shelley11d

New member
ריח לא נעים מהאוזניים../images/Emo11.gif

כבר כמה ימים שלגיא יש ריח לא נעים מהאוזניים. לפני יומיים שטפתי לו את האוזניים במים וסבון באמבטיה (בד"כ אני משתדלת שלא להרטיב לו את האוזניים) וזה לא עזר. אני מקפידה לייבש לו את האוזניים אחרי האמבטיה במגבת ולנקות את החלק החיצוני במקלון. הוא לא מתלונן וכשאני לוחצת לו באיזור הוא לא מגיב כך שלא נראה לי שמדובר בדלקת. מה זה יכול להיות?

אימאית

New member
מאחר ולא מנקים להם באוזניים...

מצטבר שם מן הסתם לכלוך בפנים... הייתי ממליצה לך ללכת לרופא אא"ג על מנת שיבדוק וינקה בפנים. אל תעשי זאת לבד...

שמופי2

New member
גם לנו היתה תופעה כזו, ליתר ביטחון

הלכתי לרופא. והוא אמר שזה שום דבר ושיש לו הפרשה מוגברת באזניים. עד היום יש לו די הרבה "לכלוך" באזניים ואני מתאפקת לא לנקות יותר מידי - לפי הרופא לא מומלץ לגעת באיזור. אם את רוצה להיות בטוחה תלכי לרופא.

נועה ו

New member
לנו זה היה וזה יכול להיות

דלקת חיצונית של האוזן , אז קיבלנו טיפות וזה עבר

relocation

New member
אצלנו זו היתה פטריה, דחוף לרופא

אף אוזן גרון , היה צורך באנטיביוטיקה, זה לא עובר מעצמו.

sharonmx

New member
דלקות עיניים חוזרות?

מישהי מכירה את זה? יש איזו תרופת סבתא או לא סבתא? כבר חודשים לא מצליחים להיפטר מהצרה הזאת- רק נראה שזה עובר, והופ, העין השניה מתחילה לזלוג.

עדידס77

New member
לגשת לרופא ולקבל טיפות עיניים

אנחנו נותנים לקטנה תרוצידין- טיפות שעושות פלאים. האם הילד מצונן הרבה? מסתבר שלצינון יש קשר ישיר לבעיות עיניים, כי תעלת הדמעות נסתמת והדלקות חוזרות. כמובן שניתן לשים תמציות תה, אבל שוב, רק טיפות אכן יעזרו.

sharonmx

New member
תרוצידין עוזר זמנית...

יש לי במקרר כבר סטוק... אבל זה חוזר אחרי שבוע. צינון? לא יותר מהרגיל. האמת, שאמתול והיום היא דולפת מהעיניים ומהאף ביחד (איכס...
) ניסינו את תמציות התה (קמומיל)- חוץ ממהתנגדות שלה לענין- לא היה שיפור.

עדידס77

New member
אז בקשו מהרופא אנטיביוטיקה

שונה. אפשר לשים משחת סינטומיצין, שידועה כמחוללת פלאים. אומנם העיניים קצת נדבקות, אבל זה עוזר.

הסינטומיצין עוזר מיד

וזה פתר לנו את הבעיה שעברה אגב לכל בני המשפחה. מה שחשוב זה לשים פעמיים ביום כשהם ישנים ובשתי העיניים בכדי למנוע הדבקה כי הם הרי נוגעים ומשפשפים את העינים כל הזמן וכך מעבירים מעין לעין.

קוממי

New member
לבדוק אם זו בכלל דלקת!!!

ללכת לרופא, וע"י משטח פשוט לעשות בדיקה האם זו דלקת או שזו מחלה וירלית... זה יתן לכם תשובות לגבי הטיפול הנכון בהמשך...

M u m

New member
אלרגיה לחום הקיץ../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif../images/Emo186.gif

כל שנה כשמתחיל החום אני מתחילה לרגיש רע כאבי ראש, סחרחורות, חולשה וכו' אני נמצאת במזגן ולא בחוץ יש לי חלון בחדר לאיוורור ואני שותה הרבה מה עושים, אפילו הרופא שלי צוחק עליי שאני אלרגית לקיץ אני לא יכולה להתפקד ככה

למעלה