משחק

קרניjack

New member
../images/Emo103.gifמשחק ../images/Emo103.gif

מזמן לא היה לנו משחק חברתי שכזה...אז הגיע הזמן
המשחק הולך להיות ממש פשוט: אני שואלת שאלה, מישהו עונה עלייה ושואל שאלה אחרת. כל שאלה, מה שבא לכם (תשתדלו שזה לא יהיה משהו כל כך הזויי
) . ושוב, מישהו עונה תשובה ושואל עוד שאלה. וחוזר חלילה.
אז...כמה עקיצות יתושים חטפת ביומיים האחרונים?

MoonFairy

New member
0!!! ../images/Emo6.gif

אני עובדת קשה מאוד כדי לא להעקץ הקיץ חחח (ערב אחד של הסחת דעת חטפתי 15 עקיצות רק בכף רגל שמאל
(הדם שלי מבוקש חח
)
ולשאלה: מה החלום הכי הזוי שהיה לכם השבוע? (רק תחסכו מאיתנו פנטזיות כאלה ואחרות
)

shaharEB

New member
אוקיי החלום הכי הזוי שלי :

ואני איתך עם העקיצות דרך אגב..הרגו אותי
זה היה כשהייתי בת איזה..7 פחות או יותר חחח אל תשפטו
הלכתי עם כל המשפחה שלי לסופרלנד,כל המשפחה ופתאום עלינו במין מדרגות אדומות כאלה...שקשורות רק בחוט דק- אז בזמן שכולנו הלכנו אבא שלי שם מיונז [
] על המדרגות בשביל שלא נחליק
ואזז.. סבא שלי אחי ואני החלקנו חחח לתוך בריכה.. בריכה ששחו בה כבשים - והיה שם שמן זית ובולגרית חחח מסקנה: הייתי טיפשה ורעבה
השאלה : ספר\י את הדיחה הכי טובה שיש לך !

קרניjack

New member
זה קשה!../images/Emo3.gif

אין לי בדיחות אז במקרה מצאתי בדיקת ערפדים ממש מגעילה!
יכול להיות שכבר פירסמנו אותה בפורום או משהו.. בתוך פאב של ערפדים יושבים שניים אחד ליד השני ומדברים, אחד מהם מזמין שני ספלים של דם ושותה אותם והשני מבקש כוס של מים, הערפד השני והמוזג מסתכלים עליו ושואלים אותו : למה מים ? אז הערפד מוציא טמפון מהכיס ואומר : מה כבר אסור לי לעשות תה ? והשאלה שלי: איך אתם מתמודדים עם החום השבוע?

Bartal j

New member
חח אצלי זה פשוט מאוד מזגן עוד נון סטופ

רוב היום.. החדר שלי כבר הפך למקפיא.. (בעיה אחר כך לצאת ממנו לסאונה) לרוב אני משתדלת כמה שפחות להיות בשמש ואם כן אז אני או באוטו (שוב עם מיזוג) מצויידת בקרם הגנה לגוף ולפנים ומשקפי שמש.. ואם אני בחוץ אני עושה גיחות למקומות עם מזגן (בנק, חנויות) חח סתם להכנס להצטנן ולראות מה חדש על הדרך, אבל לרוב החום מתיש אותי ועושה לי כאבי ראש כי אני לא שותה הרבה מים למרות שאני משתדלת. מה הסרט ערפדים הראשון שיצא לכם לראות? והאם בעקבותיו פיתחתם אהבה לערפדים?

Berethor

New member
מזדהה אתך לחלוטין

גם לי אין חיים בלי מזגן או לפחות מאוורים, החום והשמש הקיציים זה dead zone עבורי.

פנדורה5

New member
אין בעיה לענות

יוצאת מהבית מוקדם כשעדיין קריר. בצהריים משתזפת קצת. (לוקח לי שנים להשתזף). ויוצאת בערב שאר הזמן מתחת למזגן אבל האופן כללי החום לא מציק יותר מדי. והשאלה שלי: כמה זמן לוקח לך לגלות שהחבר שלך ערפד?

קרניjack

New member
עד הנשיכה הראשונה?

או פשוט עד שאתם מגלים שהוא מסרב להיפגש איתכן לאור יום? מה משחק הקופסא האהוב עלייכם? (או שהייתם ילדים ואהבתם...)

shaharEB

New member
נראה לי שמונפול =]

באיזה ארצות הייתם חוץ מישראל..אם בכלל?

באף ארץ ../images/Emo9.gif

אבל מעוניינת מאוד לעשות טיול איכות ארוך באוסטריה או בסקנדינביה. ואם כבר, אז...
באיזו מדינה הייתם רוצים לבקר בטיול הבא (או הראשון) שלכם?

shaharEB

New member
אני הייתי רוצה לבקר ב

אנגליה,איטליה או ארצות הברית! מה שבא - ב-כיף
איך נכנסת לכל הקטע של העפרדים?

Bartal j

New member
בגיל 8 קראתי את הספר דרקולה

ואהבתי ואז בגיל 9 אחר כך ראיתי את טום קרוז בתפקיד לאסטט בראיון עם הערפד, קראתי את הספר גם וככה התאהבתי בערפדים בגלל דרקולה ולאסטט. ואפיל התחפשתי אותה שנה לערפד. אם היו נותנים לכם את האפשרות לחיות חיי נצח בתור ערפד הייתם מסכימים לוותר על חייכם האנושיים?

פנדורה5

New member
תלוי בנסיבות

אם אני עוד צעירה אז כן אבל אם אני כבר ממש מבוגרת אז אולי לא. אתם חושבים שיכול להיות חצי אדם זאב חצי ערפד? בלי להתבסס על מלחמת האופל.

קרניjack

New member
זה לא רק נמצא במלחמת האופלך

יש גם אדם זאב שהופך לערפד בספרים של שרלין האריס (טרו בלאד) ... אז כן, למה לא? רק כשהוא קודם אדם זאב ואז הוא הופך לערפד, כי ההפך לא יכול להתקיים כי אז הוא מת
איזה שילוב טעמים בגלידה אתם הכי אוהבים?

MoonFairy

New member
הווו גלידה!! ../images/Emo99.gif

שוקולד-רום צימוקים וסורבה תות :) או ריבת חלב ופיסטוק!!! (אבל רק הפיסטוק המקורי של פעם שיש בתוכו את השברי אגוזים המסוכרים חח) מה הפאזל הכי גדול שהרכבתם בחייכם ומה התמונה שלו? (יכול להיות גדול במספר החלקים ויכול להיות גדול במימגים)

קרניjack

New member
500 נראה לי../images/Emo6.gif

וגם לא בטחוחה שסיימתי אותו... תמונה של כל מיני דמויות שגולשות בגלים.... סידרת טלויזיה שאתם ממליצים עליה?

Mystic Circle

New member
הנרי!!!!!!!

או קשרים אפלים/Blood ties למדייקים
אבל מבחינתי זה נקרא הנרי
יש את הכול ביוטיוב למי שמעוניין
מי הזוג הערפדי האהוב עליכם? (ובבקשה אל תענו אדוארד ובלה
)

קרניjack

New member
דרוסילה וספייק ללא ספק...../images/Emo23.gif

צבע השיער שהייתצ רוצה שיהיה לך? (או צבעים)

למעלה