משחקון. משחק ה"או"-X או Y. בנושא דוסון קריק(כמובן). ואני אתחיל- עונה ראשונה או עונה שישית?
S shira245 New member 29/6/04 #1 ../images/Emo103.gif משחקון. משחק ה"או"-X או Y. בנושא דוסון קריק(כמובן). ואני אתחיל- עונה ראשונה או עונה שישית?
../images/Emo103.gif משחקון. משחק ה"או"-X או Y. בנושא דוסון קריק(כמובן). ואני אתחיל- עונה ראשונה או עונה שישית?
S shira245 New member 29/6/04 #5 בוודאי שג'ק עם כל הכבוד לאנדי.. פרקי סרטים- מועדון ארוחת הבוקר או פרוייקט המכשפה מבלייר?
S shira245 New member 29/6/04 #4 קשה אבל אבי../images/Emo47.gif למרות שאיב עשתה מדוסון בנאדם,אבי הייתה מלכה. פרקי סרטים מועדון ארוחת הבוקר או פרוייקט המכשפה מבלייר?
קשה אבל אבי../images/Emo47.gif למרות שאיב עשתה מדוסון בנאדם,אבי הייתה מלכה. פרקי סרטים מועדון ארוחת הבוקר או פרוייקט המכשפה מבלייר?
D DAN1EL New member 29/6/04 #6 בהחלט מועדון ארוחת הבוקר../images/Emo99.gif הפרק האהוב עלי!! ג'ן או גראמס?
D Dawson girl New member 29/6/04 #8 M2M אהבתי את הקטע שאחת מהן התחילה עם פייסי אמממ.. סירות- טרו לאב או הסירה של מר ברוקס? (תהרגו אותי, אין לי שאלות נורמליות)
M2M אהבתי את הקטע שאחת מהן התחילה עם פייסי אמממ.. סירות- טרו לאב או הסירה של מר ברוקס? (תהרגו אותי, אין לי שאלות נורמליות)
ק קייטי הולמס New member 29/6/04 #9 טרו לאב../images/Emo70.gif ../images/Emo66.gif שיר הפתיחה של העונה הראשונה, או של שאר העונות?
D Dawson girl New member 29/6/04 #17 אההה אז נטשה, היא היתה הרבה פחות מעצבנת מגרטשן... אהמ.... פייסי עם שיער חום טבעי או עם קוצים מחומצנים?
אההה אז נטשה, היא היתה הרבה פחות מעצבנת מגרטשן... אהמ.... פייסי עם שיער חום טבעי או עם קוצים מחומצנים?
ט טל גקסון New member 29/6/04 #18 שיעור חום טבעי!../images/Emo105.gif למרות שהוא יפה בשניהם! מממממ... אדי או אליוט?
S shira245 New member 29/6/04 #20 פרופסור האטסון "מתחשק לי לצאת עם אחותך"- דוסון וגרטשן או פייסי ואנדי.