המממ

lgmtk

New member
ok i guess

1) i live with my aunt right now 2) i havent spoke a single word in hebrew for a damn long time o_O 3) i work at Bed Bath & Beyond XD 4) i dont have a drafting date and i dont care about it 5) here is a thing most dont know: among all the heavy rock that i listen to, i love kylie minogue, she is great ::::)))))) P:

Silver Fox

New member
נו... ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

lefahot ata lo me'ele shekotvim beivrit beotiot angliot kashe likro kaha veze ole al ha'atsabim XDDDDDDDDDDD

ליסאן

New member
ליטל ניסתה להבין שעה מה כתבת ../images/Emo41.gif

והצלחתי^^ אבל לא את של סילבר פוקס... זה היה יותר מידי בשבילי T_T

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהיא כתבה שלפחות הוא לא כותב

עיברית באותיות אנגלית כי זה עולה על העצבים P=

Envious

New member
הו.. נראה מה יהיה מתאים! XD

אוקיי, -בתל אביב אני מרגישה שאני בחו"ל ! ושאין בעיות חח כמו מקום לברוח אליו D: -יש לי הרבה קליקים בצוואר ובגב! וזה מעצבן, אז אני נראית כמו העצבנים האלה שמזיזים תצוואר מצד לצד לפני שהם מביאים מכות למישהו חח - אני אוהבת תרכבת !!!
-יש לי חולשה לאנשים יפים~ -ו.. אממממממ כואב לי הגרון עכשיו T.T כי נאור הדפוק הדביק אותי =[

המממ...

1. אני אוהבת יאויייייי!!! רגע. ידעתם את זה XD 2. היום המנהלת אמרה לי שהחצאית שלי קצרה מדי ._. והיא פאקינג הייתה סה"כ 2 סנטימטר מהברך כשישבתי! ><; 3. יש לי חולשה לגיטריסטים, לבלונדינים ולבעלי שיער ארוך ם_ם; [אם אתה אחד מהשלושה; תפנה אליי עכשיו!] כמו כן, יש לי חולשה רצינית לעיניים כחולות/חומות מיוחדות שכאלו =ם 4. זאת השנה הרביעית שאני מדפיסה, גוזרת ומדביקה תמונות של אנימה ביומן וגם... עושה לו כריכה של אנימה ^-^ [השנה; מיינה לייבה זכתה להיות האנימה המככבת על הכריכה XD]. 5. אני בערך כבר ארבע וחצי-חמש שנים עם הקטע של אנימה D:

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהעיניים החומות שלי נחשבות?

תזכרי שאני גם אוהב רגנא P=

benedek22

New member
אם אני בלונדיני עם שיער ארוך

ועיניים ירוקות שלפעמים כחולות יש לי סיכוי?

למעלה