התפקדות נובמבר|

Montelimar

New member
מתפקדת!

שם: שקד גיל: 15 מקום מגורים: צפון איך עבר החודש? ממש ממש מהר משהו טוב שקרה לכם החודש: היו יותר מדי, קל יותר לסכם שבוע. משהו רע שקרה לכם החודש: כנ"ל שיר החודש: רוקסן. סדרת החודש: איך פגשתי את אמא והאוס. סרט החודש: הייר ספר החודש: ארבע בתים וגעגוע. XD משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: הממ.. מה דעתכם על מזג האוויר החודש: חם מדי, לזה קוראים אוקטובר? התחדשות החודש: מגזינים לכבוד יום הולדת 70 של ג'ון של הרולינג סטונס וQ ציפיות לחודש הבא: להצליח יותר במתמטיקה... ושיעבור מהר. אני חייבת דצמבר וחופשת סקי. משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: מלא מבחנים :S

../images/Emo197.gif../images/Emo195.gif

שם: נגה גיל: 18 מקום מגורים: אי שם במרחבי כדור הארץ איך עבר החודש? מהר, קשה לי להזכר מה קרה החודש ומה לפני הכל מעורבב משהו טוב שקרה לכם החודש: התפטרתי! משהו רע שקרה לכם החודש: אני חולה:(, קנס שיר החודש: קר לי בגב http://www.youtube.com/watch?v=wpFKfJQwdBs סדרת החודש: חוץ מHIMYM כמובן, ורוניקה מארס אני צופה מחדש, וקומיונטי♥ סרט החודש: טרילוגיית שר הטבעות המורחב (ביום אחד!) ספר החודש: גאווה ודעה קדומה/ג'יין אוסטין משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אממ... מה דעתכם על מזג האוויר החודש: יכול להיות יותר טוב התחדשות החודש: מחלות נחשב? אין לי שמץ ציפיות לחודש הבא: שיהיה רגוע, החלמה ולמצוא עבודה משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: שהוא קיים? אני מעדיפה שנקפוץ לדצמבר. ל18 בדצמבר עדיף...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifגםאניגםאני

שם:אור גיל:17 מקום מגורים:מרכז איך עבר החודש?בטיל!! וואו באמת שמהר. וגם היה אחלה חודש. בערך.
משהו טוב שקרה לכם החודש:הגרמנים באו :) (וזה אומר הרבה ימים בלי בצפר, ים, ת"א, מקס ברנר וכו'.. אז.. מה רע
) משהו רע שקרה לכם החודש:יותר מדי לחץ, יותר מדי מבחנים, טסט נכשל
שיר החודש:שירים של TRAIN למיניהם.. סדרת החודש: חברים, HIMYM ויומני הערפד, אמרתי שהתמכרתי? סרט החודש:אני לא חושבת שראיתי סרט אחד החודש.. למי יש זמן פשוט לשבת שעתיים מול הטלוויזיה בתקופות כאלה
ספר החודש:דה שורט סקנד לייף אוף ברי טנר :) משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:אממ.. אנערף
מה דעתכם על מזג האוויר החודש:אלוהים אני רוצה גשם!!!!! אני רוצה הרבה גשםםםםם! נמאס לי שיש יומיים של גשם ואחרי זה שבועיים של שרב
!! גשם!
התחדשות החודש:אממ.. לא נראה לי שהייתי בקניון אחד בחודש הזה
אה אבל קניתי שרשרת בת"א
והמתנות מהגרמנייה
ציפיות לחודש הבא:לעבור טסט!!!!!!!!!! משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא:עוד הרבה הרבה הרבה מבחנים עד שסוף סוף החודש הזה יגמר וחנוכה יגיע! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

svety

New member
רק אצלי תפוז השתגע הבוקר?

שם: אורית/סווטה גיל: 24 מקום מגורים: ר"ג. איך עבר החודש? מעולה. משהו טוב שקרה לכם החודש: יום הולדת, המון חברים ותיקים שראיתי [בגלל יום ההולדת], מלא אוכל טוב, ובכלליות חודש נפלא. משהו רע שקרה לכם החודש: אמ, אזכרה לאקס המת שלי, זה אף פעם לא נחמד. שיר החודש: שום דבר ראוי לציון. סדרת החודש: Glee, HIMYM, פלאש פורוורד, דם אמיתי... סרט החודש: וואי, אני לא חושבת שראיתי סרט אחד החודש ספר החודש: כמה טוב להיות פרח קיר. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: המ אתמול נסענו להפגנה בירושלים וידיד שלי הכווין אותנו בטלפון והיינו שפוכים מעייפות וחטפנו כמה התקפי צחוק וזה היה קורע. "אסף, אנחנו מפחידים אותך?" "לא, חבל שאנחנו לא עושים שיחת וידיאו, אני מת לראות אתכם"
מה דעתכם על מזג האוויר החודש: לא גשום מספיק. התחדשות החודש: בקבוק אבסינט הום מייד
ציפיות לחודש הבא: שיהיה קר וגשום
משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: המשרד שלי עובר לפ"ת, הולך להיות סיוט כל המעבר הזה...

spooky shadow

New member
אני באמת לא משתתפת מספיק..

