...

thebaby

New member
...../images/Emo101.gif

סיימתי לקרוא היום את "בני מתושלח" של איזה אחד היינליין אם אינני טועה. נו טוב. אני חושב שאלך לישון, בכל זאת יש מחר הברזה מספורט וחמש שעות פיזיקה שאני צריך להשתתף בהם. למה כתבתי את ההודעה הזאת
לא יודע. כי רציתי. לא לכל דבר יש סיבה
. אני חושב שאני מרגיש בסדר גמור. הנגן אמ פי שלוש שלי חזר ואני מחפש לו שם, אתם מוזמנים להציע. הוא בכל זאת החבר הכי טוב שלי. כבר הרבה זמן שלא הרגשתי משהו מכל מיני סיבות. איך אתם מרגישים לאחרונה
אבל באמת. נדב, לפעמים, אתה מרגיש שמציאות בורחת, שהכל מעורפל, שהדלתות נעולות, שהקירות מתרחקים, שאתה לבד ואתה מוצא את עצמך את המפתחות. ולפעמים, אתה פשוט לא מבין. (אל תשאלו, אני בעצמי לא יודע. אמרתי, פשוט לא מבין.)

thebaby

New member
עם המפתחות*../images/Emo101.gif

מילא שאני כותב משהו ואני חושב על מילה אחת ויוצאת אחרת. זה יותר גרוע כשאני מדבר... גם זה קורה, אז אני מרגיש כאילו חטפתי פלאשבאק של אל אס די או משהו. רק שאף פעם לא לקחתי אל אס די. או שאני פשוט לא זוכר

GalBatz

New member
רררר.../images/Emo87.gif

אני מרגישה מוזר נורא - כל היום היה בנוי מדברים נורא נחמדים ודברים נורא מעצבנים ואיכשהו זה נורא בלבל אותי והכניס אותי קודם למצברוח ממש רע. אבל עכשיו יש רק שאריות של המצברוח הזה, וחוץ מזה אני עייפה אבל רוצה ללכת לישון כמה שיותר מאוחר כדי שאני אוכל לקום מאוחר מחר. היהי, אני לא הולכת לביצפר בשלושה ימים הקרובים כי יש טיול שנתי ואני לא הולכת ולמחרת יום גשר.

thebaby

New member
נשמע טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo101.gif

אין לע חופש ליצור שיעמום מדכא שמרפא כל דבר אחר

Gizmo16

New member
למה את לא הולכת לטיול?../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

נאמ, טיולים שנתיים יכולים להיות כיפיים!! יכולים גם להיות לא
בכולופן- תרגישי טוב..

shloompi

New member
טוב, תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

יש לי אנגינה, וזה לא כיף. נורא כואב לי הגרון, והראש, וכל פעם שאני משתעלת אני מרגישה את כל האיברים הפנימיים שלי זזים. מצד שני- יוצא לי להיות פולנייה כמו שאני אוהבת ולטעון שאני גוססת, וגם הספקתי לנסות כ-4 סוגי תה חדשים. תה עם פסיפלורה זה לא מזעזע כמו שזה נשמע. חוץ מזה, יש לי המון עומס, ויש המון מתמטיקה. אבל היום אמרו לי שמאריכים קצת את הזמן בבגרות (משאלון 004- שעה ו-3/4 לכל שאלון... מה שאומר שלשאלון 006 שאני עושה בחורף, תהיה לי רבע שעה יותר. וזה כן משנה). יש לי עבודה בספרות להגיש. זה די זוועה, כי הייתי צריכה להגיש אחת גם שבוע שעבר, וכבר שבוע שעבר לא היה לי מה לכתוב (בסוף כתבתי קצת שטויות על הספר "על אהבה ושדים אחרים", וקיוויתי לטוב). וחוץ מזה, אין לי כוח לכתוב על עגנון והפטישים החולניים שלו. מצד שני: יש חורף, וחורף זה נחמד כזה. וגם די נחמד לי באופן כללי (אם לא מחשיבים את שעות הבוקר. שעות הבוקר זה זוועה, מישהו צריך לעשות מעשה ולבטל אותן). ויש לי גם כובע צמר חדש עם פסים. אם זה היה תלוי בי, היו קוראים לו ג'ורג'. אבל חברים שלי החליטו שקוראים לו זרוּבּ, אז החלטתי לאמץ את השם. להבריז מפיזיקה זה ממש טוב. הדבר היחיד שיותר טוב מלהבריז מפיזיקה, זה לא ללכת למגמה הזו בכלל
. ושם, לנגן MP3? אני אלך על ג'ורג'.

