שאלון סופשבוע

lollapalooza

New member
*ש*מבלולו!!! עם ש'!!

איך אתה רוצה לבוא לאשקלון בלי לדעת להגיד שמבלולו! אתה רוצה לעשות לי בושות?!

בָלבָל

New member
אממממממממממ

אצלי דווקא זה צ'מבלולו... שמבלולו?.. מממ מוזר חח מעולם לא היה לי ויכוח על צ' או ש.... אני אעשה מחקר מעמיק בימים הקרובים
נועם והדס יהיה ממש ממש כיף אם ניפגש!

GreatKingRat

New member
עונה..

שיר השבוע של אירוסמית': Fly away from here אלבום השבוע של אירוסמית': אממ.. לא יודע, יש לי רק את הגרייטסט היטס שיר השבוע כללי: Bohemian Rhapsody אלבום השבוע כללי: Led Zeppelin IV סרט השבוע: שטן על הזמן תוכנית השבוע: קונאן אובריין ספר השבוע: אראגון ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: הצטרפות ללהקת רוק משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לעשות חזרה עם הלהקה תמונת השבוע:

SaintJohn

New member
עדיין מעניין אותי לדעת איזה אוסף בדיוק יש לך

זה האוסף האדום או אוסף אחר של אירוסמית'? מה רשימת השירים באוסף?

GreatKingRat

New member
את זה

http://en.wikipedia.org/wiki/Devil%27s_Got_a_New_Disguise_-_The_Very_Best_of_Aerosmith יש לי את הAmerican Track listing, אני אשאל את בן דוד שלי מאיפה הוא קנה לי אותו

SaintJohn

New member
אז זה לא ה-Greatest Hits../images/Emo13.gif

פשוט שהאוסף הראשון שאירוסמית' הוציאו, ב-1980, נקרא Greatest Hits, והם גם הוציאו גרסה מורחבת של האוסף הזה ב-97, וחוץ מזה הם הוציאו עוד מספר לא קטן של אוספים נוספים, לכן קל מאוד להתבלבל בלי השם המלא והמדויק שלהם.

AeroSlash

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

שיר השבוע של אירוסמית': ---- אלבום השבוע של אירוסמית': ---- שיר השבוע כללי: אין כל כך שיר שנתפסתי אליו באופן מיוחד.. אלבום השבוע כללי: אוסף שירים ראנדומלי מהנגן... [בעיקר של גארי מור] סרט השבוע: איזו מין שוטרת 2. אני באמת אוהבת את סנדרה בולוק, וזו באמת לא מהיצירות הטובות שלה, אבל כאשר אתה מדפיס עד 3 לפנות בוקר, כל דבר שאיכשהו מחזיק אותך ער - מבורך. תוכנית השבוע: אין לי כ"כ תוכניות מועדפות באופן כללי... ספר השבוע: אני וספרי ההיסטוריה שלי כרגיל
ציטוט השבוע: משהו שאמא שלי אמרה, אבל אם מתרגמים את זה לעברית זה מאבד את הפלפל שלו אז עזבו
הדבר הטוב של השבוע: הרבה עבודה.. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יום העצמאות, אני מניחה.. תמונת השבוע: אבא שלי תותח

למעלה