התפקדות נובמבר|

../images/Emo23.gif

אני זוכרת שראיתי את זה לפני שנתיים או משהו, שידרו את זה ביס. אני וחברה שלי התלהבנו מעד כמה שהוא חתיך חחח. חבל שביטלו את זה בסוף

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif באמת חבל

אבל דווקא סגרו את זה יפה, אז סלחתי להם
ועדין משדרים את זה, עכשיו בשידורים חוזרים ביס, ואני רואה כל פרק 4 פעמים בשבוע
פעם אחת באותו יום, פעמיים למחרת, ובסופ"ש חחחחח

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif ממך ציפיתי ליותר!!!

קים זאמברו, ואני לא מאמינה שאני יודעת את זה ואת לא. XD

צעצוע של סיפור../images/Emo45.gif

וואי, כ"כ מסכימה בקשר למזג האוויר אררג. אני לגמרי מתה על קיץ, אבל דאמ שהחורף הזה יבוא כבר
!@ 007. אמאלה.

Yeah I'm awesome../images/Emo6.gif

שם: מיתר גיל: 16 מקום מגורים: כפ"ס איך עבר החודש? בסיייידר משהו טוב שקרה לכם החודש: מה שעולה לי לראש זה שהתבטל לי כל היום בבית ספר פעמיים.
משהו רע שקרה לכם החודש: אזכרה שיר החודש: ת'אמת שלא שמעתי הרבה מוזיקה החודש
. נגיד האלבום The doors של The doors (
) סדרת החודש: מחוברים
; איך פגשתי את אמא, כצפוי
. אני מתחילה מההתחלה! סרט החודש: Inception, לגמרי. אבל למה תרגמו את זה ל'התחלה'?! למה!?
ספר החודש:
. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: לא בדיוק עונה להגדרה, אבל ראיתי את מכונית חלומותיי סוף סוף במציאות
, 6 פעמים בערך [מיני קופר אדומה, למי שמתכנן ליום הולדת שלי
]. מה דעתכם על מזג האוויר החודש: נו שיגיע כבר חורףףףףףף
התחדשות החודש: הרבה סושי
ציפיות לחודש הבא: טיול שנתי
?; לסיים מלא עבודותת עאא; קצת חורף? משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: מבחנייים יאי

Ayelet 363

New member
תהני בטיול ובהצלחה בעבודות!

ולגבי Inception- אני מסכימה לחלוטין- סרט מעולה עם תרגום טיפה מוזר.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif וואו.

רק רציתי להגיד שמיתר זה אחד השמות שאני הכי אוהבת בעולם. מספר 2 למען האמת
שם מדהים!!!
וממש כיף לך שאת מתחילה מההתחלה! אם רק היה לי זמן...
איפשהו בחופש הגדול אאל"ט שידרו את העונה הראשונה ביס, שני פרקים ביום, כל יום! זה היה אדיר והיה ממש כיף להזכר בהתחלה.
וסושי!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif חחחחחח אין על מה! ../images/Emo6.gif

מזמן החלטתי שאם יהיו לי שתי בנות, לשנייה יקראו מיתר
(לראשונה יקראו נגה, סתם אם מישהו סקרן)

הו מיני קופר ../images/Emo99.gif

ועוד אדומה. יש לך טעם משובח.
ולייק על התחלה גם, סרט גדול. :)

Ayelet 363

New member
מתפקדת!

שם: איילת גיל: 18 מקום מגורים: 18 איך עבר החודש? בגעגועים לאחותי (למרות שרוב החודש היא הייתה בבית), שיעמום והרבה זמן שחבל שלא ניצלתי. משהו טוב שקרה לכם החודש: היה לי הרבה זמן פנוי. משהו רע שקרה לכם החודש: אחותי עזבה, טעויות נוראיות בשיעורי נהיגה, מצב רוח קצת רע, סיימתי את באפי ואנג'ל ובזבזתי הרבה זמן בלעשות כלום. שיר החודש: Idina Menzel- Defying Gravity Lea Michele and Chris Colfer- Defying Gravity לא ממש הקשבתי לשתי הגרסאות האלה של השיר החודש אם בכלל, אבל הוא הנתגן לי בראש, ודיברתי עליו עם חברה שגם ממש אוהבת אותו. סדרת החודש: באפי!! סרט החודש: הג'וב האיטלקי- סרט טוב, ואני ואחותי קיבלנו חשק לראות אותו שוב אחרי שגילינו שסת' גרין (ששיחק ב"באפי") שיחק שם בתפקיד דיי ראשי (אחותי סיפרה גם שהיא ראתה אותו שוב אחרי שהיא התלהבה מאדוארד נורטון ב"פייט קלאב" וגילתה שהוא שיחק גם בסרט הזה). ספר החודש: סיימתי את Enchantment מאת אורסון סקוט קארד- הסופר הזה פשוט גאון. בנוסף גם המשכתי להתקדם לאט עם Dragon Keeper מאת רובין הוב. מההתחלה התלהבתי ממנו, אבל איכשהו עוד מצליח להיות עוד יותר ויותר טוב עם הזמן. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: ממש התמכרתי לתפוז. היה לי הרבה זמן פנוי, והמון ממנו העברתי בפורומים בתפוז... מה דעתכם על מזג האוויר החודש: לא יודעת... התחדשות החודש: אני ואחותי קנינו שני ספרים: מהלך מוטעה מאת הרלן קובן וג'יין אייר מאת שרלוט ברונטה. ציפיות לחודש הבא: לצאת מהבאסה! XD להיפגש עם חברות, או לפחות להתקשר אליהן סוף סוף, לעשות עוד שיעורי נהיגה. משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: געגועים לאחותי ושיעורי נהיגה. שיהיה חודש לג'נדרי לכולם\לכולכן!

tritone

New member
חודש מגניב!

ממש נחמד הסטטיסטיקות
שם: נעמי גיל: 16.5 מקום מגורים: ירושלים איך עבר החודש? חלק טוב חלק רע, אבל בסך הכל שום דבר נורא מדי משהו טוב שקרה לכם החודש: שידרתי ברדיו, התחלתי ללמוד נהיגה והייתי בכמה הופעות טובות משהו רע שקרה לכם החודש: מבחנים ודברים מרושעים כאלה. אה ואבא שלי, אבל עבר.... שיר החודש: אע אין מצב שאני אבחר סדרת החודש: האו איי מט כמובן (לא שאני רואה משהו אחר
) סרט החודש: ראיתי איזה משהו על מישהו שטס הרבה! אבל אני לא זוכרת איך קראו לזה חחח ספר החודש: כל מיני ספרי לימוד
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: עשיתי תכנית רדיו והתחלתי ללמוד נהיגה!! הזוי ביותר אם אתם שואלים אותי מה דעתכם על מזג האוויר החודש:
התחדשות החודש: אייפוד טאץ' (טוב הוא נקנה היום) שמסתובב בארה"ב עד שבוע הבא, שהוא יגיע לידי! ציפיות לחודש הבא: עוד שלוש-ארבע הופעות טובות, שיעורי נהיגה...
משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: טיול שנתי. אבל אני מתלבטת אם לצאת בכלל...

Ayelet 363

New member
יש מצב שהסרט שראית זה Up in the Air?

בכל מקרה, זה סרט טוב. תתחדשי על האייפוד! בהצלחה בשיעורי הנהיגה!

tritone

New member
כן, זה הסרט ../images/Emo13.gif

תודה! יש לי עוד מלא זמן כי אני אהיה בת 17 במרץ, אבל זה ממש כיף בינתיים

למעלה