אייקון חויות =] (18-19)

Strange Potato

New member
אמממ הגעתי לפה דרך אייקון, אז...

היו אנשים שהפנו אותי לפה אז אממממ היה נהדר! ו... שלום, אני התפוחא המוזר, או שי בקיצור

מממממ אני לא אוהב לכתוב הרבה

אז אני יתמצת היה חביב.. פגשנו אנשים נחמדים ומשום מה כולם חושבים שאני הזוי ומצחיק.. מממ הבאתי לאנשים מתנות מהדוכנים... הלכנו בערך 6 פעמים מעזריאלי לסינמטק ובחזרה... בעיקרון היה נחמד רק לשבת ולדבר עם החברה ולהריץ צחוקים באייקון עצמו לא היה מעניין במיוחד.. מממ זהו זה מה שיש לי להגיד.. אההה ועקב בקשה של כמה אנשים אני שם פה את המסנג'ר שלי .. [email protected] ולא HOTMALE כמו שמישו ציין אתמול שלא תגיעו לאיזה סוטה... ממני שימי האחד והיחיד.

A K I R A

New member
היה כיף! פגשתי מלא אנשים מאגניבים

אנשי הפורום החמוד הזה :] אז...! אמא שלי הסיעה אותי ואת שני לאיקון. (בלי סיפורי רכבת ואוטובוס!) מצאנו את כל החברי הפורום והתחלנו להסתובב בדוכנים! היו סה"כ 2 בכל דוכן היו איזה 10 פעמים! עד שאני ושני קנינו בובות קטנות של ריי וההיא עם השיער הסגול מאבנגליון (<~Oo) עכשיו רק צריך לראות את הסדרה. ^-^ ממ בדוכן של קומיקזה היה איזה משהו שהתחיל להמליץ לנו על מנגה אחת שיש איזה סמוראי שלחם ויש לו ילד או משהו @__@ והוא ושני התווכחו אם קנשין חמוד או לא .-.- משם חזרנו לכולם לא זוכרת מה קרה לה לה לה... אני וחופית קיבצנו את כולם! ואז הלכנו לדיזינגוף! הלכנו הלכנו... ליטל מתלוננת... הלכנו... לוקחים לי את המפה... הלכנו.. ליטל מאיימת עלי ;_;... נעצרנו הצטלמנו (בפעולה משותפת שלי ושל עדי ליאור הצטלם עם כובע היום הולדת שלו~!) והמשכנו ^^ (וואי זה ניהיה ארוך @_@) בקיצור הגנו לדיזינגוף... וכל השאר עדי ספרה XD וקיבלתי הפתעה של הלו קיטי בצורת אודם שמוציא מדבקות *__* ושני חשבה לרגע שזה..... *נעל* וחזרנו לאיקון מתישהו בפגשנו את רגב. והיו לו אזיקים מגניבים שהוא קיבל בחינם! ואחד האזיקים נתקעו לליאור על היד XDDDDDDDDג והם שברו את האזיק כי הוא לא רצה לצאת ;__; אזיק מסכן... אז אימצתי את חבר שלו :] וככה יצאתי עם אזיק אחד~! ^O^ גל מצייר ממש יפה זה מפחיד @_@ ואז הלכנו לעאזריאלי נפרדנו מכל אנשי הרכבת ;_; והלכנו לאוטובוס הביתה ! ^O^ וזהו :] בית.. מיטה ^^

Kawaii Me

New member
*)מריחה חנופה*

סתםםםם שני באמת מאגניבה...היא בקרטה..(נראה לי שזה קרטה>_>")

A K I R A

New member
את מקבלת אותו ביום חמישי!

כאילו... אם אני אזכור להביא לך... :}

A K I R A

New member
אם אתה רוצה אותו אני אביא לך אותו

למפגש הבא P: אבל רק אם אתה מתחייב להתייחס אליו יפה :X אתה יודע... הוא בודד וחבר שלו פורק למוות באכזריות...

