המממ

TheDucky

New member
מי מכיר

!)קוראים לי ליאון 2)אני בפורום מפורים...... 3)הייתי אקאמארו בפורים 4)אני משגבניק 5)היכולת היצירתית שלי נמוכה מאוד ולכן אין עובדה 5

Silver Fox

New member
אממ ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

1. אני מנגנת על קלרינט ואורגן 2. יש לי בובת פיל מפלסטיק מגיל שנתיים ואני ישנה איתה כל לילה 3. יש לי משקפיים מגיל שנתיים 4. אני לא מתחילה לאכול את האבטיח עד שאני מוציאה את כל הגרעינים 5. אני שונאת את כל הירקות פרט למלפפון ופלפל ירוק

אני D: אני D:

1. אני ממש נמוכה, אבל כילו, ממש. 2. אני סובלת מתת-תזונה ואנשים מודיעים לי שאני נעלמת O: נראה אתכם עושים את זה P: 3. אני שיכורה מעייפות ובמצבי אני עלולה לפגוע בכם חזק. אבל. חזק. 4. ווהוו! יש לי חברה שקוראים לה מימי, אבל אל תאמינו לה. קוראים לא מרים! חהחהחהחה! מרים! 5. אני עומדת להיכשל השנה בעברית, או לקבל 55 כמו שנה שעברה D: ורק שתדעו שאנה תילמיזה איסמי נעמה ועכשיו אתם אומרים "אהלן וסאהלן יא נעמה" למה?! כי בכיתה ז' עוד ידעתי ערבית!

an none

New member
אהלן וסהלן יא נעמה....

XD זה בסדר כולם שונאים ערבית....

Ihavenonick

New member
5 עובדות? אנסה....

1) אני בן 2) אני בן 27 3) אני בן 27 ו-11 חודש 4) אני בן 27 ו-346 יום 5) אני אהיה בן 28 ב-25 לספטמבר. הנה חמש. ועוד אחד בשביל האקסטרה: 6) אני..........

LoRd KeNtArO

New member
אני לא מאמין שאני מבזבז על זה את

הזמן שלי חיחיחי 1) אני אוהב אלכוהול 2) אני בן 20 3)אני מאוהב ברולר שלי !!! 4)אני אוהב את שאקירה מאוד מאוד !!!!!! מאוד !!! 5)אני מאוד רוצה שיהיה לי שער ארוך שוב !!!! אוף צבא ארור !!!

tom58

New member
1)אני חי

1)אני חי-לא כולם יודעים את זה כי אין לי לב אז הם לא מבינים איך אני קיים 2)אני חושב מה לכתוב בשלוש 3)סיימתי הרגע (התחלתי ב4חצי איך אני קם כזה מוקדם?!)את הארי פוטר השישי הפעם ה17 למה בלילה?תגידו את זה לשיעורים שלי

dndboy

New member
../images/Emo103.gifנממ

1)אני שונא את המכללה 2)למנחה של הפרויקט גמר שלי קוראים יטי 3)בפעם האחרונה שהייתי בלונפארק זכיתי בבובה הכי יוקרתית XD 4)נטשתי אותה אצל הנקבה הקרובה P= 5)אני מכור לקולה לימון >,<

ההורס11

New member
ok...

1. I gave up on my israeli citizenship, in order to get my japanese one. 2. I've been reading comments, in this forum, for over 2 and a half years, before I actually commented myself. 3. I have a new girlfriend, she's 21, she's a law student in toudai (toudai - toukyou daigoku - tokyo university. for those who actually watched Love Hina, this explenation is useless) 4. Shinji is the only person, from israel, that I talk to, on a regular basis (every 2 days, or so) 5. I got a promotion, at work. I'm now the head designer of shounen JUMP magazine. commercials and front voer, here I come!

gloom

New member
מזל טוב../images/Emo66.gif

על הקידום.. אתה יכול לפרסם כאן כמה תמונות שציירת (או ערכת)

gloom

New member
אנוכי../images/Emo66.gif

1- אני נדלק בקלות על בנות... (אני מרגיש כמו פוקימאסטר- gotta catch them all( 2- אני מכור לתוכנית מכסחי המיתוסים 3- אני אוהב לרוץ ולקפות מעל דברים 4- הדופק שלי פועל בקצב לא סדיר 5- כנראה שאני הולך לעשות י"ג במסגרת "השומר הצעיר" (שאם עדן ועדיקוראתו את זה- הרבה יותר שווה מהנוע"ל)

Adi Chan

New member
היית מת!

אבל תמיד הבנים השווים נמצאים בשמו"ץ..הנוע"ל מורכב כמעט כולו מנקבות! >_>

למעלה