ה"י 27.6.11

יכול לצאת לי גם לאק/דקס/סטר...../images/Emo7.gif

ועם המזל המזעזע שלי, אני אצטרך 100 קוביות בשביל 3% אינט.
אז אני מניחה שאני אשים פוטנציאל ואסקרל משהו עם לאק היום כדי שאני אוכל להשתמש.

Hasselblad

New member
אל תסקרלי סתם חפץ

תחשבי מה הכי נכון לסקרל או אפילו להכין בסקיל מייקר. לצערי כרגיל אני לא זוכרת את החפצים שלך ולכן לא יודעת להמליץ על משהו ספציפי.

אם אני אעלה תמונה של החפצים שיש לי עליהם

סלוטים פנויים, תוכלי לעזור לי לבחור איפה לשים סקרול? ועוד משהו-יש סקרול שיתן לי +3 לאק ולא ישמיד לי את החפץ? O:

Hasselblad

New member
יש מצב שתעלי את כלללל הציוד?

או לינק לתמונה שכבר פירסמת אולי?

צ ל י ל 8

New member
אם זה מה שמצאתי, את צריכה

Eliminate at least 10,000 monsters on the Abandoned Subway Platform. אגב, זה כנראה זה שעומד בסאב-ווי של קרנינג. נסי אצלו.

IceFever

New member
../images/Emo3.gifאני מקווה שאני לא טועה

2 מפות ימינה מקרינינג (או אחת) יש מעבר לבצד שמאל של המפה לsubway ישנה כזו ויש שם בן אדם שיכול להיות שהוא זה שאת מחפשת אבל אני לא ממש בטוח.

IceFever

New member
אני אוכיח סופית שאני נוב ואשאל

מה זה מייקר (אני חושב ששמעתי שזה סקיל או משהו כזה)? וכמה קשה זה להכין ככה חפצים (איך עושים את זה בקווים כלליים)? כמובן שאם התשובה ארוכה מדי אז אתם יכולים לא לענות... זה מדהים כמה השתנה בזמן שלא שיחקתי

צ ל י ל 8

New member
מייקר זה סקיל שמקבלים במגאטיה אחרי

קווסטים לא ממש קשים ועם הסקיל הזה אפשר ליצור חפצים לסוג העבודה שלך. אני לא בטוחה ששווה לך כרגע אפילו להתחיל כי ביום רביעי-חמישי זה כבר נמחק ממילא

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאין פה נובים, יש שאלות של נובים ../images/Emo3.gif

כעקרון אין מה יותר מדי להרחיב כי זה יורד בפאץ' הקרוב, אבל, זה היה סקיל שמאפשר לך ליצור בגדים כמו שאמרת... אם תרצה יותר הרחבה אני אתן לך...

יהיה לזה תחליף, דרך אגב.

אני לא כ"כ מבינה בזה, אבל המייקר יהפוך לעבודות, ולפי מה שאני מבינה, לכל עבודה תהיה אפשרות להכין משהו מסויים. יש כורה, אלכימאי, יהלומן אאל"ט, עוד שקר כלשהוא...משהו כזה. ותהיה אפשרות להחליף עבודה תמורת סכום כסף קטן. זו לא עבודה כמו העבודות הרגילות עם רמות 120/200 לפי מה שאני מבינה, פשוט מקבלים מהעבודות האלו סקילים של מייקר. ככה שזה לא אבוד

Hasselblad

New member
תתחדשי לוטן

אני חייבת להגיד שאני ממש לא מבינה את ההתעקשות שלך לא למצוא פיתרון ופשוט לבזבז עוד 3 AP על זה... נראה לי חבר כי אחרי זה להחזיר אותם זה רק עם AP ריסט. כמובן החלטה שלך. אם תשני את דעתך אשמח לנסות להסביר לך למה עדיף בדיוק ההפך ממה שאת רוצה לעשות (לדעתי כמובן)

תסבירי

[לא התעקשתי, פתחתי את השרשור ב1:30 בלילה אחרי הרבה ימים ללא שינה...בגלל זה זה נשמע ככה
]

למעלה