כבר כמה ימים שלגיא יש ריח לא נעים מהאוזניים. לפני יומיים שטפתי לו את האוזניים במים וסבון באמבטיה (בד"כ אני משתדלת שלא להרטיב לו את האוזניים) וזה לא עזר. אני מקפידה לייבש לו את האוזניים אחרי האמבטיה במגבת ולנקות את החלק החיצוני במקלון. הוא לא מתלונן וכשאני לוחצת לו באיזור הוא לא מגיב כך שלא נראה לי שמדובר בדלקת. מה זה יכול להיות?
הלכתי לרופא. והוא אמר שזה שום דבר ושיש לו הפרשה מוגברת באזניים. עד היום יש לו די הרבה "לכלוך" באזניים ואני מתאפקת לא לנקות יותר מידי - לפי הרופא לא מומלץ לגעת באיזור. אם את רוצה להיות בטוחה תלכי לרופא.
אנחנו נותנים לקטנה תרוצידין- טיפות שעושות פלאים. האם הילד מצונן הרבה? מסתבר שלצינון יש קשר ישיר לבעיות עיניים, כי תעלת הדמעות נסתמת והדלקות חוזרות. כמובן שניתן לשים תמציות תה, אבל שוב, רק טיפות אכן יעזרו.
וזה פתר לנו את הבעיה שעברה אגב לכל בני המשפחה. מה שחשוב זה לשים פעמיים ביום כשהם ישנים ובשתי העיניים בכדי למנוע הדבקה כי הם הרי נוגעים ומשפשפים את העינים כל הזמן וכך מעבירים מעין לעין.
כל שנה כשמתחיל החום אני מתחילה לרגיש רע כאבי ראש, סחרחורות, חולשה וכו' אני נמצאת במזגן ולא בחוץ יש לי חלון בחדר לאיוורור ואני שותה הרבה מה עושים, אפילו הרופא שלי צוחק עליי שאני אלרגית לקיץ אני לא יכולה להתפקד ככה