להלהלה .. תענו ;]

אההההההה..לא הוא לא מתתתת

הוא צ-מ-ח ((כמו אריאל שרון..חחח))...הוא עוד לא מתת..אבל יש כאלה שאומריםם... יאאא איך אני חווולה על השירים שלווו.. חחחחחחחחחחחחח הבניםם בשיכבהה שלי בדיכאוווווווון
אבל איזהה מיסכככככככן..

../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

בדיכאוןןן??----
פ'סדרר.. צמח 80% שהוא יחזור לתחיה [[XDDDDDD]] נכוןן.. מסכןן..

OoPineapplEoO

New member
יש לי רק שאלה אחת../images/Emo183.gif

מי אוהבת אותך יותר ממני<??!?!?!!?!?!!?!!!!?!!?!?!?!?!?!?
~

../images/Emo132.gifכפפרעלייךךךךך

אין אין אפחד אפחד אפחדדדדדדדדדד אווווווווהבת אווווווווווותך מלאאאאאאאאאאאאאא

עונה נה נה ../images/Emo9.gif

מה נישמע ?!
אבריטינג או קיי
וואלה?!וואלה וואלה **כמו הערסים האלה** נחמדד..מאוד
איך היה בביצפר?!כרגיל :| בורינג מה אכלת לצהריים?!מקרוני ועוף בגריל P: שומעים עכשיו שיר?!כה, אני טיים. איזה?!"עוד ארון אחד" של מי?!היהודים
מה היה היום הכייי הכי מצחיק?!שלמורה בקורסים למחוננים בתיכון מדעים קוראים ננה
מישו עיצבן אותכם?!כה
נכון שאני חופר לכם?!נכון מאוד
חחח בשביל זה אני פה!אתה יכול ללכת
כמה אחים ישלכם?!2 מה עדיף קולה או ספרייט?!דיאט קולה
נכון שהשאלות שלי לא קשורות אחת לשנייה?!נכון מאוד
איזה להקה אתם הכי הכי אוהבים אם יש כזאת?היהודים, סינרגיה, בית הבובות, לינקין פארק, גרין דיי, סימפל פלאן ועוד
איזה שיר של אותה להקה אתה הכי אוהב?!הרבה
נלך על... "לחבק אותך"-סינרגיה. איזה שיר אתה הכי אוהב בכללי ?"בובה"-נינט טייב. אוהב פיצה?!מאודד
ופלאפל?לא כל כך :| וחומוס?כנ"ל כמה אנשים ישלך ברשימה באיסי?!משהו כמו 200
במסנג'ר?!משהו כמו 50
איך קוראים לך?!אורן
ובישבילי?!אורן
שם מצחיק!קורע XD לא. עם מי אתה עכשיו בבית?!אחי ואחותי
נהננה?ממש הרפתקאה
מה את הכי אוהבת לאכול?כל מה שנכנס, יוצא, ולא משאיר אחריו סימנים
[חוץ מגנבים] יאאא איזה שמנהה:D דובה P: ואחרון אחרון- שימי בצד תת'מונה שאת הכי הכי אוהבת

hen love noli

New member
עונהה

מה נישמע ?!וואלה הכל מושלםם וואלה?!וואלהה נחמדד.. איך היה בביצפר?!אז זהו שלא הלכתי נעאנעא מה אכלת לצהריים?!אממ...ספגטי שומעים עכשיו שיר?!אממ..כהה איזה?!לילה לבן של מי?!עידן יניב מה היה היום הכייי הכי מצחיק?!אמ..לא זוכרת כל יום יש צחוקים מישו עיצבן אותכם?!לא..מי שיעצבן אותי..בוקס לפאנים נכון שאני חופר לכם?!בארורררר חחח בשביל זה אני פה! כמה אחים ישלכם?!אממ..איתי 4 מה עדיף קולה או ספרייט?!בארור שקולהה נכון שהשאלות שלי לא קשורות אחת לשנייה?!נכון איזה להקה אתם הכי הכי אוהבים אם יש כזאת?גיים בויזזז מזתומרתת איזה שיר של אותה להקה אתה הכי אוהב?!אממ..כולם יאפים בואו נגיד שכמה אהבה.. איזה שיר אתה הכי אוהב בכללי ?אממ.."את מוכרת לי מפעם" אוהב פיצה?!מאודד ופלאפל?גםם וחומוס?לעאא בעע כמה אנשים ישלך ברשימה באיסי?!אמ..204 במסנג'ר?!לא יודעת לא ניכנסת אליו אולי 20.. איך קוראים לך?!חן ובישבילי?!חנו'ש מלכעע שם מצחיק! עם מי אתה עכשיו בבית?!עם המשפחהה נהננה?מכל רגעע מה את הכי אוהבת לאכול?!אמ..קובה יאאא איזה שמנהה:Dהיית מתה..קודם תיראי אותי אחר כך דברי..חח ואחרון אחרון שימי בצד תת'מונה שאת הכי הכי אוהבת-->

עונה באיחוררר חחח

מה נישמע ?!הכל טוב מה איתך? וואלה?!וואלה חחחחחחחח נחמדד.. איך היה בביצפר?!ככה ככה....כל היום חשבתי על נולי מה אכלת לצהריים?!אמ...עדיין לא אכלתי צהריים חחחחחחחחחחחחחחחחח תיראו מה השעה ועדיין לא אכלתי.. שומעים עכשיו שיר?!כן.... איזה?!אמ..השיר הזה amor amor amore של מי?!מאיפה אני יודעת חח אחותי עכשיו הדליקה את השיר הזהה... מה היה היום הכייי הכי מצחיק?!חח המוןן דברים מצחיקים.. מישו עיצבן אותכם?!מאדדדדד חברה שלי....אני ממש ממש לא סובלת אותהה נכון שאני חופר לכם?!לא חחח בשביל זה אני פה! כמה אחים ישלכם?!1 מה עדיף קולה או ספרייט?!ספרייט נכון שהשאלות שלי לא קשורות אחת לשנייה?!כן ח איזה להקה אתם הכי הכי אוהבים אם יש כזאת?ברור שיש כזאתתת דהההה??!!גיים בויזזז איזה שיר של אותה להקה אתה הכי אוהב?!כמה אהבה איזה שיר אתה הכי אוהב בכללי ?לא יודעת יש המון אוהב פיצה?!כן ופלאפל?לא וחומוס?כן כמה אנשים ישלך ברשימה באיסי?!אמ..לא יודעת קרוב ל-200 במסנג'ר?!אין לי מסנג'ר איך קוראים לך?!מריה סנדלר ובישבילי?!נולנולית חח שם מצחיק! עם מי אתה עכשיו בבית?!אמא ואחותי נהננה? מה את הכי אוהבת לאכול?!תפוחי אדמה חח יאאא איזה שמנהה:Dחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואחרון אחרון שימי בצד תת'מונה שאת הכי הכי אוהבת ....לא עכשיווו!!!חחחח סתם אין לי כוח

עונה

מה נישמע ?! הכל טוב.. וואלה?! כן נחמדד.. איך היה בביצפר?! אחלה מה אכלת לצהריים?! שניצל שומעים עכשיו שיר?! כן איזה?! Dejate Llevar של מי?! של ריקי מרטין החתיך מה היה היום הכייי הכי מצחיק?! אמ.. לא יודעת היה המון! מישו עיצבן אותכם?! לא נכון שאני חופר לכם?! לא חחח בשביל זה אני פה! כמה אחים ישלכם?! אין מה עדיף קולה או ספרייט?! קולה נכון שהשאלות שלי לא קשורות אחת לשנייה?! אמ.. לא יודעת אני לא קוראה אני קוראה מילה אחת ועונה איזה להקה אתם הכי הכי אוהבים אם יש כזאת כאילו דא?! ברור שיש כזו וזו הגיים בויז איזה שיר של אותה להקה אתה הכי אוהב?! הזדמנות שנייה איזה שיר אתה הכי אוהב בכללי ? lo siento אוהב פיצה?! כן. ופלאפל? כן וחומוס? לא ממש כמה אנשים ישלך ברשימה באיסי?! לא המון ולא קצת 59 האמת? אני אפילו לא יודעת מאיפו חחחחחח במסנג'ר?! כן איך קוראים לך?! סבינה חמי ובישבילי?! סבינוש שם מצחיק! וואלה? עם מי אתה עכשיו בבית?! עם סבתא :) נהננה? כן מה את הכי אוהבת לאכול?! שניצל שקונים בבצפר פשוט מעדן יאאא איזה שמנהה: מה לעשות ואחרון אחרון שימי בצד תת'מונה שאת הכי הכי אוהבת אין לי כוח

עונה

מה נישמע ?!ברוך ד' בסדר וואלה?!כן נחמדד..מאוד איך היה בביצפר?!סבבה מה אכלת לצהריים?!פיצה שומעים עכשיו שיר?!כן איזה?חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים של מי?!שורטי מה היה היום הכייי הכי מצחיק?!הפרצופים שרותי שצירה על לוח מישו עיצבן אותכם?!לא אני לא נותנת את התענוג לאף אחת נכון שאני חופר לכם?!לאאאא חחח בשביל זה אני פה! כמה אחים ישלכם?5 איתי זה 6 מה עדיף קולה או ספרייט?!קולה נכון שהשאלות שלי לא קשורות אחת לשנייה?!כן איזה להקה אתם הכי הכי אוהבים אם יש כזאת?גיים בויז איזה שיר של אותה להקה אתה הכי אוהב?!אל תגידי לי איזה שיר אתה הכי אוהב בכללי ?מחזיק מעמד אוהב פיצה?!כן ופלאפל?לא ממש וחומוס?בערך כמה אנשים ישלך ברשימה באיסי?!57 במסנג'ר?!איין לי מסן איך קוראים לך?!סמדר ובישבילי?! שם מצחיק! עם מי אתה עכשיו בבית?!אמא נהננה? מה את הכי אוהבת לאכול?!אורז יאאא איזה שמנהה:D כמוך ואחרון אחרון שימי בצד תת'מונה שאת הכי הכי אוהבת

טוששש

New member
../images/Emo221.gif עונה לדובה שליי :]

מה נישמע ?! הכל טובב וואלה?! יאפפ נחמדד.. איך היה בביצפר?! לא משהו...היה מבחן :/ מה אכלת לצהריים?! פסטהה שומעים עכשיו שיר?! אממ לא איזה?! -- של מי?! -- מה היה היום הכייי הכי מצחיק?! שיעור קולנוע חחחח אנחנו עושים הפקות מפגרות לגמרי! מישו עיצבן אותכם?! לאא :] נכון שאני חופר לכם?! אממ כן... חחח בשביל זה אני פה! אז את מוזמנת ללכת
כמה אחים ישלכם?! ביחד איתי אנחנו 6 מה עדיף קולה או ספרייט?! קולה נכון שהשאלות שלי לא קשורות אחת לשנייה?! מאוד לא קשורות. איזה להקה אתם הכי הכי אוהבים אם יש כזאת? פיי אין לי מושג...גיים בויז! איזה שיר של אותה להקה אתה הכי אוהב?! תני לי סיבה איזה שיר אתה הכי אוהב בכללי ? מממ אני חורשת עכשיו על סינרגיה נילך על לחבק אותך
אוהב פיצה?! מאודדד ופלאפל? מאודד וחומוס? מאודדד מה אתן רוצות אני ילדה רעבה
כמה אנשים ישלך ברשימה באיסי?! וואלה לא יודעת. במסנג'ר?! לא כל כך מתחברת... איך קוראים לך?! נטלי ובישבילי?! נטליה
(סתם, לא לקחת ברצינות!)
שם מצחיק! עם מי אתה עכשיו בבית?! אבא אמא, ואחותי :/ נהננה? לא ממש ,אני עושה שיעורים :| מה את הכי אוהבת לאכול?! ג'אנק פוד
יאאא איזה שמנהה:D אכן כן. ואחרון אחרון שימי בצד תת'מונה שאת הכי הכי אוהבת אין הוא הורג אותי בתמונה הזאתת

Adar Azulay

New member
עעעעעעעעעעניתי

מה נישמע ?! שיט וואלה?! .. נחמדד.. - ואטבר איך היה בביצפר?! גרוע מה אכלת לצהריים?! מילקי שומעים עכשיו שיר?! כן איזה?! סוף העולם של מי?! אביב גפן מה היה היום הכייי הכי מצחיק?! לא יודעת מישו עיצבן אותכם?! הרבה נכון שאני חופר לכם?! ...... חחח בשביל זה אני פה! אניוואי... כמה אחים ישלכם?! 2 מה עדיף קולה או ספרייט?! 7 up נכון שהשאלות שלי לא קשורות אחת לשנייה?! נכון איזה להקה אתם הכי הכי אוהבים אם יש כזאת? יש המון איזה שיר של אותה להקה אתה הכי אוהב?! יש המון איזה שיר אתה הכי אוהב בכללי ? יש המון אוהב פיצה?! הכי ופלאפל? טעיםםם וחומוס? טעים כמה אנשים ישלך ברשימה באיסי?! 500 - + במסנג'ר?! 300 +- איך קוראים לך?! אדר ובישבילי?! מה שבא לך שם מצחיק! מה את אומרת עם מי אתה עכשיו בבית?! אמא נהננה? בהבבההבה מה את הכי אוהבת לאכול?! פיצה יאאא איזה שמנהה:D יאממממממייייייייייייי

עונה ..

מה נישמע ?! בסדר וואלה?! כן נחמדד.. איך היה בביצפר?! בסדר מה אכלת לצהריים?! אמממ ... לזניה ושני פיצות קטנות שומעים עכשיו שיר?! אממ .. כרגע לא .. איזה?! X של מי?! X מה היה היום הכייי הכי מצחיק?! לא זוכרת מישו עיצבן אותכם?! כן .. נכון שאני חופר לכם?! אממ .. לא ממש חחח בשביל זה אני פה! כמה אחים ישלכם?! 2 מה עדיף קולה או ספרייט?! לא זה ולא זה.. אבל שיהיה ספרייט נכון שהשאלות שלי לא קשורות אחת לשנייה?! חח נכון.. איזה להקה אתם הכי הכי אוהבים אם יש כזאת? בקסטריט בויז { ולא שכחתי ת'גיים בויז } איזה שיר של אותה להקה אתה הכי אוהב?! זה drowning איזה שיר אתה הכי אוהב בכללי ? אמממ ... לא יודעת יש הרבה אבל אני אוהבת הכי הרבה את" את מוכרת לי מפעם " אוהב פיצה?! כן ופלאפל? כן וחומוס? לא כמה אנשים ישלך ברשימה באיסי?! לא זוכרת במסנג'ר?! אין לי איך קוראים לך?! שרון ובישבילי?! לא יודעת שם מצחיק! עם מי אתה עכשיו בבית?! אבא שלי ואחים שלי נהננה? מה את הכי אוהבת לאכול?! פסטה יאאא איזה שמנהה:D ואחרון אחרון שימי בצד תת'מונה שאת הכי הכי אוהבת >>>>>>>

למעלה