TAPUZ- אשפוז...

OpticalIllusion

New member
הרמה באמת יפה .... כל הארץ יפה ...

רק חבל שאין איזון פה בין יופי לבטחון וחיים נורמליים ..........

עכשיו כשאני חושב על זה

אני בנאדם די רגוע.. אני לא מתעצבן.בקושי כועס.. ואם כן אז אני נרגע במהירות.. משהו לא בסדר איתי?

לירה2

New member
אני שוכבת במיטה

ושמה במערכת את הטראנסים הכי חזקים שאני מוצאת באותו רגע, ואז אני נרגעת...

אממ.. שאני במצב כזה, אז או ש..

אני הולכת לחברה ממש טובה שלי שגרה לידי [לרוב ההורים שלה לא בבית, ככה שזה נוח 'להתפרק' בלי שהם יראו..]
הולכת לחדר, שמה דיסק עם שירים שקטים/מטאל גות'י והולכת לישון
וה-מקום, הולכת לפרדס שיש לי ממש מול הבית [ואני גרה בעיר..], נכנסת לעומק שלו, ויש לי שם עץ כזה שהוא רק שלי
כבר איזה 4 שנים הוא 'משרת' אותי, כשדיברתי לעצמי, כשבכיתי, כשכתבתי מתחתיו שירים
.. לא כיף באמת לבוא לשם לבד, אבל מי יודע, אולי אני אבוא לשם עם מישהו יום אחד

אמפפפ, אני רק בזמן האחרון נחשפתי

למוזיקה הזאת, ככה שאני לא מכירה הרבה להקות וכאלה
כרגע אני שומעת את טריסטניה, נייט וויש ואוונסאנס.. אוהבת שילובים של מוזיקת רוק עם מוזיקת כנסיות ואופרה.. זה מדבים
בא לך להמליץ לי על עוד להקות?

OpticalIllusion

New member
הם באמת מעולים .....

ל Nightwish נחשפתי די מזמן ומאוד אהבתי, Evanascence הם אחלה - באמת איכותיים... רק חבל שקצת קשה למצוא דיסקים חדשים שלהם בארץ וממש לא בא בחשבון לקנות דיסקים מ amazon.com כי זה יקר והמשלוח עולה הון תועפות... חוץ מהם, אני שומע גם את Dream Theater , Within Temptation ויש עוד .... אלה לא מטאל גותי (רק מטאל ....) אבל יש להם שירים ממש טובים ....

Stillwater

New member
ממממ...

לרגע נבהלתי אמרת DREAM THEATER כי עדין הייתי מקושרת לגות' וכבר רצית להרוג אותך...

Stillwater

New member
מממממ...

TRSITANIA וNIGTHWISH זה מצויין! אוונסנס...מממ..יש להם כמה שירים שאני אוהבת במיוחד את MY IMMORTAL, אבל הם "הגותים של הפופ", לא ממש גותים... אמממ..אם את אוהבת יותר את הגותי עם האופרה ומילים לא מובנות בלטינית הרשי להמליץ לך על theatre of tragedy. ועל Sirenia (מי שהקים אותה היה גם חבר בטרסיטניה) וLACUNA COIL שהם יותר דומים לאוונסנס. ואם בא לך על דברים כבדים ממש אז... My Dying Bride edge of sanity

fresh mishmesh

New member
אממ... נכנסת לחדר בעצבים

נשכבת על המיטה, ומוציאה הכל בדמעות... זה לא בכי של עצב... זה בכי של פריקה... ואז אני הולכת למחשב ושומעת שיר ממש יפה של הדייר סטרייטס (אחלה להקה, אגב), ואולי מתקשרת לחבר שלי... הוא תמיד תמיד מצליח להרגיע אותי ופעם כשחבר שלי היה אצלי, ההורים שלי ממש עיצבנו אותי, ויצאתי איתו החוצה לטיול שכזה במושב, ויש איפשהו מקלט שנמצא באמצע שדה ירוק ירוק כזה, והייתה שקיעה ממש יפה, והייתי ביחד איתו, וזה נורא הרגיע אותי... מקום ממש נחמד

למעלה