הימורים

• פותח הנושא NP16
  • פורסם בתאריך

NP16

New member
../images/Emo103.gifהימורים ../images/Emo103.gif

כמו כל יום א',יפתח השרשור עד יום שלישי בחצות.[כולל יום שלישי!] שבסופו נדע מי מלך ההימורים
ויזכה בכבוד רב וצהריים/לילה עם מוטי!
TOP 16
השבוע יעזבו אותנו שוב,שני בנים ושתי בנות. מי לדעתכם הם יהיו? מי לא יעלו לטופ 12 הנבחרים? בהצלחה

NP16

New member
הרשימה למתקשים:

מייקל לי ג'ונס,ג'ייסון קסטרו,דיוויד קוק,דיוויד הרננדז,דיוויד ארצ'ולטה, דני נורייגה,צ'קיזי איזי,לוק מנארד. סאישה מארקדו,ברוק וויט,קריסטי לי קוק,קיידי מלאוי,רמיאל מלאבוי, אסיאה אפרסון,קרלי סמיתסון,אמנדה אוברמייר.

NP16

New member
חפיף..האמ..אבל לא הימרת שבוע קודם נכון?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif ננסה,

אחרי ששבוע שעבר די כשלתי (ואגב, אתה יודע שלא באמת קוראים למייקל ג'ונס "מייקל לי ג'ונס", זו גחמה של מוטי): בנים: לוק והייתי אומרת צ'קיזי אבל אני כבר לא כל כך בטוחה, אבל אני לא רוצה להמר על אף אחד אחר כי אני מחבבת את השאר, אז צ'קיזי. בנות: ננסה ללכת על הברור מאליו וניפול - קיידי ואמנדה.

NP16

New member
דווקא לא כזה כשלת../images/Emo3.gif

נכון שנגיד לא הימרת על רובי,או אלאינה,אבל גם האחרים. [מלבד אחת] ועם גחמות של מוטי זורמים

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif כשלתי. ../images/Emo7.gif

אני בדרך כלל טובה בנבואות ריאליטי, אבל כנראה שלטעם האמריקאי לא אצליח לקלוע לעולם.

Fairywitch

New member
מהמרת../images/Emo103.gif

בנות- אסיה וקיידי יילכו. בנים - לוק ו... לא יודעת
אולי צ'קיזי.

ר ו ח ל י

New member
נראה לי ש..

בנות - אמנדה וקריסטי בנים - לוק וצ'קיזי (שיעופו כבר #%^@)

archangel3

New member
הימור פרוע

בנים צ'קיזי ולוק בנות קיידי וקריסטי טוב נו לא כזה פרוע וזה רק במידה ואמנדה לא תזייף שוב ואממ מה עם תוצאות ביניים? פעם היה גם חישוב של נקודות כל שבוע לא?

NP16

New member
לא ממש הבנתי אותך למען האמת.

המצב ביניים נכון לעכשיו יש הרבה תיקו אז חבל לשים את זה,אבל זה אצלי שמור. נראה לי שאני אשים בטופ 10.

למעלה