אייקון חויות =] (18-19)

קמגארו

New member
במילה 1 כייייייייייף !!!

היה ממש כיף ! זאת הפעם הראשונה שלי באייקון והיה שווה! הדוכנים, הזירה, והאנשים היה ממש מגניב !!! בלילה פגשתי את עמרי וחבריו... וחן ליעת וענת. ואני שיחקתי גאנגל ספיד ולא הייתי גרועה ברמות מפחידות רק ברמות קשות !!!!
!!!!!! וביום רביעי היה ממש שווה בזירה עם כול הבישים יאאאאמ ! ואפילו אני נלחמתי וניצחתי את טייני !!! (בכוחות הפנגארל !!) ועמרי נילחם ממש יפה וגם ניצח !!!! ופגשו את גל רק לרגע אבל עדיין היה נחמד והיה עצוב שלא היינו במפגש פורום
אבל נפגש במיפגש הבא !!!!! אז בקיצור היה שולט איייקון סגידה !

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאת בכלל לא גרועה! זה פשוט

שאני חורש על זה =|

Reyoga

New member
המלצתי לאורי פינק לקרוא ברסרק

אם הוא יתחיל לקרוא, מובטח לנו עוד מעריץ...

Galmon

New member
אורי פינק...... O_O

אני שכחתי שהוא היה שם......... ;;;;; רציתי לראות אם הוא מגניב.... O_O והוא קורא מנגות אחרות? XD אם הוא יתחיל מברזרק אז הוא יחטוף שבץ........ 3;

HELLrider

New member
היייי רציתי להגיד שהיה ממש נחמד

לפגוש אותכם אנשים .. חיחי
לא זוכר את השמות של כולם גיליתי שיותם מהפורום גר קרוב לבית שלי ^_^ ופגשתי שוב כמה אנשים מהפורום בעזריאלי שהייתי עם נועם(REYOGA) בסרט DOOM ......... אני זוכר עם אני לא טועה שתי בנות -שני וליאת חיחי. אז קיצקצ מי שלא זוכר את השם שלי זה אורן. ונעים להכיר!

polichan

New member
היי אורן...

לא ידעתי שאתה בכלל מהפורום! אני זאת שהייתה לייד יותם ובטח ציחקקה כל הזמן...וזה ממש מגניב שאתה ויותם גרים באותה עיר!

wildfire

New member
חוויות!

הייתי צוות פעם ראשונה.. כיף ממש^^ והיה את איזהו הגיבור שהיה מחזמר מדהים וממש טוב והשינה והלא הינה גם היתה כיפית והאנשים וכמות המנצ'קינים הגודלת משנה לשנה ומשחקי התפקידים וארים ושטויות ועוד אנשים!

lgmtk

New member
היית מגניבה בקולוסיאום, למרות שלא

שלא נלחמת הרבה :X

¥otamsh

New member
חוויות... ויש הרבה!

אבל אין לי הרבה כוח לכתוב אז אני אקצר- היה אדיר, והזוי במקצת (במיוחד החלק עם הקרבות) נהניתי כ"כ הרבה לפגוש את כל מי שבא,וזכיתי לפגוש הרבה אנשים שווים, כולל עוד ר"גי, אורן (וכבר חשבתי שאני היחיד שקרוב לאזור...). זכיתי לראות דברים שאני ממש רציתי שיהיו לי ולא יכולתי להרשות לעצמי, כולל הבובות המגניבות מהחנות החדשה ההיא שתיפתח בסנטר. אין לי יותר מדיי תמונות של הפורום והמפגש עצמו כי שכחתי להטעין את המצלמה אבל למעוניינים יש לי הרבה תמונות הזויות שלי של פולינה וגל בורנשטיין מהימים שהם היו פה. גם כל תמונה שוקלת מגה לפחות אז אם למישהו יש הצעה איך אני מעלה את זה לפה מוזמן...אה, לייעץ... וזהו, מקווה לעוד מפגשים בקרוב!

¥otamsh

New member
אגב

אני מודע לעובדה שהרבה פה לא מכירים אותי, אני בעיקר פאסיבי פה בפורום, ומבקר הרבה למרות שאני לא ממש רושם פה. אני יותם שמש, ואני מר"ג, ובאתי עם גל (שאני מניח שכולכם מכירים כבר *אהם*פינת-שונן-איי*אהם*)ופולינה שהתארחו אצלי לימים האלו, אני בן 17 וחצי...וזהו בעיקרון...=)

Reyoga

New member
תפתח חשבון (חינם) בwebshots

http://community.webshots.com/ ואם אתה עצלן כמוני, ואין לך כח להעלות תמונה תמונה, אז תוריד את התוכנה ובכפתור אחד אתה מעלה את כל התמונות. ואז נישאר רק לשלוח לנו לינק...

למעלה