מה שלומכם?
L lgmtk New member 7/12/05 #4 הייתי ממש חולה יומיים אבל עכשיו אני בריא כמו...עגל בכל מקרה, מקווה בשבוע הבא לראות את החדש של הארי פוטר P: ומה קורה איתך? D:
הייתי ממש חולה יומיים אבל עכשיו אני בריא כמו...עגל בכל מקרה, מקווה בשבוע הבא לראות את החדש של הארי פוטר P: ומה קורה איתך? D:
D dndboy New member 7/12/05 #5 ../images/Emo103.gifזה טוב שאתה מרגיש טוב =] אני ביום חופש מהמכללה וכנראה נאי הולך לראות את הארי פוטר ביום שישי ^O^
../images/Emo103.gifזה טוב שאתה מרגיש טוב =] אני ביום חופש מהמכללה וכנראה נאי הולך לראות את הארי פוטר ביום שישי ^O^
M mike 666 New member 8/12/05 #46 סרט חזק אכן , הכי טוב ביינתיים . כאילו כל סרט יותר טוב מהקודם ... אז אממ זה הכי טוב כרגע ^_^
O Omega Dark New member 7/12/05 #8 ראיתי אותו כבר ממזמן...סרט נחמד.... מה היה...הרמיוני .... דרקון גדול .... פלור .... ותאילנדים בסרט ...
ראיתי אותו כבר ממזמן...סרט נחמד.... מה היה...הרמיוני .... דרקון גדול .... פלור .... ותאילנדים בסרט ...
B Bakura New member 7/12/05 #21 ../images/Emo96.gif שבוא שעבר היה טרום בכורה, נה? ((אני הולכת מחר לעזריאלי לראות ת'סרט :}~))