סיכום שנתי-2007 #@!

dovky

New member
מתעב אותם

אבל זה לא קשור, באמת שאין לי מושג למה, אבל באותו רגע זה הרג אותי מצחוק... זה בסדר, כבר הכנסתי לעצמי כאפה בצוואר (וגם די חזקה תאמת...)

inna1993

New member
יפה?

יש לי מראה סביל מספיק כדי שתוכלו להסתכל^^ אעה, הניסוח של המשפט הזה גרוע אבל הבנתם למה התכוונתי. תודה^^

D:

כללי- שם- יעל גיל- 16 מגורים- כפ"ס תמונה (שלכם!!@#)-
סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)- showbiz אלבום השנה (של מיוז)- OOS איש השנה של הלהקה- מאט הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו?
המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- לירון אלבום השנה (לא של מיוז)- לא חובה מהשנה, נכון?
Patrick Wolf - Wind In The Wires שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- פחח יש כלכך הרבה סרט השנה- Stardust! סדרת השנה- מייטי בוש! ספר השנה- הארי פוטר 7! הופעת השנה- J&TL קניית השנה- הקניות מגרמניה סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? שתהיה כמה שיותר נסבלת מה תאחלו לחברי הפורום? שתהיה לכם אחלה שנה ושתיראו את מיוז בלייב

L A D Y B U G 2

New member
הלוווו ../images/Emo2.gif

כל הכבוד מייט על היוזמה
(בלעע, אני נשמעת כמו מורה).
כללי- שם- אורטל או אורטו. גיל- 20 מגורים- ירוחם!
סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)- באמת צריך לשאול? MOTP !!! אלבום השנה (של מיוז)- אני חייבת לומר ש- SMBH איש השנה של הלהקה- אני לא יכולה לבחור... הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? yes I was !!! באתונה (4/10), סרביה (7/10) והונגריה (10/10)
המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- laly, אורון, מייט וענבלי!!! אלבום השנה (לא של מיוז)- Kasabian-Kasabian שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- Queen-The show must go on סרט השנה- 3:10 ליומה (
), באוולף, זכרונותיה של גיישה ועוד ועוד... סדרת השנה- לא ממש יוצא לי לראות טלוויזיה.. אבל אני כמובן תמיד תומכת ב-ח.ב.ר.י.ם. ספר השנה- הממ.. גם לא ממש קראתי. ת'אמת... הופעת השנה- ההופעות שהייתי בהם של מיוז. קניית השנה- המון בגדים אני מניחה...
סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? לסיים את המועדפת, לחסוך כמו שצריך ללימודים וטיסות לחו"ל, הופעת מיוז בארץ!!!ואני לא אחפור עוד. מה תאחלו לחברי הפורום? את כל מה שהם ביקשו... מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. מילות סיכום?:) הממ... הייתה שנה די ממצעת (לי לפחות) והייה גם ממש כייף לפגוש אנשים חדשים מכאן ומחוץ לפורום
. מקווה שהשנה הזאת תהיה טובה אפילו עוד יותר מהקודמת.
אורטו.

WEHEHHH

כללי- שם-חן גיל-16 וחצי מגורים-קריות תמונה (שלכם!!@#)- עדיף שלא ... חחח... סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)-motp אלבום השנה (של מיוז)-קשה .. איש השנה של הלהקה-קשה ..חחח הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? בטחחח אני גם ניגנתי איתם . המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- אלבום השנה (לא של מיוז)-קשה להחליט שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- סרט השנה-וואי יש המוןןן די לשאול שאלות קשות חחח סדרת השנה- ספר השנה- הופעת השנה- קניית השנה- סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? מה תאחלו לחברי הפורום? בהצלחה בכל מה שתבקשו !! ואושר!! מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה.מממממ אושר ? חחח מילות סיכום?:)

LiLoOKuN

New member
^הסיכום השנתי שלי^

כללי-
שם-ליהי
גיל-17^^
מגורים-ת"א מרכז
תמונה (שלכם!!@#)-
סיכומיוז-
|שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)-Fury
אלבום השנה (של מיוז)-Absolution
איש השנה של הלהקה-מאט
הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו?- :o_O:
המלצות השנה-
איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)-אין לי מושג אני בקושי מכירה מפה אנשים..אז כולם!
אלבום השנה (לא של מיוז)-Santana(1969(
שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)-Franz Ferdinand - Matinee
סרט השנה-ילדות רעות D:
סדרת השנה-האוס
ספר השנה-נפלאות התבונה(אני קוראת אותו כבר כמה חודשיים ..ספר עבה..)
הופעת השנה-http://www.youtube.com/watch?v=jmmUOYKOLb4
קניית השנה-
סיכוםשנה-
מה תאחלו לעצמכם השנה?שאני אהיה לי בריאה XD
מה תאחלו לחברי הפורום?שיהיו לי בריאים..
מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה.-תיהיה בריאה כפרה..
מילות סיכום?:)^O^

