...

סנדרין

New member
|לאקשורה| ../images/Emo142.gif../images/Emo1.gif

אממ, אתי, עשית את הקורס "לשון ותקשורת" באו"פ? אני מתלבטת אם להרשם. דילמה o_O

PopPy

New member
כן, הוא שיעמם אותי בטירוף.

שנאתי אותו, אם את מזוכיסטית קחי אותו. סתם, היו כאלה שאהבו אותו, אבל אני מאוד לא התחברתי לנושא והמנחה שלנו הייתה איומה.

Thestral

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

איך את מספיקה את הכל

Kouryuu

New member
איך אני מרגישה לאחרונה?

הממ. אני מניחה ש, All in all, לא כ"כ רע. זאת אומרת, יש הרבה נפילות קטנות וכואבות שכאלה, כמו אתמול למשל, אבל, הממ, אני בסדר. לא ממש הולכת לבצפר כמו שצריך, ואני צריכה להשלים כבר 2 מבחנים וכ"כ לא רוצה. בינתיים אני חושבת על מתי אפגוש את תומרו. כן, זה מה שאני חושבת עליו, זה, וגלגל"צ ברקע, ואני מפזמת לי כל מיני שירי ניינטיז עליזים.

Gizmo16

New member
נאאאאאמ, מה קרה אתמול?../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

מממ.. גלגל"צ זה טוב

De-Panther

New member
בכלליות נהדר../images/Emo9.gif אני|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

באמת מרגיש ברוב הדברים ממש טוב רוב הזמן אני רגוע אני לא לחוץ כל כך השינה שלי הרבה פעמים מסודרת אנשים בבית הספר אוהבים את השטויות שאני עושה בסרטים שלי יש לי פאנגירלס קטנות הבלוג שלי במומלצים של תפוז... אלו עם התמונה... יש לי זמן פנוי לפעמים יש אולי 2 דברים שממש מציקים לי... אחד זה כל הקטע עם הזיון(עוד חודשיים אני בן 18 דמט) ואחר זה סתם... בנות... אני לא מצליח למצוא מישהי שבאמת תמצא חן בעיני ואני בעיניה... זתומרת... יש כאלה שהן רק כוסיות... יש כאלה שהן רק חכמות ואני נהנה לדבר איתן וכל זה וכו' וכו' וכו'... ורק אחת שהיא הכל... אבל אין סיכוי איתה
ככה שאני בבעיה

De-Panther

New member
אבל אני מרגיש רע עם|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עצמי כשאני בא למישהי בגישה של הנה הולך להיות קשר רציני כשאני לא רוצה אותה ליותר מסתם סטוץ או כמה סטוצים קטנים זתומרת... אני רוצה מישהי אחת מסוימת... שאין מצב איתה... אבל עדיין אני רוצה אותה... אני מרגיש רע עם עצמי

למעלה