אז בהצלחה ^_^
B BROTHER OFRI New member 8/12/05 #40 לגמרי מבין את אנשי המבחנים שבנינו בתקופה הזאת זה פשוט טירוף בקושי יש לי זמן לנשום כל כל הרבה מחבנים שיעורים ויש לי גם יום הורים עוד שבוע וחצי ..................האיחוד שלי עם החגורה של אבא..................
לגמרי מבין את אנשי המבחנים שבנינו בתקופה הזאת זה פשוט טירוף בקושי יש לי זמן לנשום כל כל הרבה מחבנים שיעורים ויש לי גם יום הורים עוד שבוע וחצי ..................האיחוד שלי עם החגורה של אבא..................
B Bakura New member 8/12/05 #41 ../images/Emo96.gif לילה טוב כולם ^_^ הכתבה באנגלית מחר ועדיין לא למדתי. חכם מאוד, ענבר, חכם מאוד >>~ ניחא. הביטץ' דפקה לי 90. ואני _יודעת_ שמגיע לי 100. אני אקרע לה את הצורה >__________________<!!!!!!!!! ... אני מקווה י.י
../images/Emo96.gif לילה טוב כולם ^_^ הכתבה באנגלית מחר ועדיין לא למדתי. חכם מאוד, ענבר, חכם מאוד >>~ ניחא. הביטץ' דפקה לי 90. ואני _יודעת_ שמגיע לי 100. אני אקרע לה את הצורה >__________________<!!!!!!!!! ... אני מקווה י.י
A A K I R A New member 8/12/05 #48 כרגיל חיים ממבחן למבחן אוף אני כל כך רוצה להמשיך לקרוא את המנגה של בליץ' *-* שיום ראשון יגיע כבר!!!!!!!!!!! >.<
כרגיל חיים ממבחן למבחן אוף אני כל כך רוצה להמשיך לקרוא את המנגה של בליץ' *-* שיום ראשון יגיע כבר!!!!!!!!!!! >.<
D dndboy New member 9/12/05 #51 ../images/Emo103.gifהמשמעות זה יפה אם אני לא טועה... הרוב משתמשים בו כדי לתאר גברים יפים XP