יאפ.. מי שזה נכון לגביו.
E EdisonGirl New member 14/9/05 #25 לא ממש יאפ.. > אם היא כתבה: "מעולם לא שתיתי קולה", אז.. רק אם גם את מעולם לא שתית קולה, את מסמנת 'בנת?
לא ממש יאפ.. > אם היא כתבה: "מעולם לא שתיתי קולה", אז.. רק אם גם את מעולם לא שתית קולה, את מסמנת 'בנת?
P psycho maiden New member 14/9/05 #26 לא נכון אם היא כתבה שהיא מעולם לא שתתה קולה , אבל את כן שתיתי אז את מסמנת וכותבת משהו שלא עשית
D Daniela R New member 14/9/05 #28 לא.. זה לא ככה. את כותבת משהו שלא עשית בחיים ואז אם ע8וד מישהי לא עשתה היא מסמנת וי ואז כותבת משהו שהיא לא עשתה וכך הלאה...
לא.. זה לא ככה. את כותבת משהו שלא עשית בחיים ואז אם ע8וד מישהי לא עשתה היא מסמנת וי ואז כותבת משהו שהיא לא עשתה וכך הלאה...
E EdisonGirl New member 14/9/05 #30 ...אז מי שזה נכון לגביו מסמן ../images/Emo127.gif אם המשפט "מעולם לא שתיתי קולה" נכון לגביי, אני מסמנת . זה מה שאני הבנתי.. זה מה שהמשפט אומר. השאלה אם לזה התכוונה המשוררת..
...אז מי שזה נכון לגביו מסמן ../images/Emo127.gif אם המשפט "מעולם לא שתיתי קולה" נכון לגביי, אני מסמנת . זה מה שאני הבנתי.. זה מה שהמשפט אומר. השאלה אם לזה התכוונה המשוררת..
M Marble Arch New member 14/9/05 #33 בגלל זה שאלתי- כי הניסוח שלה בעייתי אבל בעקרון אם כן עשית את הדבר הזה את מורידה אצבע, כי כל המטרה היא לגלות אילו דברים נועזים *כן* עשית.
בגלל זה שאלתי- כי הניסוח שלה בעייתי אבל בעקרון אם כן עשית את הדבר הזה את מורידה אצבע, כי כל המטרה היא לגלות אילו דברים נועזים *כן* עשית.