אני רוצה תיאור.

@.@ רמה.. קשה..? ד"א אני בן ואני עושה קאמבק בלי לעשות ממנו רעש כי כשעשיתי רעש לא יצא מזה כלום. P:

נׁעה

New member
../images/Emo12.gif

אתה.. בן... ואתה.. ננו.. כאן... ועושה דוליז... ו... נו, ידעתי שאחרית הימים הגיעה.

ווהוהוהו..

שימי לב לשרשור העוף. יש כאן עוד בן שקפץ לביקור.. אני מזקני הדוליז. P: אבל אין יל כשרון כזה ענאק אז מתישהו נמאס לי ועכשיו חזרתי ^^ אפילו ההנהלה התחלפה.. :X

נׁעה

New member
o_O

*בודקת בארכיון* אתה הצטרפת לפורום בתקופה שעוד הייתי בו..! למה אני לא זוכרת אותך...?

עו עו

את בוודאי מתבלבלת עם ההודעה של ה"אני חדש" כשלא הייתי חדש וסתם צחקתי פה.. P: אני הייתי פה ב 1.1.2003. :X

אז את בוודאי זוכרת אותי. ../images/Emo12.gif

רק שאת לא יודעת את זה עדיין..
אבל עכשיו באמת.. זה מוזר.. כינויים קודמים? :X

lintu1

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

זאת מאי.. ספיר מתי נתחיל להכין ת'דולע לתחרות אוכל
ומתי יפתחח לוח ושדח"ם חדש

מה זה קשור לפה? יכלת לשלוח מסרP:

נראה לי שכדאי שתכיני לבד, מצטערת לא חשבתי שיהיה לי כזה עומס. שדח"ם לא פותחים בשבתות וחגים. הלוח עוד קופץ כמדומני.

ליאור!../images/Emo211.gif

נחש מי אני
שיער- אפרו בלונדיני עם גוונים זהובים- חומים. טופ- חולצה בצבע סגול מבריק עם שרוולים מתרחבים. החולצה קשורה בחזה. מתחתיה יש גופיה לבנה שעליה כתוב GROBY(ככה כותבים?)בכתב בועה גרובי. דאון- מכנסיים מתרחבים, בצבע סגול מבריק. אגב, גם למכנסיים וגם לחולצה יש פס סגול בהיר בקצה השרוול(אבל יש קצת סגול מבריק אחרי). נעליים- גלגליות פלטפורמה. הנעליים ורודות, הגלגלים לבנים. פופס- סרט בצד השיער שלא קשור לכלום בצבע כתום. שרשרת ענקית עם תליון של PEASE. אקדח ביד(אבל רק אם אפשר). אזיק ליד השנייה, החלק השני של האזיק צמוד אליו. מאחור מודעה שעליה יש תמונה בשחור לבן של הדולי. כתוב WANTED. איפור- מעל העיניים: בצד אחד כחול ובשני-סגול. ריסים מודגשים. ליפגלוס ורוד.

../images/Emo3.gif../images/Emo211.gif

שיער- כרה חלק וחום. יש פסים ורודים
טופ- גופיית סבא לבנה. דאון- מכנסיים כאלה עם הרבה כיסים(חלק מהכיסים בולטים מהמכנס). בצבע ירוק צבאי. נעליים- צבאיות. אגב, נעליים צבאיות אלו מגפיים סגורות ושחורות. פופס- עניבה שחורה עם לבבות עליה. חותלות יד בצבעים צבאיים(כתמים בגווני ירוק). אם את רוצה, בוקסר שמציץ קצת

למעלה