סיכום שנתי-2007 #@!

../images/Emo103.gif סיכום שנתי-2007 #@!

כי מישהו צריך לעשות את זה
כללי-
שם-
גיל-
מגורים-
תמונה (שלכם!!@#)-
סיכומיוז-
שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)-
אלבום השנה (של מיוז)-
איש השנה של הלהקה-
הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו?
המלצות השנה-
איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)-
אלבום השנה (לא של מיוז)-
שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)-
סרט השנה-
סדרת השנה-
ספר השנה-
הופעת השנה-
קניית השנה-
סיכוםשנה-
מה תאחלו לעצמכם השנה?
מה תאחלו לחברי הפורום?
מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה.
מילות סיכום?:)

dovky

New member
ראששששוןןןןן!!!!!!11(?)

כללי
שם- דב גיל- 17 במרץ מגורים- אוהל.... סתם, ירושלים תמונה (שלכם!!@#)-אולי אחר כך, אם יהיה לי כוח
סיכומיוז
שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)- מאז שהכרתי אותם בערך ביוני הספקתי להתמכר לכל השירים שלהם, אבל כרגע לdark shines מהולאבלו אלבום השנה (של מיוז)- אוריג'ן איש השנה של הלהקה- אין לי העדפות כ"כ, אבל שיהיה, מאט הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? בודפשט
המלצות השנה
איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- לירון אלבום השנה (לא של מיוז)- שאלה קשה... Who's Next - The Who שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- הרבה מאוד שירים... להקה במקום - The Who סרט השנה- מועדון קרב, אני יודע... סדרת השנה- אבודים ספר השנה- חחחחח זה בצחוק, כן? הופעת השנה- אין ספק - מיוז בבודפשט קניית השנה- הולאבלו ושואוביז. בחמישי אני קונה גם את אוריג'ן ואבסולושן, וסיימתי.
סיכוםשנה
מה תאחלו לעצמכם השנה? לא יודע, נסתפק בתפוחים מה תאחלו לחברי הפורום? מיוז.בארץ. מה תאחלו לי?$#! בוקר טוב מילות סיכום? פלאפל, קרקס, ארונית, מרגרינה, רשת, ים, עיירה, דגים..

starlightdude

New member
שניייייייייייייייי יופידו

כללי- שם-תום גיל-14 מגורים-ברלין תמונה (שלכם!!@#)- מביך מדי. אם אתם מתעקשים, תחפשו אותי בפייסבוק סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)- fillip אלבום השנה (של מיוז)- Origin איש השנה של הלהקה-Antony Addis הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? אתה דורך על פצעים. המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)-rock bottom אלבום השנה (לא של מיוז)-Jon Nakamazu-Chopin Selected Works שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- RATM-Bombtrack סרט השנה-בופור סדרת השנה- לרדת בגדול חחח ספר השנה-HP7 הופעת השנה-wembley!!! קניית השנה- פסנתר חדש סיכוםשנה- שנה מוצלחת. גבהתי לפחות 15 ס"מ מה תאחלו לעצמכם השנה? שיחגגו לי את היומולדת סוף סוף אמן מה תאחלו לחברי הפורום? שחס וחלילה לא תשתעממו ממיוזיקה מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. מילות סיכום?:) !!!!!SIT THE FUCK DOWN

