ה"י 27.6.11

../images/Emo103.gifה"י 27.6.11../images/Emo103.gif

FAIL.
ליאת ואני הצלחנו סופסוף להכין את הריברס, שניה לפני שהכאוס מעלים את המייקר...הבעיה היחידה-יש לי 120 לאק [78 נקי, השאר תוספות] וצריך 123 בשביל להשתמש בריברס...
והייתי ממש מאושרת שיש לי ריברס סופסוף! איזה מזל יש לי
בכ"מ, מקסימום רמה הבאה אני אשים נק' בלאק, אני לא דואגת. [לא, אני לא מסקרלת עכשיו אקוויפ עם סקרול ללאק. אני מעדיפה להעלות ברמה הבאה וזהו] ו...בא לי לקבל מלא מדליות, אז עשיתי היום את הקווסטים למדליית Spirit Diviner. כן, אף מדליה לא באמת נותנת סטאטים שווים [ספיריט דייבינר נותנת 33 MP לולולול], אבל סתם בא לי להשיג מדליות...אז הייתי צריכה להרוג 444 מפלצות מ-5 סוגים...בסוף סיימתי.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifעליתי עוד 2 רמות...

מרמה 105 ל107, אני פשוט חרשן מת
אין לי כוח להעלות תמונות אז פשוט תמזלטו

Hasselblad

New member
../images/Emo45.gif

אני ממליצה לעשות את זה עוד לפני שהוא עולה רמות.

בעיה.

הסיכוי שיצא לי סטאט טוב הוא אפסי. על הכל יוצא לי סטאטים גרועים. DEF או כל סטאט שקוסם לא צריך. אני ממש מפחדת.
מה הטעם בלעשות את זה אם לא יצא לי שום דבר טוב?

Hasselblad

New member
אם את לא מתכננת

בעתיד (גם אם הרחוק) למצוא דרך לעשות עליו קצת קוביות עד שתקבלי משהו שיהיה לך טוב עדיף לך לקנות שרביט עם פחות אתק בפרי מרקט ועם 3%... ברמות גבוהות אחוזים משפיעים יותר מהכל כמעט! שוב זאת כמובן רק דעתי.

אני מאוד רוצה לשים פוטנציאל ולשחק עם קוביות

אבל תהיה לי אפשרות לשלוח כסף לNX רק באוגוסט. וגם אז, אני ממש מפחדת מכמות הקוביות שאני אצטרך להשתמש בהן...
לא יודעת מה לעשות. כדאי לי לשים פוטנציאל ולגלות אותו עכשיו, ולחכות עד אוגוסט לקוביות?

IceFever

New member
שאלה קטנה...

אני יודע שאם אתה מוצא חפץ שיש לו פוטנציאל אז אתה משתמש בזכוכית מגדלת ומתפלל שיצא לך משהו טוב. אז מה עושות הקוביות ואיך הן קשורות לפוטנציאל?

יש מירקל קיוב ויש פרימיום מירקל קיוב

השתמשתי פעם אחת במירקל קיוב ולפי מה שאני זוכרת, אחרי שגילית פוטנציאל של חפץ ואתה לא מרוצה ממנו-אתה משתמש בקוביה הזו, והפוטנציאל חוזר להיות חבוי. פרימיום, תקנו אותי אם אני טועה, יכול לשנות את הסטאטים של החפץ ולשדרג אותו מRARE>לEPIC>לUNIQUE. [ולהוסיף לו שורות כמובן]

מ י ל ר

New member
תחלס צודקת

אבל רק שתדעי שאחרי קוביה אחת יצא לנשק ריברס שלי 3% אינט ואחרי קוביה אחת יצא לאובראול ריברס שלי 3% אינט ורק עם מגילת פונטציאל ללא קוביות, יצא לחגורה שלי +8 אינט רק שתדעי, חוץ מיזה גם דאף עדיף מכלום.

למעלה