thebaby

New member
אני מבריז מספורט../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif

שיעורי פיזיקה זה המקום העיקרי בו אני ממציא פצצות אטום תאורתיות וכולם מתעצבנים...("שתוק כבר... הבנו שאתה הולך להמציא פצצה תפוצץ את כולנו... יופי....בינתיים יש בגרות"). אני משתדל לא לחשוב על בית ספר, זה סתם מדכא... יש הרבה מזה. חורף זה טוב
. שעות הבוקר זה אחלה... חבל שצריך להמשיך את היום... אני אוהב להתעורר להגביר את השיר שהתנגן כל הלילה במערכת ולהתחיל לפהק מול המראה... להתיישב מול המחשב חצי ישן ולחשוב שהעולם עוד מת או משהו. לא יודע איך להסביר... אני עוד איפושהו בתוך החלומות שלי, וזה בניגוד למציאויות שאני הוזה לפעמים עדיף על המציאות עצמה. הסתבכתי. אני לא אגיד לך שהאנגינה זה לא נורא, רופאים טענו שסיבוך של אחת כמעט הרג אותי
. אז היי, החדשות הטובות הן שאולי את לא סתם אומרת, אולי את במאת גוססת.
אני אשתוק.

shloompi

New member
אנגינה זה כולירע ../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

ההערה בנוגע להברזה מפיזיקה הייתה הצעה ידידותית
. אבל אם מתישהו תמציא פצצת אטום מוצלחת, אני גם רוצה עותק בבקשה. אוקיי, אז לך נחמד כשאתה מתעורר, ויש בוקר והכל. כשאני קמה, זה בד"כ בדיוק 50 דקות אחרי שהשעון המעורר שלי כבר צלצל, אני לא מספיקה לעשות שום דבר, את הבית אני עוזבת כמו סופת טורנדו, ואח"כ עוד מתקשרים להתעניין בשלומי ולמה השארתי את החדר/מטבח/אמבטיה כמו אחרי הפיכה צבאית. בקרים זה אסון טוטאלי. חדשות טובות למי?
. והיום אני כבר מרגישה יותר טוב, כך שייתכן שאני לא גוססת, אלא רק אומללה בקנה מידה בינ"ל.

thebaby

New member
אם את רואה שאת לא מספיקה../images/Emo101.gif

או שאת עייפה מידי, חיזרי לישון. זה מה שאני עושה... לא נעים לי כבר מאמא... היא ממש מתחננת שאני אלך לבית ספר. מסכנה, מה היא אשמה שיש לה ילד כזה =\.

Gizmo16

New member
../images/Emo23.gif היא לא אשמה-../images/Emo28.gif

יש לה מזל. אני הייתי מתה שיהיה לי ילד כמוך. וברצינות ומעבר לסתם מילים ריקות מתוכן- תמיד ידעתי שאני חרא של בנאדם שאני חושבת ככה, אוקיי, אני נוראית, אני איומה, אבל נראה לי שאני אהיה ממש ממש אומללה אם יצא לי ילד דביל. ילד שאי אפשר לדבר איתו ברמה של יותר מ"תראה איזה כוסית זאת", שאין לו מחשבות יותר עמוקות מ"אמא אני רעב"... אני אוהב אותו, והוא יהיה הילד שלי- אבל אני אהיה נורא מאוכזבת. לא יודעת מה אמא שלך חשבה, אבל אני מבטיחה לך שאתה ממש לא מסוג האנשים שיגרמו להורים שלהם לחשוב משהו שהוא שונה מ"איזה מזל עצום יש לי"...

PopPy

New member
נדב והמעודדות - בקרוב בבקלובאסטר.

"אולי את לא סתם אומרת, אולי את באמת גוססת"?! סיכמנו שלא אומרים לה שום דבר עד שישארו לה כמה ימים..!

Kouryuu

New member
פסיפלורה. 3>

כעת אני יש לי קרייבינג לגלידת פסיפלורה. אעע. הממ. אני... מחבבת למדי את ש"י עגנון. אהבתי את 'האדונית והרוכל' והכל. אנחנו צריכים עוד ללמוד 2 סיפורים שלו לבגרות. אעע, בגרות. הממ, התחדשי על הכובע! פסים זה נהדר. והרגישי טוב, בהחלט.

