המממ

tom58

New member
לא זה התכוונתי אמא...../images/Emo191.gif

ועם היא מעצבת אז כן יהיה בית רוחות... רוצים לבוא?

sasuke girl

New member
sup

1. זרקתי חבר היום 2. למרות שאני לא אוהבת חוטיני יש לי יותר ממנו מתחתונים רגילות 3. מידת החזיה של ממשיכה לגדול כנראה שאני צריכה 75D 4. אני לא באמת שיטחית עמוק בפנים אני הרבה יותר 5. אני בסתר מאוהבת באוראל......NOT ^^ אהההה וחזרתי!!!#!E^$#*%^))^%$)&^)(%$@ *זוהרת בצהוב מרקר*

Reyoga

New member
מה כבר לא יודעים עלי?

1) הצטרפתי למג"ב בגלל שאני אשכנזי (לא מסתדר לכם בראש?). 2) כשהייתי קטן הייתי מכור לפורנו עד שהכרתי את האנימה. 3) תמיד רציתי להיות כבאי בגלל שכולם יודעים ש Chicks Dig Firemen. 4) התלבטתי אם להיות שוטר או כבאי, בסוף החלטתי ללכת על הקטע של השוטר בגלל שהסיבה שרציתי להיות כבאי היא ילדותית ויש לי דחף להגן על חלשים. 5) היה לי חברה אחת רצינית כל החיים שלי (נערות ליווי והיציאות המזדמנות זה לא נקרא..).

Galmon

New member
ובאיחור קל~ ../images/Emo98.gif

מממ.... 1) אני גר בישוב במשגב שבלילה מסוכן מאוד לצאת... לא בגלל הערסים, אלא בגלל החזירי בר~ XD 2) אחותי הגדולה אוהבת לעשות לכל החברות שלה סיור בחדר שלי.... "והנה האח הקטן שלי! נכון חמוד? *צביטה בלחי* ותראו, הוא נורא אוהב לצייר את הדברים הסיניים האלה! ותראו, יש לו גם גיטרה חשמ..." *גיטרה חשמלית נופלת בקול חבטה לא נעים.... גל דופק את הראש בשולחן...* 3) אני מת על דברים מפחידים~ XDD 4) קיבלתי ספר קומיקס של the green lantern לפני שנה, והקטע הוא שאני אמור להעביר אותו הלאה למי שאני ארצה.... אבל אני לא עושה את זה~ ; - ; 5) אני לא אוהב בנים...... =____=; (חוץ מליאור, חן, נתן, עומר, יותם וגאקט~)

למעלה