משחק חדש!

Dawson girl

New member
../images/Emo103.gifמשחק חדש!../images/Emo103.gif

המשחק- "אמת, שקר ופנטזיה". החוקים- מאוד פשוטים... מישהו רושם שלושה משפטים, אחד אמת, אחד שקר ואחד פנטזיה. הבא אחריו צריך לנחש איזה מהם הוא מה, ולכתוב שלושה משלו, וכן הלאה. אבל הקושי כאן הוא לקשר את כולם לסדרה... אבל אתם תצליחו כמו תמיד.. בהצלחה! אני אתחיל... 1. אתמול הלכתי עם ג'יימס ואן דר ביק לסרט. 2. לפני יומיים הייתי ג'יימס ואן דר ביק למשך שעה וחצי. 3. הייתי בחתונה של ג'יימס ואן דר ביק. מה אמת, מה שקר ומה פנטזיה?

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

שאלתי את מנכ"ל תפוז איזה פורום הוא מנהל, השתתפתי כקהל בתכנית של גרייניק ואלתרמן, הייתי בהופעה של שרית חדד בקיסריה...

Digi Lista

New member
זה קשה אבל ננסה...אמת,שקר,פנטזיה

אם כי אני לא סגורה על זה לגבייך קרין,אבל נורא בא לי להאמין ששאלת את מנכ"ל תפוז,שלא היית כקהל בגרייניק ואלתרמן(אני הייתי צריכה לנסוע לשם עם המגזין הקהילתי לפני שבועיים אבל זה בוטל,כרגע אמרו שאולי עוד שבוע ניסע,לא שאני מחכה אבל שיהיה...)ושנורא רצית להיות בהופעה של שרית חדד אבל אזלו הכרטיסים...טעיתי נכון?

shira245

New member
הראשון אמת כי אמרת את זה פעם

השני פנטזיה והשלישי שקר.. צדקתי? אפשר גם לנסות.. 1.ראיתי את עומר ברנע בשנטיפי והוא ביקש ממני אש. 2.כשהייתי בת 12 זכיתי באליפות הארץ לג'ודו. 3. אני טסה בסוכות לוונצאולה לבקר את אח שלי.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifשירה צדקה...

כל אחד והפנטזיות שלו...
סטטה נראה לך שאני אלך מרצון לראות הופעה של שרת חדד?!?!?
ואם כבר אני ארצה נורא ללכת?!?!?

מרילנצח

New member
טוב עכשיו אני :

אמיר פיי גוטמן חיזר אחרי אחותי הגדולה ובא אליה באמצע הלילה לעבודה כדי לראות אותה.. בתקופה שהוא היה בהייפייב.
יש מישהו מפורום אחר שקשר שלי איתו מתחיל להיות רומנטי.
קנו לי פעם כרטיס טיסה ללונדון + כניסה להופעה של רובי וויליאמס

drunky

New member
טוב אני אנסה לנחש...

הראשון לא נראה לי הגיוני בגלל שבתקופה שבה הוא היה בהיי פייב אני מאמין שהיה לו דיי לחוץ ללכת למקומות לבד אז שקר השני נשמע מאוד בגיוני, מכירים משהו ומתחילים לדבר איתו, אני מכיר לפחות משהי אחת שיש לה קשר (כמעט) רומנטי עם משהו מהפורומים אז זה יהיה אמת והאחרון נשמע בגדר של פנטזיה וגם זה שיש שם פרצופים כאלה אז זה מחזק את ההשערה שלי ולכן רובי וויליאמס הוא פנטזיה עכשיו אני:
היה לי בשנה החולפת (השנה האחרונה שלי) רומן עם המורה שלי (יש פה אפילו קישור לדוסון.. חחח)
חזרתי משבוע בלונדון (
זה בטוח נכון אבל יש המשך) ונכנסתי שם לחנות וחלף ברוח סערה לידי ג'סטין טימברלייק עם עוד צוות מה- MTV ואפילו צילמו אותי ברגע חטוף... חחח
חזרתי משבוע בלונדון (
זה בטוח נכון אבל יש המשך) ושם הייתי בהופעה של זמר מאוד מפורסם (לא אגיד את שמו כי בקלות יהיה אפשר לבדוק אם הוא היה בלונדון השבוע לפי סיבוב ההופעות שלו...)

shira245

New member
אוקיי תשובות למור ולרועי...../images/Emo176.gif

מור-
אמיר פיי גוטמן- אמת
קשר רומנטי- שקר
רובי ויליאמס-פנטזיה ורועי..
רומן עם מורה?!?-שקר
ג'סטין- ממ פנטזיה..
הופעה בלונדון-אמת

drunky

New member
../images/Emo128.gifטעות../images/Emo128.gif

עוד משהו רוצה לנסות

drunky

New member
../images/Emo127.gif טל צדקה../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif

יפה מאוד, תמשיכו משלכם....

shira245

New member
אני ינסה ../images/Emo13.gif ורועי,

לרגע חשבתי שהפנטזיה שלך זה לנהל רומן עם מורה... O-: אז הנה שלי
עומר ברנע ביקש ממני בשנטיפי אש
כשהייתי בת 12 זכיתי באליפות ישראל לג'ודו.
בסוכות אני טסה לוונצאולה לבקר את אח שלי

shira245

New member
בא לי לגלות לכן ../images/Emo3.gif

עומר ברנע-זה דווקא אמת.. אבל פנטזיה?!? בללללע }-: ג'ודו-שקר.אין קשר בין ג'ודו לביני.. ונצאולה-פנטזזיייהה!!!!! הלוואי הלוואי הלוואי!

למעלה