Galmon

New member
היה ממש כיף!~ ^0^

ממ.... אה, הגעתי לת"א ביום רביעי יחד עם פולינה ופגשנו את יותם בעזריאלי, טיילנו קצת ואז אמרתי "הי~ רוצים שננסה ללכת לחנות קומיקס בת"א?" D: אז הם הסכימו......-טעות גדולה.... XD לא הייתי המדריך הכי טוב, ועברנו במקומות מוכרים, אבל לא בחנות קומיקס, עד שפתאום הגענו לשלט גדול שכתוב עליו "לסינמטק".... ואז נזכרנו שיש גם היום אייקון~ אז היינו באייקון ממש קצת, שעה ככה, ופגשנו כמה אנשימים נחמדים כולל את מומיג'י קמגארו וחן קון~ ^--^ אז חזרנו הביתה, ועשינו שטויות XD וגם צילמנו..... ^___^; וראינו קצת ברזרק! >< ואז למחרת התעוררנו מוקדם ונסענו לאייקון~ והיה כל כך כיייייף......... ; ___ ; פגשנו בהתחלה את נתן~ והוא קיבל אותנו בחום~ XD ואז כל האנשימים מאשקלון הגיעו והיה מגניב! D: ואחרי סיורים פה ושם וקצת קניות~ 3; החלטנו ללכת לאכול!~ וזה לא היה קל..... ; ___ ; אבל בסוף הגענו להמבורגראנץ'~ XD ואכלנו, ואז חזרנו.... החזרה הייתה מאוד מהירה~ XDD ואז ואז..... ישבנו, ודיברנו, ואז עברנו לספסלים, והיה מצחיק~ ואז אחרי כמה זמן התפצלנו והלכנו לעזריאלי, ואז נפרדנו מכולם, ואיכשהו יצא שחן עדיין היה בקניון אז הסתובבנו איתו קצת!~ 3: ממממ.... ואז חזרנו אל יותם, ישנו, קמנו, אכלנו, יצאנו, ונסענו~ D: ואז הגעתי הביתה וחיממתי לעצמי פשטידה! ^-^ ואז התיישבתי והתחלתי לכתוב יותר מדי!~ XD אז אז, יצאתי מהאייקון עם מגילת קיר חמודהההההה של היקארו נו גו, ופוסטר יפהההה של טסובאסה, וגם קניתי לליאור קון פוסטר ועוד אחד לחבר שלי!~ D: חבל שלא היה לי מספיק בשביל הבובה של איצ'יגו.... זאתי עם התחפושת קון והקפוצ'ון..... זה היה חמוד וגאוני..... ; ___ ; אז!~ אממ.... מסנג'ר 3; [email protected] ויותם אולי יעלה כמה המווון תמונות שצילמנו~ 3:

polichan

New member
הי לא נכון!

אני זאת שהצאתי ללכת לחנות מנגה וניג'זתי לכם כל הזמן שנלך! ובכלל אני כל הדרך אמרתי "היי בוא נלך לאייקון!" ואז ראיתם שלט לסנימטק אבל זה לא אומר שידעתם איפה זה! אני זאת שידעתי איפה זה הסנימטק ובהחלט ידעתי נכון! וחוץ מזה כל השאר נכון...ייאי יותם תעלה תמונות!

polichan

New member
יו היה לי כזה כיף ../images/Emo3.gif

וכולם כל כך נחמדים ומצחיקים! וקניתי פוסטר ממש מגניב פעם ראשונה (של משהו שאני לא מכירה אבל הוא בישי ביותר!!!). אני חיפשתי כל היום את המנגה של צ'וביטס השני ואני לא מצאתי לא בדוכנים ולא בחנות של קומיקס וירקות...אז זה היה ממש באסה...וכשהלכנו לאכול בבורגרנץ' זאת היתה בערך הפעם השלישית בחיים שלי מאז איזה כיתה א' שלא היתה לי בריירה אלא לאכול ועד לפני כמה ימים היו לי מלא עקרונות נגד כלמיני המבורגרים מרשעים ואז ממש התחשק לי פתאום אז זה דיי מבדר...ופעם ראשונה שהצתלמתי עם הפורום המגניב הזה אז זה ממש נחמד! ייאי!

למעלה