היה ממש כיף!~ ^0^
ממ.... אה, הגעתי לת"א ביום רביעי יחד עם פולינה ופגשנו את יותם בעזריאלי, טיילנו קצת ואז אמרתי "הי~ רוצים שננסה ללכת לחנות קומיקס בת"א?" D: אז הם הסכימו......-טעות גדולה.... XD לא הייתי המדריך הכי טוב, ועברנו במקומות מוכרים, אבל לא בחנות קומיקס, עד שפתאום הגענו לשלט גדול שכתוב עליו "לסינמטק".... ואז נזכרנו שיש גם היום אייקון~ אז היינו באייקון ממש קצת, שעה ככה, ופגשנו כמה אנשימים נחמדים כולל את מומיג'י קמגארו וחן קון~ ^--^ אז חזרנו הביתה, ועשינו שטויות XD וגם צילמנו..... ^___^; וראינו קצת ברזרק! >< ואז למחרת התעוררנו מוקדם ונסענו לאייקון~ והיה כל כך כיייייף......... ; ___ ; פגשנו בהתחלה את נתן~ והוא קיבל אותנו בחום~ XD ואז כל האנשימים מאשקלון הגיעו והיה מגניב! D: ואחרי סיורים פה ושם וקצת קניות~ 3; החלטנו ללכת לאכול!~ וזה לא היה קל..... ; ___ ; אבל בסוף הגענו להמבורגראנץ'~ XD ואכלנו, ואז חזרנו.... החזרה הייתה מאוד מהירה~ XDD ואז ואז..... ישבנו, ודיברנו, ואז עברנו לספסלים, והיה מצחיק~ ואז אחרי כמה זמן התפצלנו והלכנו לעזריאלי, ואז נפרדנו מכולם, ואיכשהו יצא שחן עדיין היה בקניון אז הסתובבנו איתו קצת!~ 3: ממממ.... ואז חזרנו אל יותם, ישנו, קמנו, אכלנו, יצאנו, ונסענו~ D: ואז הגעתי הביתה וחיממתי לעצמי פשטידה! ^-^ ואז התיישבתי והתחלתי לכתוב יותר מדי!~ XD אז אז, יצאתי מהאייקון עם מגילת קיר חמודהההההה של היקארו נו גו, ופוסטר יפהההה של טסובאסה, וגם קניתי לליאור קון פוסטר ועוד אחד לחבר שלי!~ D: חבל שלא היה לי מספיק בשביל הבובה של איצ'יגו.... זאתי עם התחפושת קון והקפוצ'ון..... זה היה חמוד וגאוני..... ; ___ ; אז!~ אממ.... מסנג'ר 3;
[email protected] ויותם אולי יעלה כמה המווון תמונות שצילמנו~ 3: