מתפקדת!
שם: איילת גיל: 18 מקום מגורים: 18 איך עבר החודש? בגעגועים לאחותי (למרות שרוב החודש היא הייתה בבית), שיעמום והרבה זמן שחבל שלא ניצלתי. משהו טוב שקרה לכם החודש: היה לי הרבה זמן פנוי. משהו רע שקרה לכם החודש: אחותי עזבה, טעויות נוראיות בשיעורי נהיגה, מצב רוח קצת רע, סיימתי את באפי ואנג'ל ובזבזתי הרבה זמן בלעשות כלום. שיר החודש: Idina Menzel- Defying Gravity Lea Michele and Chris Colfer- Defying Gravity לא ממש הקשבתי לשתי הגרסאות האלה של השיר החודש אם בכלל, אבל הוא הנתגן לי בראש, ודיברתי עליו עם חברה שגם ממש אוהבת אותו. סדרת החודש: באפי!! סרט החודש: הג'וב האיטלקי- סרט טוב, ואני ואחותי קיבלנו חשק לראות אותו שוב אחרי שגילינו שסת' גרין (ששיחק ב"באפי") שיחק שם בתפקיד דיי ראשי (אחותי סיפרה גם שהיא ראתה אותו שוב אחרי שהיא התלהבה מאדוארד נורטון ב"פייט קלאב" וגילתה שהוא שיחק גם בסרט הזה). ספר החודש: סיימתי את Enchantment מאת אורסון סקוט קארד- הסופר הזה פשוט גאון. בנוסף גם המשכתי להתקדם לאט עם Dragon Keeper מאת רובין הוב. מההתחלה התלהבתי ממנו, אבל איכשהו עוד מצליח להיות עוד יותר ויותר טוב עם הזמן. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: ממש התמכרתי לתפוז. היה לי הרבה זמן פנוי, והמון ממנו העברתי בפורומים בתפוז... מה דעתכם על מזג האוויר החודש: לא יודעת... התחדשות החודש: אני ואחותי קנינו שני ספרים: מהלך מוטעה מאת הרלן קובן וג'יין אייר מאת שרלוט ברונטה. ציפיות לחודש הבא: לצאת מהבאסה! XD להיפגש עם חברות, או לפחות להתקשר אליהן סוף סוף, לעשות עוד שיעורי נהיגה. משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: געגועים לאחותי ושיעורי נהיגה. שיהיה חודש לג'נדרי לכולם\לכולכן!