Lyla Bellamy

New member
בא לי פיצה

כללי- שם-שגית גיל-15 מגורים- חור ליד ירושלים תמונה (שלכם!!@#)- לאאאאאא סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)-space dementia , micro cuts אלבום השנה (של מיוז)- oos אף פעם הוא לא היה האהוב עליי אבל ממש התחברתי אליו השנה איש השנה של הלהקה- מתיו הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? לא
המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)-לא יודעת .... אלבום השנה (לא של מיוז)- ביפי קליירו פאזל אני מניחה שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- staring at the rude bois - gallows סרט השנה- בכללי שר הטבעות (לעולמי עולמים) אבל סרט שיצא השנה אבק כוכבים סדרת השנה- דקסטר , גיבורים , סקראבס ספר השנה- לא יצא לי לקרוא הרבה השנה אבל כן ניסיתי הארי פוטר והוא היה משעמם רצח (אל תרצחו אותי אבל אני שונאת אותו) הופעת השנה- לא יודעת לא הייתי
קניית השנה- השלמתי את כל הדיסקוגרפיה של מיוז סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה?להצליח בלימודים לשם שינוי ולהיות בהופעה של מיוז כמובן מה תאחלו לחברי הפורום? שתראו את מיוז שוב מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. חחח מילות סיכום?:) לןקריפןעאחפיטא

Musedol

New member
היירספריי זה סרט ענק

כללי- שם- דור גיל- במרץ אני אהיה 17 מגורים- שוהם תמונה (שלכם!!@#)- אממ.. סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)- Plug in baby אלבום השנה (של מיוז)- Absolution, OoS איש השנה של הלהקה- דומיניק
הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? לא, איה. המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- אני
סתם נו, מה זה השטויות האלה. אלבום השנה (לא של מיוז)- הסאונדטראק של היירספריי, נשבעת שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- DMB- Crush, Pig, Grey Street Hairspray Soundtrack- It's the 60's, Nicest kids in town,Without love סרט השנה- המרדף לאושר, היירספריי ובטח עוד כמה ששכחתי.. סדרת השנה- נמלטים, האנטומיה של גריי, פלייבור פלייב/I LOVE NY ספר השנה- מחזות למיניהם הופעת השנה- אינקובס!!!!11 קניית השנה- כמה דיסקים אני מניחה סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? שהכל יהיה טוב ורק הצלחה ואושר מה תאחלו לחברי הפורום? אותו הדבר מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. אותו הדבר
מילות סיכום?:) צה"ל מטומטם! באתי לירושלים בשביל להביא להם תוצאות בדיקות ואז הלכתי. חראות!!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

Djerry

New member
D=

כללי- שם- דגנית גיל- 18 מגורים- קריות תמונה (שלכם!!@#)- סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)- sunburn, hoodoo, Hate This & I'll Love You אלבום השנה (של מיוז)- showbiz איש השנה של הלהקה- לא יודעת, כולם הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? לא =( המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- לירון אלבום השנה (לא של מיוז)- Air Traffic - Fractured Life שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- Air Traffic - The Running Caught Me High סרט השנה- סימפסון יצא השנה? אם כן אז זה סדרת השנה- חיים על מאדים, גיבורים ואבודים ספר השנה- הארי פוטר 7 הופעת השנה- אוונסנס קניית השנה- דיסקוגרפיה של מיוז סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? שאני אצליח לדחות את הגיוס ולראות את מיוז בארץ מה תאחלו לחברי הפורום? לראות את מיוז בארץ מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. אוקי מילות סיכום?:) שיט שכחתי את הפיצה בתנור!

inna1993

New member
יאי, שאלון~

כללי- שם-אינע אבל אנשים מאולפים קוראים לי אינה גיל-14 וחצי מגורים- מרכז תמונה (שלכם!!@#)- אין לי כוח סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)- unintended. זה השיא שלי (התמכרות של חודשיים) אלבום השנה (של מיוז)- אבסולושון איש השנה של הלהקה- מתיו הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? הלוואי*_* המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- לא מהפורום כי אני לא הכי מכירה. עמית!3> אלבום השנה (לא של מיוז)- לוידעת. השנה לא היו אלבומים מי יודע מה טובים שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- one last breath של קריד סרט השנה- שודדי הקאריביים סדרת השנה- עקרות בית נואשות (גם האנטומיה של גריי) ספר השנה- הארי פוטר השביעי הופעת השנה- מיוז, דאא קניית השנה- דיסקים זה מגניב ולקנות דיסקים זה עוד יותר מגניב סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? שאני אשתפר בכל מה שהייתי גרועה בו בשנה שעברה מה תאחלו לחברי הפורום? אל תפסיקו לשמוע מיוז מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. ~לא עונה על זה~ מילות סיכום?:) לבסוף, בסופו של דבר...P:

