המסנג'ר שלי הוא... dn_1000@walla.com תיצור קשר ((-יכולתי ליצור קשר אילו ידעתי תמסנג'ר שלך))
A an none New member 10/9/06 #146 המסנג'ר שלי הוא... [email protected] תיצור קשר ((-יכולתי ליצור קשר אילו ידעתי תמסנג'ר שלך))
R Riku FanBoy New member 5/9/06 #6 כן... 1. אור המליץ לי על הפורום הזה, כשהוא עוד היה גר בארץ. 2. אני שונא את בארני. 3. אני שונא את דובוני אכפת לי. 4. אני שונא את טלטאביז. 5. אני מתגייס ממש בקרוב, וזאת הסיבה שחזרתי לפה, כדי להפרד P:, ליאת, תשמחי!
כן... 1. אור המליץ לי על הפורום הזה, כשהוא עוד היה גר בארץ. 2. אני שונא את בארני. 3. אני שונא את דובוני אכפת לי. 4. אני שונא את טלטאביז. 5. אני מתגייס ממש בקרוב, וזאת הסיבה שחזרתי לפה, כדי להפרד P:, ליאת, תשמחי!
B benedek22 New member 5/9/06 #8 לא נראה לי שיש לי... 1.אני מתאמן במכון כושר (לא שרואים) 2.אני חולה על הWWE 3.אני נחשב מופרע בבית ספר שלי 4.יש לי 2 כלבות 5.אני אוהב בירה
לא נראה לי שיש לי... 1.אני מתאמן במכון כושר (לא שרואים) 2.אני חולה על הWWE 3.אני נחשב מופרע בבית ספר שלי 4.יש לי 2 כלבות 5.אני אוהב בירה
L LoRd KeNtArO New member 6/9/06 #35 גם אני אוהב בירה !!! ואת רוב סוגי האלכוהול האחרים !!! אלכוהול רולז !!!
A ARA SAMA New member 7/9/06 #96 איכסה אלכוהול O: אני לא מבין אותכם... זה סתם מר ומגעיל ויש לזה ריח מסריח... למה לשתות את זה? :/
D dndboy New member 7/9/06 #104 ../images/Emo103.gifאיכס מיץ פטל... זה עיניין של טעם.. אנחנו שותים כי לנו זה כן טעים.