משחק

Mystic Circle

New member
לסטט ולהקתו../images/Emo6.gif

סתם. Immortal [לא מניחה שמישהו מפה מכיר אותם
] ממה נהנתם יותר מהפרודיות על דמדומים או מדמדומים עצמם?

קרניjack

New member
כבר יצא סרט הפארודיה שדיברנו עליו בפורום?

נראה לי שהחודש הוא צריך לצאת או שהוא יצא...אני חייבת לראות!!!! קצת קשה לי להחליט כי דימדומים זה סרט באורך מלא, והפארודיות הן קטעים ממש קצרים...אז אומר שהסרטים בגלל שיש בהם אחלה סצנות קרב ערפדיות! יש לכם ספר מחזור ציבעוני או בשחור לבן?

Mystic Circle

New member
לא זוכרת../images/Emo12.gif

נראה לי בחלקים ככה בחלקים ככה. זה היה מזמן
וואי גם אני חייבת לראות!!!!!! אממ.. מה הסרט האחרון שראיתם בקולנוע?

MoonFairy

New member
Inception! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif!

מומלץ בחום לכולם!!! מה עוצמת קרם ההגנה שאתם מורחים בקיץ?

Mystic Circle

New member
זה גם הסרט האחרון שאני ראיתי

ומאוד אהבתי
אני לא מורחת כי אני מקפידה לא לצאת לשמש. מה עדיף ערפד אנרגטי, ערפד רגיל או שניהם ביחד?

קרניjack

New member
ערפד ששותה שם

נמאס לי מכל חירטוטי ערפדי האנרגיה והמיסטיקה, אלה ממש לא הערפדים שאני "מאמינה" להם... חלבי או בשרי?

Berethor

New member
אין הרבה משמעות אבל מבחינתי

לחיות נכון לפי ראות ענייך, לשמור על האנושיות או האישיות ולא לכנע ללחצים ופיתויים יותר מדיי, ללא בחירה ורצון אמיתי. הנה שאלה 'מיסטית' במיוחד, האם גבר ששוכב עם אישה שואב לה תאנרגיה או שהאישה שואבת מהגבר תאנרגיה?

MoonFairy

New member
התקלת בשאלה...

אני חושבת שזה הדדי, די ניזונים מהאנרגיה אחד של השני באותו רגע... למרות שאומרים שהאישה תמיד שואבת דם מהגבר חחחח
סתם סתם..... שאלה: מה הדבר הכי טעים שאתם יודעים לבשל?

Berethor

New member
מה עם מי שלא יודע לבשל?

והתשובה היא שניצל..
שאלה, מי שר "ערפד בודד, נשכת לי את הלב, אם לא הייתי חי לנצח הייתי מתאבד"?

MoonFairy

New member
אז זה בקטע של חידות עכשיו? ../images/Emo3.gif

אבי ביטר
ב"שבוע סוף" עשו סרט ערפדים עם אבי ביטר ושחקני חצוייה חחח שוקולד לבן או שוקולד חלב??

Mystic Circle

New member
מלוח

מה עדיף דם רגיל או דם שקוף? [דם שקוף זה מים במסווה דם. למקרה שאתם בחוץ ושותים מים ושואלים אתכם למה מים ולא דם אתם עונים שזה דם שקוף או דם של אנמית]

MoonFairy

New member
lol ../images/Emo6.gif

אני מעדיפה דם אמיתי..... כזה סמיך עם קומץ מתכתיות
... ואלסיד
חחח חיית מחמד משונה מועדפת? (משונה הכוונה לא כלב/חתול/דג.... תגוונו
)

Berethor

New member
תדם של החתיך בתמונה

למי שלא יודע זה המשרת של הערפדים בסרט 'The Fearless Vampire Killers', כנראה שזה אחת הסיבות שהם לקחו אותו בתור משרת ושומר בשעות היום..
האם ערפד יהודי נרתע מצלבים?

פנדורה5

New member
לא, הוא נרתע ממגני דויד.

האם ערפדים נרתעים מחפצי קדושה של כל דת או שזה משפיע רק בידיו של מאמין אמיתי?

Berethor

New member
תלוי בגרסה

בעיקרון רק אם החפץ בידיו של מאמין אמיתי, לפעמיים אף צריך אמונה פנטית ומעט חטאים. זה מגוחך שאתאיסט או דתי בכאילו יעזר פתאום בחפץ קודש וזה יעזור. בעיקרון מה שמרתיע ערפדים זה לא הצורה של הסמל אלא הסמליות שלו, זה סוג של ברכה/קללה(של ערפד) או כוח על-טבעי שיכול לגורם לערפד להירתע מזה. זאת הסיבה שרוב הציידים שמשתמשים בזה הם בדרך כלל דתיים, חלקם אפילו קשורים למוסד דתי ישירות. האם אתם אוהבים להיות חשופים לשמש או שאתם מעדיפים מקודם מוצל ומוגן?

Bartal j

New member
אנגליה מהממת! טסתי אליה פעמיים השנה

נהניתי מכל רגע שם! חחח וטיילתי מלא שמה מעיר לעיר (הכי אהבתי את הצפון ואת מנצ'סטר שזה כמו לונדון בקטן יותר כי לונדון ענקית ומלבד לראות מקומות יפים לתיירים קצת קשה לחיות בה, אני לא מחובבי הטיובים ולהחליף כל רגע טיוב באנדגראונד) אני אוהבת את אירופה תאמיני לי לא רציתי לחזור לארץ בכלל חחח

למעלה