Ma†an

New member
--

כללי- שם- מתן גיל- 17 מגורים- קרית מוצקין תמונה (שלכם!!@#)- סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)- Falling Down אלבום השנה (של מיוז)- שואוביז איש השנה של הלהקה- הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- אלבום השנה (לא של מיוז)- Porcupine Tree- Fear שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- סרט השנה- לא יצאו סרטים משהו השנה. אבל מה שיצא לי לראות ואהבתי זה בטח 'הקו האדום' סדרת השנה- לוסט ספר השנה- הופעת השנה- ניין אינצ' ניילז, לא שיצא לי להיות בהמון קניית השנה- איטליז VIOLENTLY DELICATE סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? שקט ולעבור את הגיבושים מה תאחלו לחברי הפורום? שנזכה סוף סוף לראות את מיוז בישראל מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. מילות סיכום?:) !

CitizenErased

New member
party like it's 2007

כללי- שם- לירון גיל- 21 מגורים- רעננה תמונה (שלכם!!@#)-
סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)- השנה? Spiral Static וShrinking Universe אלבום השנה (של מיוז)- Black Holes and Revelations, בשביל סיבוב ההופעות איש השנה של הלהקה- פחח אממממ אנטוני?
הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו?
6 הופעות בארה"ב, אצטדיון וומבלי X 2, יוון, סרביה והונגריה המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- אורטו
שסוף סוף השתחררה מהצבא אלבום השנה (לא של מיוז)- יצאו המון אלבומים טובים השנה... בצורה רנדומלית לחלוטין אני אגיד Modest Mouse האחרון שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- ג'ף באקלי, Grace... בזכות החרישות בחנות סרט השנה- חיים של אחרים, לשרוד עד החופש, 3:10 ליומה סדרת השנה- איש משפחה! וגיבורים אבל רק העונה ה1.. השניה לא משהו בינתיים ספר השנה-
הופעת השנה- יש המון אבל אני אהיה הכי שקופה ואגיד וומבלי.. שתי ההופעות קניית השנה- נעלי הקונברס שקניתי בהונגריה.. אני אובססיבית!! סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? לרדת 20 קילו לפחות מה תאחלו לחברי הפורום? שכל מה שביקשתם בשאלה הקודמת יתגשם
ושמיוז יבואו לכאן כבר מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. שיהיה לך רק טוב כפרע!
מילות סיכום?:) הייתה שנה.. ארמ.. פורה
בואו נקווה ששנה הבאה תהיה מגניבה עוד יותר.

inbal145

New member
בלופ

כללי- שם- ענבל גיל- עוד חודש וחצי 18 מגורים- זכרון יעקב תמונה (שלכם!!@#)- ביי סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)- Crying Shame אלבום השנה (של מיוז)- BH&R איש השנה של הלהקה- הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- אלבום השנה (לא של מיוז)- Scenes From A Memory של דרים ת'יאטר שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- Porcupine Tree - Trains סרט השנה- יורוטריפ. גורם לי לפרפר מצחוק בכל פעם מחדש. סדרת השנה- לא יודעת... זהות בדויה, כרגיל? ספר השנה- הופעת השנה- קניית השנה- mp4 סקסי סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? לעשות בצבא את מה שאני רוצה מה תאחלו לחברי הפורום? חיים טובים מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. מילות סיכום?:) אח שלי נסע היום באוטובוס הקסמים