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

כללי- שם-מעין גיל-19 מגורים-קרית חיים תמונה (שלכם!!@#)-
סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)-MOTP ו TIRO אלבום השנה (של מיוז)-אוריג'ין, חרישה מטורפת! איש השנה של הלהקה-אממ...כריס? הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? לא, אבל זכיתי ב-50 יורו הנחה להופעה ביוון!!!
המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- האמת שאני די טרייה פה אז אני לא יכולה לשפוט אלבום השנה (לא של מיוז)-קלאקסונס וארקטיק מאנקיז שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- NIN-CLOSER ולא קשור: BACK TO BLACK של איימי וויינהאוס
סרט השנה-הדייט שתקע אותי סדרת השנה-גיבורים/סקראבס ספר השנה-הארי פוטר ואוצרות המוות (!) הופעת השנה-אני חיילת, הופעות זה לא בלקסיקון שלי... קניית השנה-נסטי אפרסק
סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? שתעבור מהר ושתהיה נורמלית מה תאחלו לחברי הפורום? שנזכה לראות את מיוז על רקע הזריחה במצדה (סטייל דיוויד ברוזה
) מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה.-שתהיי בשורה הראשונה
מילות סיכום?:) שנה טובה לכולכם!

noknok1990

New member
אני...

כי מישהו צריך לעשות את זה שם-רועי שרון גיל-17 מגורים-ירושלים תמונה (שלכם!!@#)-נהנה סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)-Stockholm Syndrome אלבום השנה (של מיוז)-Absolution איש השנה של הלהקה-וואוו כולם? הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? -.- המלצות השנה איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)-אני לא מכיר אף אחד חוץ מדב זה לא נקרא! אלבום השנה (לא של מיוז)-......... שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)-Dream Theater-Never Enough(אם כבר שיהיה מתואם מה לא?) סרט השנה-בחזרה לעתיד!(בסדר השנה בערך....) סדרת השנה-יריחו ספר השנה-ספר ספרי הופעת השנה-...... קניית השנה-אבסלושין? הרבה יותר מאגניב לשמוע בדיסק מאשר במחשב סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה?-להיות בהופעה של מיוז מה תאחלו לחברי הפורום?-אההההההה........ מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. מילות סיכום?:) כומכום?

../images/Emo140.gif

כללי- שם- נלי גיל- 17.5 [אני כבר יכולה להגיד וחצי, כי עבר החצי] מגורים- ת"א תמונה (שלכם!!@#)- סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)- אני לא מצליחה ממש לחשוב על אחד. אלבום השנה (של מיוז)- בלאק הולז. איש השנה של הלהקה- דום
הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? הייתי בהופעה בבודפשט =]]] המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- את, מייט!!
אלבום השנה (לא של מיוז)- white stripes- icky thump. חזרו, ובגדול. B) שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- dream theater- pull me under סרט השנה- מעבר ליקום סדרת השנה- ורוניקה מארס!!@# והפמליה ספר השנה- מרחק נגיעה, ו...נו...הזה עם המשקפיים והצלקת. הופעת השנה- של מיוז, דה?! קניית השנה- הפנדר הסקסית שלי ררררר סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? להצליח בבגרויות, להתקבל לקורס טוב בצה"ל, להיות מאושרת. מה תאחלו לחברי הפורום? אושר, ולראות הופעה של מיוז חח. מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. שתמשיכי להיות חמודה כמו שאת! מילות סיכום?:) לא הייתי ליד מחשב בערך ארבעה ימים, yey for me!

יוווו תודה../images/Emo25.gif

פול מי אנדר של דרים- שיר טוב רצח
איך שכחתי את ורוניקה מארס בתוכניותתתת
אני מתה שתהיה עונת המשך, כוסאמא שלהם.

לא תהיה =[[

הם צילמו עשר דקות לפרק הראשון של העונה הרביעית כדי להראות לרשת, והרשת דחתה אותם. אז עכשיו קריסטין משחקת ב..גיבורים נראה לי.

למעלה