שם: מורגן דוס סנטוס גיל: 21 מקום מגורים: ת"א איך עבר החודש? סבבה. היה לי יום הולדת באוקטובר! =) משהו טוב שקרה לכם החודש: האמת שקרו הרבה דברים טובים בחודש אוקטובר. משהו רע שקרה לכם החודש: היא לא מורגלת לעשות את צרכייה מחוץ לבית -.-" שיר החודש: Michael Franti - Ganja Babe סדרת החודש: HIMYM !!!! פרק חדש היום, איזה כיף! סרט החודש: ביג פיש. - טים ברטון. ספר החודש: דומא קיי - סטיבן קינג משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: ואי, האמת אני לא מספיק זוכרת בפרטי פרטים את החודש חח =) מה דעתכם על מזג האוויר החודש: אני רוצה יותר קר! איפה הגשם איפה?!.. התחדשות החודש: כלבה קטנטנה.. =) ציפיות לחודש הבא: לוח השידורים העמוס שלי!!! משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: המשכורת בגדול גרגיר אפונה שלי -.-" תמונת החודש!

Ayelet 363

New member
איזו כלבה חמודה!

כיף לך... גם אני רוצה חיית מחמד כלשהי, למרות שכבר הפנמתי שכרגע זו בעיה (אני מתגייסת בקרוב ועוד כל מיני סיבות). אהבתי את החתימה שלך
.

מתפקדת

שם: מוריה גיל: 29 מקום מגורים: ירושלים איך עבר החודש? סבבה משהו טוב שקרה לכם החודש: קניתי כרטיסים להופעה של טייק דאת בלונדון!!111#$#%#$@# משהו רע שקרה לכם החודש: רופא שיניים שיר החודש: take that - the flood סדרת החודש: אחים ואחיות
,גוסיפ גירל,גליי,יומני הערפד,הישרדות,חיים אחרים (עוזהבי
),מחוברים (אני בדיליי עוד לא סיימתי). סרט החודש: פעם הייתי ספר החודש: ילד הסוסים משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: וואי היה הרבה אבל כלום לא מתעלה על השיחות עם נצגי מכירות באנגליה שטוענים שטריפל 9 ואז טריפל 9 שוב זה לא 6 פעמים 9
מה דעתכם על מזג האוויר החודש: אני רוצה כבר חורף!!!!11111 למה מביאים אותו ליום ואז שוכחים שהוא פה?! התחדשות החודש: היו אירועים אז קניתי מלא בגדים ונעליים ציפיות לחודש הבא: מלא דיסקים שאני רוצה לקנות
משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: להתחיל את הטיפולי שיניים שלי :( הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

McMonkeys

New member
מתפקדת

שם:גילי גיל:החודש אהיה בת14 מקום מגורים:קדימה איך עבר החודש?בסדר.. משהו טוב שקרה לכם החודש:מצאתי סוף סוף שמלה לחתונה של אחותי משהו רע שקרה לכם החודש:הייתי חולה שיר החודש:wonderwall ו-standing next to me סדרת החודש:איך פגשתי את אמא ומגרש ביתי סרט החודש:ביג דדי ספר החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:כל השיחות שלי עם עידו זה כל שנייה"נפסלתי"אם אתם מכירים את המשחק.. מה דעתכם על מזג האוויר החודש:יכול להיות יותר קר-יותר קר יותר טוב! התחדשות החודש:פלאפון ציפיות לחודש הבא:להצליח באלפי המבחנים שיש לי
משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא:המון מבחנים-.-

Ayelet 363

New member
בהצלחה במבחנים!

ותתחדשי על הפלאפון. אני היחידה שקר לה יותר מדי (טוב, כנראה שאני באמת הזויה)?!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif wonderwall ../images/Emo99.gif

ויש המון חחחחחחחחח, יש שניים שאני משתתפת פעילה בהם! לאיזה הכוונה? זה עם הזיכרון אני מניחה?

McMonkeys

New member
וונדרוול../images/Emo99.gifללא ספק

כל פעם מישהו אחר גורם לי להדבק אליוXD ובמה את פעילה?לא הבנתי:$

larisa125

New member
מתפקדת D:

שם: לריסה גיל: 16 וחצי מקום מגורים: מרכז
איך עבר החודש? מממ....סביר משהו טוב שקרה לכם החודש: כל מיני יצאות כיפיות עם חברים
משהו רע שקרה לכם החודש: מתחיל להיות לי קצת קשה לשלב עבודה ולימודים יחד, והיו ימים שפשוט היה לי מצב רוח כל היום
שיר החודש: ANBERLIN-THE FEEL GOOD DRAG סדרת החודש: האנטומיה של גריי והימימ סרט החודש: הממ...סטפ אפ3, כי זה הסרט היחידי שראיתי החודש נראלי
(ולא הכי אהבתי אותו
) ספר החודש: VAMPIRE ACADAMY מה דעתכם על מזג האוויר החודש: מעצבן
יום אחד ממש קר, יום אחרי זה ממש חם. אוף! וגם תמיד יוצא שאני מפספסת את הגשם! התחדשות החודש: נגן מוזיקה חדש D: ציפיות לחודש הבא: שיהיה חודש שמח, כיפי ולא עמוס מדי בלימודים ועבודה משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: יותר מדי מבחנים
חודש נפלא לכולם D: הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה