שאלון סופשבוע

AeroTom

New member
../images/Emo102.gif שאלון סופשבוע

ראיתי שלא העלו את זה בפעמים האחרונות, וחבל כי זה נחמד ופותח עוד קצת את הפורום. אישית לא אכפת לא להעלות את זה בקביעות, או כל מי שירצה קודם בימי חמישי... אז בכל מקרה, תענו ותשתפו. שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע של אירוסמית': שיר השבוע כללי: אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: תמונת השבוע:

בָלבָל

New member
../images/Emo170.gif

שיר השבוע של אירוסמית': שיהיה Angel כי ראיתי את הקליפ אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותו אלבום השבוע של אירוסמית': לא שומעת כמעט אלבומים.. רק רנדום שיר השבוע כללי: נסיעה מהירה - מכשפות אלבום השבוע כללי: Alice in chains - Dirt סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: סאות'פארק ספר השבוע: הנהלת חשבונות סוג 2 ציטוט השבוע: אין הדבר הטוב של השבוע: סטליסטים! משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: חופש תמונת השבוע: אין

AeroTom

New member
שלי

שיר השבוע של אירוסמית': Make It. צ'אק שם לי אותו השבוע בראנדום הכולל והוא בא לי ממש טוב.
אלבום השבוע של אירוסמית': לא היה כזה ספציפי.
שיר השבוע כללי: The Black Crowes - Tornado The Band - Stage Fright Ten Years After - Help Me The Band & Neil Young - Helpless (מתוך The Last Waltz) אלו כמה שהיו די בולטים השבוע.
אלבום השבוע כללי: Ten Years After - S/t
סרט השבוע: "Evening with Kevin Smith 2: Evening Harder". צפיתי בו שוב השבוע. פשוט נורא מצחיק אותי כל פעם. נהדר.
תוכנית השבוע: Family Guy
ספר השבוע: Lucky Man, האוטוביוגרפיה של מייקל ג'י פוקס שהתחלתי לקרוא.
ציטוט השבוע: כל ה-Lyrics של Tornado: http://www.crowesbase.com/songlisting.cfm?SongID=239
הדבר הטוב של השבוע: מוזיקה. המשהו היחיד אולי בעולם שיכול בכל רגע נתון לשפר לך את ההרגשה ולהבין אותך בשירים מסויימים עם ה-Lyrics שלהם ב-דיוק מדהים, לא משנה עד כמה גרוע אתה מרגיש מבפנים.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: רציתי להגיד "Zodiac" של פינצ'ר שסוף סוף מגיע, אבל הוא נדחה ל-17 במאי...אז אין משהו מיוחד נראה לי.
תמונת השבוע:
ציור שיצא ממני השבוע אחרי סיום יום ממש מחורבן. פשוט היה לי את החשק הזה באמצע הלילה להוציא מעצמי משהו, וזה מה שיצא...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
טוב, אני מוסיף לדבר הטוב של השבוע

ש-Amorica, הפורום הרשמי של ה-Crowes חזר לפעילות אתמול, ואיתו הידיעה שהאלבום החדש ייצא רק שנה הבאה, אבל יגיע ביחד עם World tour. שנה שעברה קרואוז, השנה אירוסמית', שנה הבאה קרואוז...Sound good to me
ונועם, אחרי גרמניה יש לך חצי שנה+ לחסוך ולהתחבר הרבה יותר לכל האלבומים, כדי ללוות אותי להופעות ב-2008...

SaintJohn

New member
אה-האא, אני חושב שאני מתחיל להבין הכל../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אם יהיה לי מספיק כסף - כמובן שבכיף.

AeroTom

New member
כן נו, עלית עלי...

ידעתי מראש כבר ב-2006 בלונדון מהאנשים שעובדים עם הלהקה, שהיא מתכננת לעשות World Tour ב-2008...מאז אותו רגע כל התכנון החל (אגב ה-Greek שמצאת ב-19.90 בטאוור? זה עוד היה לפני זה וגם חלק מהקנוניה, כדי שתתחיל להכיר אותם כמוני, עם האלבום שגרם לי להעריך אותם גם בתחילת הדרך). שבועיים וקצת אחרי לונדון הגיע היום-הולדת 26 שלך...ידעתי שיש לי זמן עד 2008, לכן החלטתי לא להשפיע ושנקנה לך את אלבומי ה-Crowes אז, אלא לקנות של זפלין, בגלל שלא תחשוד בכלום ולהכין אותך לשנה הבאה...שנה שלמה מאז חיכיתי שהתוכנית ממש תצא לפועל. שנה שבא אני וגיא (שהיה חלק מהמזימה. הוא נסע לאוסטרליה רק כדי לשלוח לך משם את ה-Lost Crowes כדי שתעריך את זה ותוכל להתחבר לשירים המיוחדים שם יותר רגשית) זרקנו לך דברים על הקרואוז כדי להיכנס לך לתת-מודע. כל זה הוביל לרגע אחד, ליום-הולדת שלך השנה, שבו התוכנית הגדולה הזו ממש תצא לפועל. ממש "במקרה" הודיעו שבועיים בלבד אחרי היום-הולדת שלך שהלהקה תעשה את ה-World Tour ב-2008...שלפי התכנון זה נותן לך שנה בערך מאז שקיבלת את האלבומים, להתחבר אליהם חזק. זה הכל היה מחושב...גם אל תתפלא אם לקראת סוף 2007 פתאום תקבל איכשהוא סכום כסף נכבד שלא ציפית לו...זה הכל בשביל ההופעות ב-2008. אתה רק חלק קטן מהתוכנית הגדולה...רק חלק בפאזל הענק, התוכנית הגדולה שאני כבר מעל שנתיים קורא לה - "The Noam Project". ועכשיו...אתה עלית עלי. למרות על התכנונים והעבודה מתחת לאף שלך במשך כל הזמן הזה. מה שמשאיר לי 2 ברירות: 1 - להרוג אותך כי עלית על התוכנית. אבל אז כל התוכנית שלי הולכת לאובדון כי לא יהיה לי נועם לטוס איתו... 2 - לקבל את זה שעלית על התוכנית ולחכות להרוג אותך רק אחרי ההופעות ב-2008. מה שיוצר קצת בעיה, כי אמרתי לך שאני אהרוג אותך אחרי ההופעות, וזה אולי יגרום לך לשקול שנית אם לטוס איתי... אתה מבין את הדילמה שעומדת כאן? לעזאזל, איפה טוז קרוז וסטיבן ספילברג כשצריך אותם?
Peace

SaintJohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה אומר שאני מקבל סכום כסף נכבד? לא אכפת לי מהשאר, אני בעד.

AeroTom

New member
זו אמורה להיות התוכנית

אלא אם כן משהו יידפק ואז זה יוביל לזה שאני אלווה לך את הכסף בכוח כדי לא ללכת לבד, ואז זה יפתח שרשרת אירועים בהם תיכנס לחובות, תתמכר לכל מיני דברים, ובקיצור זה יסתיים בזה שאני, ראלף והדס נברח לאי בודד ויהיו החלפת זהויות וכל מיני...אתה לא רוצה לדעת...

Aeroguy

New member
היי...

שיר השבוע של אירוסמית': Sweet Emotion אלבום השבוע של אירוסמית': בובו שיר השבוע כללי: לא רק השבוע אלא החודש האחרון: John Hartford - First Girl I Loved. שיר קסום ששבה את ליבי... אלבום השבוע כללי: Guns'n Roses - Use Your Illusion 2. אני כנראה אלך לראות את הגלגול החדש של גאנז בקרוב, וחזרתי השבוע לאלבום הזה, שהיה אחד משני האלבומים שגרמו לי לאהוב רוק, יחד עם GAG... ולא יעזור לאף אחד, האלבום הזה הוא פשוט שלוש רמות מעל Appetite, עם כל הכבוד (ויש כבוד). סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: חשיפה לצפון. איזה כיף לחזור לסדרה הזאת!!
התחלתי לראות אותה ב-DVD, ואני באמצע של עונה 3. ללא ספק, הסדרה הגדולה בכל הזמנים. ספר השבוע: Between equal rights: a Marxist analysis of international law / China Meuville. הכל סביב התזה...
ציטוט השבוע: Sometimes, Ed... sometimes you have to do something bad, just to know you're alive - כריס סטיבנס. כבר אמרתי כמה שאני אוהב את חשיפה לצפון? הדבר הטוב של השבוע: ביום ראשון עשיתי טיול אופניים ממש מקסים על גדות הנהר... משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: אין שום דבר ספציפי האמת

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': יש די הרבה, אבל נלך על Think About It. אלבום השבוע של אירוסמית': Night In The Ruts שיר השבוע כללי: Incubus- Here In My Room אלבום השבוע כללי: Travis- The Invisible Band Joe Perry- Joe Perry סרט השבוע: "איזה מין שוטרת 2" חחח די מטומטם אבל חזק ביותר!! תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: אין משהו ספציפי משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יום העצמאות!! תמונת השבוע: Here In My Room...

SaintJohn

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע של אירוסמית': Baby Please Don't Go
אלבום השבוע של אירוסמית': Pandora's Box
שיר השבוע כללי: The Black Crowes - No Speak No Slave
אלבום השבוע כללי: כל אחד מאלבומי ה-Crowes החדשים שלי
סרט השבוע: אין
תוכנית השבוע: סיינפלד
ספר השבוע: אין
ציטוט השבוע: אין
הדבר הטוב של השבוע: אציין את הערב הנפלא שלא ישכח להרבה זמן, שהיה לי עם חבריי הטובים לפני שבוע ויום
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יום העצמאות באשקלון! האמת שאפשר לעשות שם מפגש פורום מצומצם, אם חברי הפורום האשקלוניים שפה ירצו
תמונת השבוע: אין

