משחק חדש!

Dawson girl

New member
../images/Emo103.gif משחק חדש! ../images/Emo103.gif

היות ומ-ל-א זמן לא היה לנו משחק פה, בטח לא חדש, הגיע הזמן לזה!
המשחק נלקח מפורום רוזוול ~משחק התחתונים!~ איך משחקים? לכל דמות שאתם רוצים (הראשיות והמשנה, אם אתם רוצים) אתם כותבים על סמך ההיכרות שלכם איתן (אופי, נועזות, נסיון חיים וכאלה) איזה תחתונים נראה לכם שהן ילבשו!
זה ממש נחמד, תשתפו פעולה
(וכמובן לכו עם הדמיון שלכם.. כמה שיותר פרוע- יותר טוב!) אוקיי, לדעתי ככה: ג'ואי- תחתונים רגילים מכותנה, בצבע ורוד משעמם כזה
אודרי- חוטיני אדום מסאטן
ג'ן- תחתוני טנגה שחורים פייסי- תחתונים כאלה של בנים, אפורים כאלה עם גומי דוסון- בוקסר מפלאנל
ג'ק- תחתונים צמודים מנומרים
יאללה, תורכם! ותהיו יצירתיים

TsLiLuSHSH

New member
המממ...

ג'ואי- תחתונים רגילות כאלו, בצבע שחור ואם היא ממש רוצה להרגיש נועזת, אז בצבע אדום בוהק
ג'ן- חוטיני לבן
דוסון- תחתוני בוקסר עם ציורים מטופשים כאלו כמו טאז או כלב פודל...
פייסי- תחתוני דלתא צמודות כאלו, במידה XXL ממ..
ואחרונה.... אודרי- מי אמר שחייבים ללבוש תחתונים ?
חג שמייח ...

TsLiLuSHSH

New member
היי ../images/Emo13.gif

התחלתי לא מזמן שירות לאומי בירושלים, ורק בסופשבוע אני חוזרת לחיפה, אז אין לי כ"כ זמן להתעדכן וכל זה... אני מנסה כמה שאפשר ל"דוסון קריק" תמיד יהיה מקום בליבי.
שנה מקסימה

גל1234

New member
חחחח אהבתי

אממ פייסי - בוקסר עם משבצות ג'ק - אממ הצמודים האלה שכחתי איך קוראים לזה...... דוסון - המגעיל הזה בטח לא שם תחתונים ג'ן - חוטיני לבן או מכנסי תחתון כאלה העיקר שיתאים לחזיה ג'ואי - רגיל אודרי - אלה עם הציור של פלייבוי - השחורים היפים האלה......

SummerSpirit

New member
נייס!

דוסון- תחתוני סבתא
. ג'ואי- חוטיני עם תחרה
. פייסי- אממ.. תחתוני חוטיני לבנים
. ג'ן- תחתונים רגילות
. ג'ק- תחתוני בוקסר צמודים
.

shiray

New member
חחחח ממש אהבתי

ג'ואי- תחתוני טנגה שחורים... מהאלה בלי התפרים וכל זה... והנמוכים. ג'ן- חוטיני בצבע לבן. אודרי- חוטיני אדום עם תחרה. פייסי- בוקסר של הסימפסונס דוסון- בוקסר עם משבצות ג'ק- הבוקסר הצמודים המוזרים האלה...

למעלה