125

New member
אני...

כללי שם-דן גיל-15 וחצי מגורים-הרצליה תמונה (שלכם!!@#)-לא מכיר אתכם מספיק טוב
סיכומיוז שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)-Exo-politics אלבום השנה (של מיוז)-BH&R איש השנה של הלהקה-מאט הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? ארררררררר המלצות השנה איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- אלבום השנה (לא של מיוז)-common-finding forever שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)-התמכרתי לכל כך הרבה אין לי מושג לאיזה הכי הרבה סרט השנה-Fight club סדרת השנה-הסופרנוס ספר השנה-_________ הופעת השנה-מופע הבכורה של קוואמי והחלבות קניית השנה-מערכת סטריאו סיכוםשנה מה תאחלו לעצמכם השנה? שנה טובה מה תאחלו לחברי הפורום?שנה טובה מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. שנה טובה מילות סיכום? שנה טובה

בלולו

כללי- שם- ירדן גיל- בפברואר 14 מגורים- פתח תקווה תמונה (שלכם!!@#)- ~מדלגת על הקטע בחשאיות~ סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)- אפוקליפספליז אלבום השנה (של מיוז)- אוריג'ין איש השנה של הלהקה- דומ הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? }: המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- אורנה
אלבום השנה (לא של מיוז)- מאד'ר אירט' של ווית'ין טמפטיישן שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- אוברקאם של ווית'ין טמפטיישן סרט השנה- פאנטום אוף דה אופרה
סדרת השנה- פמילי גיי ושמונה כללים פשוטים ספר השנה- ה"פ, כולם. מכשפה, קוסמת. הופעת השנה- נייטוויש
קניית השנה- כרטיס להופעה של נייטוויש סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? לטוס להופעה של ווית'ין באהוי }: מה תאחלו לחברי הפורום? לטוס איתי להופעה של ווית'ין באהוי }: מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. למזמז את דומ מילות סיכום?:) קולולולולולולו הפי ניו ייר

ווית'ין טמפטיישן זה ישןןןןן../images/Emo12.gif

למזמזם את דום.. תאכלס האיחול הכי טוב אבר.

^^

כללי- שם- נועה גיל- כמעט 14 מגורים- חור ליד נתב"ג תמונה (שלכם!!@#)- אני אלך עם הזרם סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)- EP, CE אלבום השנה (של מיוז)- OOS וBHAR איש השנה של הלהקה- כולם
הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו?
המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- אלבום השנה (לא של מיוז)- הרבה שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- ^ סרט השנה- באמת שאני לא יודעת סדרת השנה- גיבורים ספר השנה- הארי פוטר 7
הופעת השנה- לא הלכתי :/ קניית השנה- 20 דיסקים? סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? שתהיה טובה, יותר מהקודמת מה תאחלו לחברי הפורום? שנזכה לראות את מיוז בארץ הקודש, כמובן D: מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. את שתי התשובות למעלה
מילות סיכום?:) שנה טובה :)

muse0011

New member
niv

- שם- ניב גיל-10 מגורים-ברלין (לשנה)ירושלים תמונה (שלכם!!@#)- סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)-fury smbh motp dead star hysteria stockholm syndrome אוף יש מלא!! אלבום השנה (של מיוז)-absolution איש השנה של הלהקה-matt bellamy הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו?לא הייתי.אבל בברלין יש הרבה הופעות המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)-rock bottom אלבום השנה (לא של מיוז)-(american idiot (green day שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)-holiday סרט השנה-harry potter 5 סדרת השנה-הפיג'מות ספר השנה-harry potter 7 באנגלית הופעת השנה-wembley קניית השנה-גיטרה חשמלית ומגבר סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה?להשתפר בגיטרה מה תאחלו לחברי הפורום?להמשיך לחבב את מיוז מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. מילות סיכום?:)מיוז

למעלה