הימוריי בנים:לוק וצ'קיזי בנות:קריסטי ואייז'ה [יא רייט ;[] ומה עם התוצאות מהשבוע שעבר?
M M o n t i New member 2/3/08 #15 ../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif הימוריי בנים:לוק וצ'קיזי בנות:קריסטי ואייז'ה [יא רייט ;[] ומה עם התוצאות מהשבוע שעבר?
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif הימוריי בנים:לוק וצ'קיזי בנות:קריסטי ואייז'ה [יא רייט ;[] ומה עם התוצאות מהשבוע שעבר?
A always be me mc New member 2/3/08 #16 יאללה אני מהמרת שוב מהבנים יודחו : לוק מנארד וצ'קיזי איזי(יש לו בכלל אוהדים? ) מהבנות יודחו: קיידי מלאוי ואמנדה אוברמייר וחסר להם שהם לא עפים
יאללה אני מהמרת שוב מהבנים יודחו : לוק מנארד וצ'קיזי איזי(יש לו בכלל אוהדים? ) מהבנות יודחו: קיידי מלאוי ואמנדה אוברמייר וחסר להם שהם לא עפים
S symptoms New member 2/3/08 #17 אני חיה בהכחשה אז מבחינתי: בנים - צ'קיזי ולוק. בנות - אמנדה ואחת האלכסיות. קיידי נשארת רעות
N NP16 New member 2/3/08 #18 מה זה אחת האלכסיות?סאישה ?../images/Emo6.gif תני שיר שהיא שרה או משהו תבקשי עזרה מדילן וכן אני איתך שקיידי נשארת
מה זה אחת האלכסיות?סאישה ?../images/Emo6.gif תני שיר שהיא שרה או משהו תבקשי עזרה מדילן וכן אני איתך שקיידי נשארת
LeAnnDylan Well-known member 2/3/08 #24 אייסה../images/Emo3.gif אצלה "אחת האלכסיות" זה כל מי שהיא לא ברוק או קריסטי XD
S symptoms New member 3/3/08 #37 כן, זאתי אם את אומרת נאמין לך שאליה אני מתכוונת. והמשפט האחרון שלך מה זה לא נכון, יש גם את קיידי ונו ההיא מאירלנד קרלי! רעות
כן, זאתי אם את אומרת נאמין לך שאליה אני מתכוונת. והמשפט האחרון שלך מה זה לא נכון, יש גם את קיידי ונו ההיא מאירלנד קרלי! רעות
LeAnnDylan Well-known member 3/3/08 #38 אז עכשיו את סתם משקרת../images/Emo69.gif את אמרת שאת רוצה להכניס את כולן לקטגורית האלכסיות!
S symptoms New member 3/3/08 #39 לא, אמרתי שאני שוקלת לצרף עוד כמה כדי שיהיה לי יותר קל שונה לחלוטין. וברור שיש כאלה שבחיים לא יצורפו לשם. ועובדה שאת יודעת על איזו אלכס מדובר . רעות
לא, אמרתי שאני שוקלת לצרף עוד כמה כדי שיהיה לי יותר קל שונה לחלוטין. וברור שיש כאלה שבחיים לא יצורפו לשם. ועובדה שאת יודעת על איזו אלכס מדובר . רעות
LeAnnDylan Well-known member 3/3/08 #40 זה בגלל שאני מבלה איתך יותר מידי זמן כבר נהייתה לי חשיבת רעות><
N NP16 New member 2/3/08 #20 אוקיי הנה התוצאות ביניים ! רוחלי:1 LEANNDYLAN:2 CARLY A|7: 2 ARCHANGEL3: 2 השטן השחור: 2 AND IT FEELS LIKE: 2 YRUTOO: 2 BLEED FOR ME: 2 נוירואקסיס:1 ROCKSEn: 2 THE HUMAN: 2 SHTRUDIDI:1 WHATEVER4: 2 SYMPTOMS: 1 MONTI:1 GUNCRAZY:3 SWEET MISERY:2 ALWAYS BE ME MC:1
אוקיי הנה התוצאות ביניים ! רוחלי:1 LEANNDYLAN:2 CARLY A|7: 2 ARCHANGEL3: 2 השטן השחור: 2 AND IT FEELS LIKE: 2 YRUTOO: 2 BLEED FOR ME: 2 נוירואקסיס:1 ROCKSEn: 2 THE HUMAN: 2 SHTRUDIDI:1 WHATEVER4: 2 SYMPTOMS: 1 MONTI:1 GUNCRAZY:3 SWEET MISERY:2 ALWAYS BE ME MC:1
נ נוירואקסיס New member 2/3/08 #22 ../images/Emo98.gif בנים: צ'קיזי ולוק מנרד הביתה. בנות: אייז'ה אפרסון אמנדה אוברמייר.
LeAnnDylan Well-known member 2/3/08 #25 אני מסרבת להמר ../images/Emo7.gif לא רוצה להמר על קריסטי שלי גם לא על קיידי מהבנים אין לי בעיה להמר על לוק וצ'קיזי
אני מסרבת להמר ../images/Emo7.gif לא רוצה להמר על קריסטי שלי גם לא על קיידי מהבנים אין לי בעיה להמר על לוק וצ'קיזי
N NP16 New member 3/3/08 #30 בטח שאפשר אבל סתם חבל תנסי להרוויח עוד אולי יתמזל מזלך וכן פתאום אסיאה לדוגמא תודח. מקסימום סתם אמ רת את השם שלה
בטח שאפשר אבל סתם חבל תנסי להרוויח עוד אולי יתמזל מזלך וכן פתאום אסיאה לדוגמא תודח. מקסימום סתם אמ רת את השם שלה
A And It Feels Like New member 3/3/08 #34 מנסה להמר בנים - דיוויד הרננדז *מתפרעת* ולוק בנות- קיידי וסאישה *אם כבר מתפרעים אז עד הסוף*