המממ

ARA SAMA

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDD

לא אמרתן את זה מממ באחת הפעמים שהייתי באשקלון....? :-O *מחפש כוכבים*

לוחם 96

New member
אהה. מה אני קשור?

1. אני מכור למשחקים! מחשב, קונסולה, קופסה, מה שבא ליד. 2. למרות שאני אוהב לצפות באנימות את מס הפרקים שהורדתי בעצמי אפשר לספור על יד אחת, פשוט אני עצלן. 3. הכי סקסי בעולם : לרדת משמירה, הכי מגעיל בעולם : חצילים. 4. יש לי 2 שאיפות: להצתרף לימ``מ ואחרי כמה שנים לפרוש ולהיות יועץ לענייני צבא ולוחמה בטרור בהוליווד, ולהיות מפתח בכיר של משחקי מחשב בקליפורניה. הבעיה לשלב בין ה2 5. אני לחוץ בית XD

pusher

New member
5 עובדות עלייD:

1.אני גוססת על פיג'מות ואלופה,למרות שאני לא כלכך אוהבת תוצרת ישראל
2.אני אוהבת כדורסל מאוד 3.אני מאווודד מאוווד אוהבת מוזיקה יפנית 4.אני בכיתה ח' 5.ו...נמממ.....המורה שלי תמיד אומר שאני על הכוונת שלו
מעניין למהP:

an none

New member
אני מזדהה עם הכל חוץ ממספר 1.

אני אוהבת הפיג'מות אבל לא ראיתי אפילו פרק אחד מהעונה הרביעית... אני חוללללה על כדורסל וגם טובה בזה...XD אני גם בכיתה ח' וגם מספר 5 נכון עליי נ.ב. קוראים לי דוראל ((שם מכוער))

pusher

New member
חחחח יהיה בסדר../images/Emo8.gif

לי קוראים דרור
חחח גם הכינוי של בן

remundo

New member
1. קראתי את כל העובדות של כולם

2. כרגע אני מוגדרת כמובטלת 3. התפטרתי בעצמי בלי לידע את הבוס בכלל 4. עשיתי את זה היום כשחזרתי מהעבודה 5. למעשה, כל מה שעשיתי היה לספר לאמא שלי שנמאס לי ואני רוצה לעבוד במשהו אחר.

benedek22

New member
אם נמאס אז נמאס

ויפה מאד שקראת את של כולם חשבתי אני היחיד חחחח

polichan

New member
עכשיו אני..

1. המון זמן לא נכנסתי לפורום ואני רואה גם שחידשו פה XD...נחמד.. 2. אני גרה במשגב 3. הלהקה האהובה עלי היא קולדפליי 4. אני רוסיה שלא יודעת רוסית..כמעט... 5. אה וקוראים לי פולינה ^^

EreWind

New member
טוב בואו נראה....

1) אני בת יחידה ^^'... (טוב יש לזה יתרונות וגם חסרונות). 2) הערצתי פעם בטירוףףף את ווסטלייף XDDDD (יחד עם עדי ועדן- סודות אפלים מתגלים חחח). 3) אני מתההה לעשות בנג'י *_____* 4) אני אוהבת לראות חיילים משומה...אל תשאלו למה P= 5) אני פנויה

benedek22

New member
אני יודע שאת פנויה

למה את חושבת אני מתחיל איתך כל הזמן???

dndboy

New member
../images/Emo103.gifעזבי.. אני אביא אותו לאשקלו

תודי שאת רוצה מישהו שקוראים לו אנג'ל P=

tom58

New member
עשיתי אבל בא לי עוד פעם..

1)אני אוכל גלידה 2)קניתי עכשיו הרגע חזרתי-LCD 42" PILOT (אני עד עכשיו לא מבין איך הרמתי אותה עם אבא...) 3)קנתי עוד כמה דברים ואנחנו הולכים לשפץ את הבית(יש לנו בית יפה מאד-רק איייממממההה רוצה עיצוב שונה) 4)אני חושב עם תגיבו לשטויות שלי... 5)סיימתי את הגלידה!!! לקח לי(שמתי סטופר)13 דקות ו47 שניות לאכול גלידה-אני משעוממם עזבו...

למעלה