להלהלה .. תענו ;]

../images/Emo103.gif להלהלה .. תענו ;]

מה נישמע ?! וואלה?! נחמדד.. איך היה בביצפר?! מה אכלת לצהריים?! שומעים עכשיו שיר?! איזה?! של מי?! מה היה היום הכייי הכי מצחיק?! מישו עיצבן אותכם?! נכון שאני חופר לכם?! חחח בשביל זה אני פה! כמה אחים ישלכם?! מה עדיף קולה או ספרייט?! נכון שהשאלות שלי לא קשורות אחת לשנייה?! איזה להקה אתם הכי הכי אוהבים אם יש כזאת? איזה שיר של אותה להקה אתה הכי אוהב?! איזה שיר אתה הכי אוהב בכללי ? אוהב פיצה?! ופלאפל? וחומוס? כמה אנשים ישלך ברשימה באיסי?! במסנג'ר?! איך קוראים לך?! ובישבילי?! שם מצחיק! עם מי אתה עכשיו בבית?! נהננה? מה את הכי אוהבת לאכול?! יאאא איזה שמנהה:D ואחרון אחרון שימי בצד תת'מונה שאת הכי הכי אוהבת קרדיטט לקומונהה של הפורום

עונהה ../images/Emo3.gif

מה נישמע ?! הכל טובב וואלה?! וואלה :] נחמדד.. איך היה בביצפר?! פאנאןןןן מה אכלת לצהריים?! שניצל ופטיטים :p שומעים עכשיו שיר?! כןן איזה?! no promess של מי?! שיין מה היה היום הכייי הכי מצחיק?! זה לא הכי מצחיק זה הכי יפה!! א ופ י ר ת ו ר ג ' מ ן!!!! מישו עיצבן אותכם?! המורה
נכון שאני חופר לכם?! חחח כנראהה חחח בשביל זה אני פה! כמה אחים ישלכם?! 3 מה עדיף קולה או ספרייט?! לא זה ולא זה =\ נכון שהשאלות שלי לא קשורות אחת לשנייה?! נכון מאודד :D איזה להקה אתם הכי הכי אוהבים אם יש כזאת?|הגדש|ג י י ם ב ו י ז
איזה שיר של אותה להקה אתה הכי אוהב?! כמה אהבהה
איזה שיר אתה הכי אוהב בכללי ? NO PROMESS אוהב פיצה?! מאוד ופלאפל? גםם ;] וחומוס? עוד יותר גםם :p כמה אנשים ישלך ברשימה באיסי?! אתם לא רוצים לדעתת :D במסנג'ר?! 5 .. חח הוא חדשש איך קוראים לך?! לינוי ובישבילי?! נון תמנוןן
שם מצחיק! דיי .. חחחח עם מי אתה עכשיו בבית?! אני לא בבית
נהננה? שוו? מה את הכי אוהבת לאכול?! מסטיקקקקקקקקק יאאא איזה שמנהה:D ואחרון אחרון שימי בצד תת'מונה שאת הכי הכי אוהבת

עונה :]

מה נישמע ?! נחמד :] וואלה?! כן נחמדד.. איך היה בביצפר?! בסדר . מה אכלת לצהריים?! שניצל ואורז P: שומעים עכשיו שיר?! כן איזה?! TIME OF YOUR LIFE של מי?! גרין דיי מה היה היום הכייי הכי מצחיק?! לא יודעת . מישו עיצבן אותכם?! לא נכון שאני חופר לכם?! כן חחח בשביל זה אני פה! |: כמה אחים ישלכם?! 3 מה עדיף קולה או ספרייט?! קולה נכון שהשאלות שלי לא קשורות אחת לשנייה?! נכון . איזה להקה אתם הכי הכי אוהבים אם יש כזאת? סינרגיה . איזה שיר של אותה להקה אתה הכי אוהב?! צועקקקים על אהבההה :p איזה שיר אתה הכי אוהב בכללי ? יש מללא אוהב פיצה?! כן ופלאפל? כן וחומוס? לא כמה אנשים ישלך ברשימה באיסי?! 300 + במסנג'ר?! אין . איך קוראים לך?! רותם . ובישבילי?! |: שם מצחיק! עם מי אתה עכשיו בבית?! אחיות שלי . נהננה? כן מה את הכי אוהבת לאכול?! קוסקוס יאאא איזה שמנהה:D ואחרון אחרון שימי בצד תת'מונה שאת הכי הכי אוהבת

../images/Emo132.gifעוווונה

מה נישמע ?! אחחלה וואלה?! כן נחמדד.. איך היה בביצפר?! כיייייייפ ! מה אכלת לצהריים?! נממ.. מקרוני ונקניקיות שומעים עכשיו שיר?!כהההה איזה?!GVIE IT UP TO ME של מי?! שון פול המלללללללללללך
מה היה היום הכייי הכי מצחיק?! חיקיתי את המורה ללשון וזה היה כל כך דבילי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מישו עיצבן אותכם?! אמא שלי נכון שאני חופר לכם?! כן חחח בשביל זה אני פה! כמה אחים ישלכם?! 2 מה עדיף קולה או ספרייט?! קולה נכון שהשאלות שלי לא קשורות אחת לשנייה?! חחחחחחחחחח אשכרה ! איזה להקה אתם הכי הכי אוהבים אם יש כזאת? גיים בויז לייק דהההה איזה שיר של אותה להקה אתה הכי אוהב?! תני לי סיבה
איזה שיר אתה הכי אוהב בכללי ? אויש מלאאאאאאאאא אוהב פיצה?! כמובן :) ופלאפל? לא כל כך וחומוס? איחחחחחחח כמה אנשים ישלך ברשימה באיסי?! יש לי 2 קבוצות ילדים ובנות מהפורום - מהפורום יש לי 150 .. ובילדים יש לי 300 במסנג'ר?! 10
עכשיו פתחתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך קוראים לך?! שרין ובישבילי?! שרין המלכההההההההההה שם מצחיק! עם מי אתה עכשיו בבית?! עים אחי הקטן כפרה כפרה עליווווווו נהננה? כמובן מה את הכי אוהבת לאכול?! פיצצצצצצצה יאאא איזה שמנהה:D חיחיחיח ואחרון אחרון שימי בצד תת'מונה שאת הכי הכי אוהבת =======================================================!> קרדיטט לקומונהה של הפורום

../images/Emo132.gifאז זהו .. חברה שלי אמרה

שהיא ראתה בחדשות שאמרו שהוא צמח .. ולא כתוב על זה באנטרנט ולא כלום .. ואים הוא באמת מצח אז הוא ימות בקרוב

למעלה