Tits McGee

New member
עשירי!!!!!!!!!!!!111

כללי- שם- יוסי! גיל- בראשון לפברואר 15. מגורים- ראשון לציון. תמונה (שלכם!!@#)- אין. סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)- Execution Commentary, רק בזמן האחרון. אלבום השנה (של מיוז)- Origin Of Symmetry. איש השנה של הלהקה- אחד מהם. הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? לא, אף פעם. המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- שיו גלית!!!!!!111 אני בקושי מכיר מישהו אבל, כל מי שאני כן מכיר. אלבום השנה (לא של מיוז)- האלבום של Queens Of The Stone Age, נראה לי. שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- אה.. Maggie's Farm! הקאבר של רייג'. סרט השנה- לא יצאו הרבה סרטים טובים השנה, לא? סופרבאד, Shoot 'Em Up. סדרת השנה- איש משפחה, סקראבס. ספר השנה- Choke של צ'אק פאלאניוק, הסופר של מועדון קרב. הופעת השנה- לא הייתי בשום הופעה. קניית השנה- הבאס שלי, שחוגגת שנה ביום הולדת שלי. סיכוםשנה- קצת מחורבנת לקראת הסוף. מה תאחלו לעצמכם השנה? שהיא לא תהיה מחורבנת. מה תאחלו לחברי הפורום? תאכלו הרבה לגו ופלסטלינה. מה תאחלו לי?$#! אז אני לא אענה. מילות סיכום? ביי.

XקורלX

New member
אנוכי...

כללי: שם- קורל. גיל- בפברואר 15. מגורים- רעננה. תמונה- נוותר. סיכומיוז: שיר שהתמכרתם אליו- Glorious, Butterflies & Hurricanes, fury אלבום השנה- Absolution איש השנה של הלהקה- דומיניק :) הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו?- כן בהונגריה. המלצות השנה: איש השנה של הפורום: לירון
אלבום השנה (לא של מיוז): אני לא חושבת שאתם באמת רוצים לשמוע את זה, אבל אתם בטוח מנחשים לבד. שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז): כנ"ל ^ סרט השנה: לא יודעת :-| סדרת השנה: כל הריאליטי - הרווק, הישרדות, המירוץ למיליון. ספר השנה: הספר האחרון שקראתי היה בכתה ו'. הופעת השנה: טוקיו הוטל ומיוז. קניית השנה: הנעליים מהונגריה אולי [?] סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? אושר, הצלחה ועוד הופעות :) מה תאחלו לחברי הפורום? מה שאיחלתי לעצמי. מה תאחלו לי? מה שאיחלתי לעצמי ולחברי הפורום. מילות סיכום? פתיח, תוכן, סיום. שנה טובה

אף אחד לא שם תמונה אז גמאני לא../images/Emo46.gif מעאפנים רצח

כללי- שם- מייט גיל- 17.5 מגורים- דרום תמונה (שלכם!!@#)-
סיכומיוז- שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז)- וואו, כלכך הרבה. אני לא יכולה להחליט אלבום השנה (של מיוז)- אוף, לאדעת\= איש השנה של הלהקה- מאת'יו. הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? לא
המלצות השנה- איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#)- לירון, אורטל, אורון, אינה. כפרעליכם רצחחח
אלבום השנה (לא של מיוז)- אין ריינבואוז- החדש של רדיוהד, ומית'ס אוף דה נירסט פיוצ'ר- של הקלאקסונז. שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז)- פאקינג D.A.N.C.E של ג'אסטיסססססס
סרט השנה- Butterfly on a wheel סדרת השנה- האוסססססס
ספר השנה- אין אחד כזה, לא קראתי הרבה ספרים השנה.
הופעת השנה- אורפנד לנד. קניית השנה- בגדים רצח!#@
סיכוםשנה- מה תאחלו לעצמכם השנה? התגשמות חלומות, בריאות, אושר ואהבה. מה תאחלו לחברי הפורום? מוזיקה טובה, חברים שאפשר לסמוך עליהם בעיניים עצומות.. וכיף, הכי הרבה כיף שבעולם. נצלו כל רגע
מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. תנו לי כאפה, באמאשלכם. מילות סיכום?:) ספויילר: 2009 !!!!!11111111

dovky

New member
הנה, בשבילך

לא אני, אבל יש מי שיעידו על קווי דימיון...

למעלה