Gizmo16

New member
ברור שזה משנה!../images/Emo28.gif

כאילו, לא בציניות- ברצינות... רבע שעה
אעעעע, גם לי תהיה רבע שעה יותר
זה מושלם. כי הרי לוקח לך רבע שעה להבין מה לעזאזל רוצים ממך ואיך מצאת את עצמך בכיתה עם שולחנות ירוקים ואנשים קצת ירוקים... ואז חצי שעה לכל שאלה- ויוצא שתמיד חסר לך זמן ככה, כשיש שעה וחצי
אני אפסיק לדבר עכשיו
בעצם אני לא
ברור שצריך לבטל את שעות הבוקר! בכלל צריך לעשות מעשה ולהחליט שכולם ישנים עם תריסים מוגפים עד 10-11, וב-12 מתחילים לעבוד\ללמוד... ושהיום יימשך עד 2-3 בלילה... הכל בגלל שחווה'לה החליטה שהיא עייפה בשמונה בערב
חבל שלא קוראים לו ג'ורג'
בטח ג'ורג', ג'ורג', ג'ורג'ינה וז'ורז'ט מנדים אותו נורא
נאמ. כן. אני לא אגיב על סוף ההודעה שלך. ובכלל- לא היה לך סוף להודעה
היא נקטעה באמצע. כןכן.

PopPy

New member
הומ.

קצת נדנדה. רגע אחד בסדר, ורגע אחד קצת לבד. והשעות שינה שלי הפוכות מאז חנוכה, מה שלא עוזר לי הרבה להרגשת הלבד, כי כשהולכים לישון ב20:00 וקמים ב-3:00, אין ממש עם מי לדבר. אבל בסה"כ, בסדר. שרק ייגמר העומס כבר, אני צריכה להחזיק מעמד רק עוד חודש וקצת ואז הכל יהיה בסדר. בינתיים, אתמול הברזתי ממיני-מתכונת במתמט' (אופס.), מחר לשון ומחרתיים מנהל. אחר כך שלושה מבחנים ביום שלישי הבא (מתמט', תנ"ך ולשון), שאני צריכה לדחוס בשעתיים. בפועל אני צריכה שעה וחצי למתמט', שעה ללשון ושעה וחצי לתנ"ך, אז לא כל-כך ברור לי איך אני עוברת את זה בדיוק, ומתי בכלל יהיה לי זמן ללמוד. אחר כך יהיה לי קצת זמן לנוח - עד המתכונת ב16/1. לפניה חופשת מתכונת ואחריה טיול שנתי (=שלושה ימי חופש בשבילי), ואז כבר כמה ימים אחר כך חופשת בגרות, בגרות ב27 ולקינוח, בחינה באונ' שבוע אח"כ שגם לפניה אני לוקחת יומיים-שלושה. בקיצור, מעוד שבועיים אני אהיה בבצפר בערך יומיים בשבוע, שזה די מעודד. אחר כך, שימות העולם מבחינתי - אני לוקחת לי יום-יומיים לעצמי, לעשות מה שאני אוהבת, ולנוח. (עד לפתיחת סמסטר ב' באונ' ותקופת מבחנים חדשה בבצפר.. oO)

Gizmo16

New member
בעעעעעעעע.../images/Emo28.gif

אני מכירה את ההרגשה. כלכך מכירה את ההרגשה. תקשיבי- אני באמת, לא בקטע של לעודד כי ממילא זה לא יעבוד- לא יודעת איך את עוברת את זה. אני פאקינג כבר סיימתי את תקופת המבחנים שלי, ואני עדיין כלכך בלחץ שאני מרגישה שאני מתמוטטת. תעודה. יום הורים. קונצרט. בוחן. עוד בוחן. הכל תוקף. אני מתה לנוח! פאק. אתי, את באה לסיבוב בהודו אחרי י"ב?

PopPy

New member
אוי תעודה.. על הפרט הזה דילגתי

באלגנטיות. זה לפחות משהו שלא צריך ללמוד לו. נמ, לא, הודו אף פעם לא עניינה אותי במיוחד ואף פעם לא חשבתי שאיבדתי את עצמי, וגם אם איבדתי את עצמי, עצמי לא תלך למזרח. כמה ימים של השאנטי הזה ואני אשתגע.

למעלה