AeroTom

New member
No Speak No mother-fuckin' Slave../images/Emo70.gif

אתה ממש צריך לשמוע (ולראות!) את הגרסה של לונדון שפתחה את ההופעה הראשונה...זה ה-Highlight כנראה כי גדול של שלושת ההופעות. לפני לונדון השיר הזה בשבילי היה כזה אחלה שיר ב-Southern Harmony. אבל מה שהם עשו בתחילת ההופעה הראשונה שם...זה היה השוק של החיים שלי. כ"כ ענק. חושך, אנחנו בשורה הראשונה שם, ואז הלהקה עולה על הבמה מצד ימין מבין הצללים...הקהל מתחיל להריע. חברי הלהקה מתמקמים במקומות שלהם על הבמה, בוחנים את הכלים טיפה, ואז...חריקת הגיטרות ועליית התופים מתחילה...התרוממות כזאת של סאונד מתמשך בזמן שכריס עומד בדיוק מולי במרחק נגיעה כמעט, מהנהן בראש עם חיוך מרוצה על הפנים ומוחא כפיים באות של "כן...הנה אנחנו כאן ואנחנו הולכים להדהים אתכם...". ואז הלהקה מתוך הסאונד הזה של ההתחלה נכנסת לתחילת No Speak No Slave וה-Jam הענק הזה שמלווה אותו בהופעות בתחילתו. כריס מוציא קול אנחה שכזה (מהדברים הקטנים האלה שכ"כ זוכרים) למיקרופון והלהקה ממש נכנסת להקדמה הזאת של תחילת השיר. זה עולה ועולה ועולה...ואז התופים המוכרים של גורמן לפני ה-ריף הידוע של השיר נכנסים ואז...ברגע שייזכר אצלי בראש לכל החיים כנראה, הלהקה פשוט מתפוצצת עם הריף של השיר בעוד שבאותה השניה שזה מתחיל אורות ניתזים על הבמה ועל החשיכה וכריס מזיז את המיקרופון בתזוזה המגניבה שלו על הבמה והשיר ממש יוצא לדרך. רק 2 שירים מאוחר יותר אני אצא מהשוק...לאורך כל No Speak ו-Sting Me שהגיע אחריו, אני הייתי בשוק טוטאלי פשוט. רק באמצע השיר השלישי - Thick N Thin, אני יצאתי מזה, התחלתי לשיר עם המילים ולהיכנס לזה. הפתיחה הזאת של לונדון עם No Speak No Slave עשתה את זה והיא תיזכר לעד כאחד הדברים הכי מדהימים שחוויתי בחיי. ועכשיו אם יורשה לי, אני רץ להכניס שוב את ה-DVD של לונדון ולראות את תחילת ההופעה...

SaintJohn

New member
וואו, נשמע גדול../images/Emo13.gif

אני מאוד אוהב את הפתיחה של השיר עם גורמן על מצילת ה-Ride, והריף של השיר תפס אותי ממש חזק, עוד בפעם הראשונה כששמעתי את השיר, בבוטלג של ה-Greek. הריף נתקע לי חזק בראש כל השבוע. ואני מכיר את הקטע הזה של להיות בשוק בשירים הראשונים, זה קרה גם לי בהופעה הראשונה ב-2003. אני חושב שיצאתי מהשוק רק באמצע ההופעה השלישית

AeroTom

New member
טוב, חזרתי מלצפות בהתחלה...../images/Emo6.gif

הייתי חייב. והפתיחה של השיר בלייב פשוט כ"כ מדהימה. בכלל, בלייב השיר הזה מתעלה בשבילי המון על הסטודיו. ואין, פשוט אין על הגרסה של לונדון...תשמע את הביצוע ב-Into The Fog, זה היה משהו די דומה, אבל בלונדון זה היה בתחילת ההופעה וההקדמה וההתחלה גם היו יותר מגניבות לדעתי. אבל זה משהו די דומה. פשוט יש את No Speak לפני לונדון ואת No Speak אחרי לונדון...זה שם לי את השיר בפרספקטיבה כ"כ אחרת וחדשה. ואני האמת לא ממש אוהב את הביצועים של זה בבוטלגים עם ג'ימי. הם עשו את השירים של הלהקה שם באופן כזה ממש מהיר ולא יודע, זה לא היה זה כ"כ. בשבילי לפחות. ואחרי שתכיר עוד יותר טוב את כל האלבומים והשירים וכאלה, אז תעיף מבט גם בסט-ליסטים של לונדון: http://www.crowesbase.com/tapelisting.cfm?TapeID=1810 http://www.crowesbase.com/tapelisting.cfm?TapeID=1811 http://www.crowesbase.com/tapelisting.cfm?TapeID=1812 ואני אעשה לך גם בטח copy להופעה הראשונה...

lollapalooza

New member
אה, אז זה סגור, האשקלון הזה?

טוב שמעדכנים אותי... ומה זה פה, השבוע זה לא לפני שבוע ויום! רמאי.

SaintJohn

New member
זה לא בהכרח סגור

אבל מה, לא יהיה כיף? יהיה!
|צ'מבלולו| וגם אם זה היה לפני חודש ויום הייתי מציין את זה. יחי הרמאות.

למעלה