מה שלומכם?

Bakura

New member
../images/Emo96.gif קר לי.

ו. בא לי משו מתוק, ואכלתי רק לחם. י.י

Bakura

New member
../images/Emo96.gif XD *מקבלת*

זה רעיון טוב לעשות שוקו, למען האמת ^^ אתמול הלכתי למוזיאון הפלמ"ח וכולם שם קנו גלידות וטוסטים ורק אני קניתי שוקו חם גדול XP ואז עד שקיבלתי אותו המוה החוצפן לשל"ח דרש שנחזור לאוטובוס >< אז הגנבתי את השוקו בעורמה לשם ושתיתי אותו בחדוות ניצחון :O! ... טוב, אז אכלתי אותו עם הכפית. זה הרבה יותר שווה לאכול ככה שוקו XP

Bakura

New member
../images/Emo96.gif יההההההההה :O!

יצא עידן הקרח 2!!!!!!!! אני שונאת שתיימים, אבל זה כל כך דרש *_____________________* יה ^__________^ *מאושרת* ((לינק)) דרך אגב, ההתעללות הזאת בסנאי זה ממש סדיזם טהור XDDD

Riku FanBoy

New member
חזרתי להציק לכם ^^".. ובקשר לפלר

Clemence Posey ראיתי אותה בלי חלק עליון באיזה סרט צרפתי שהיא השתתפה בו ^^" חיחי.. וההומו לא רצה אותה. עידן הקרח שתיים?! *רץ לראות*

Snake Bandage

New member
לא טוב.

קודם כל, יש לי שיעול מעצבן כבר יותר משבוע. ויש לי שבוע נורא עמוס ממחר. מבחן אחרי מבחן... אני די בטוחה שזה לא חוקי. ואני צריכה לבחור בין לעשות חמש יחידות צרפתית או ארבע יחידות עד יום ראשון, ואני לא רוצה לעשות חמש כי אני נורא עצלנית וממילא אין לי זמן אבל כולם מצפים ממני לעשות חמש. אני רוצה את הזמן שלי בחזרה. ;;T_T

dndboy

New member
../images/Emo103.gifתרגישי טוב, בהצלחה במבחנים

ואני חושב שכדאי לך לעשות 4 יחידות אם זה באמת מה שאת רוצה ולא מה "שכולם מצפים" ^^;

Bakura

New member
../images/Emo96.gif החלמה מהירה.

מותר שלושה מבחנים בשבוע, אבל לצערינו, אין הגבלה על "בחנים". מבינה את עניין העצלנות יופי. וגם את עניין הציפיות. אבל אני בטוחה שאת חכמה מספיק כדי לעשות חמש. צריך קצת קריעת תחת, אבל זה יהיה שווה את זה בעתיד :]. שאני למדתי למבחן, למדתי כמו לי- לעשות 10 תרגילים, או שאין יאוי ליומיים. מכיוון שאני לא רוצה למנוע מעצמי יאוי ליומיים, עשיתי את עשרת התרגילים ^^ ואחרי זה קראתי גאארה לי. ואז עשיתי עוד עשרה תרגילים ^^~ בהצלחה

המ.. שלומי פסדר, אני חושבת.

יש לי מחר מבחן במתמטיקה, על גיאומטריה, אלגברה וסדרות. כמעט כל מה שיהיה בשאלון 005, חוץ מהסתברות. הבנות בכיתה החליטו שאנחנו ניגשות ל005 בחורף, זה אומר עוד חודש וחצי בערך. וזה אומר שהמורה הולכת לטחון אותנו בשיעורים @@;; אני אסיים בשעות נורא מאוחרות ואהיה נורא לחוצה ;; אבל...זה רק חודש וחצי *_* משום מה, אנחנו תמיד עושות את זה. מחליטות לגשת למשהו פתאום. שנה שעברה עשינו את זה גם במתמטיקה. החלטנו לגשת ל003 בקיץ P= והיו לנו בדיוק שלושה חודשים ללמוד XD אבל קיבלנו ציונים טובים, אז זה פסדר ^^; המ... יש לי המון מבחנים לאחרונה וזה נורא פיכה לי. אני מתכננת ללכת מחר להארי פוטר וגביע האש. אמן, אמן שנשארו כרטיסים @@;

למעלה