TAPUZ- אשפוז...

Stillwater

New member
../images/Emo101.gif TAPUZ- אשפוז...

סתם כי לא הייתה כותרת. כשאתם כועסים, עצבנים, שום דבר לא הולך וכל העולם נגדכם לאן אתם בורחים? יש לכם מקום מסויים שאתם אוהבים ללכת אליו, שעוזר לכם להירגע ולשכוח מהכל? או שאולי אתם מעדיפים להסתגר בחדר עם מוסיקה, חושך ופציעה עצמית? אצלי אם מתאפשר לי אז פעם זה היה טאוור רקורדס, אבל צריך לשנות ולגוון קצת ועכשיו זה מורנינג סטאר. ואם אי אפשר לנסוע לת"א, אבל אני יוצאת לצלם, כל מיני דברים...

*superstar*

New member
מממ.. קשה.. קשה..

הייתי אומרת שלהסתגר בחדר, בחושך, עם מוזיקה ופציעה עצמית. או זה או ללכת לישון. עוזר.

OpticalIllusion

New member
לי יש מקום טוב .....

יש פרדס אחד , סמוך לקיבוץ דברת , שיש בו צריף ישן כזה .... אני מגיע לשם לפעמים, רק בשביל להירגע ... מטפס עליו ויושב למעלה. נוף עוצר נשימה
ויש עוד מקום בקצה השכונה, שמשקיף על כל העמק - אחלה מקום להיות בו במיוחד בשקיעה .... לבד לא הכי כיף לבוא לבוא לשם אבל מי יודע, some day, זה לא יהיה לבד ...

הפרדס של דברת? או של האחוזה??

אל תדאג אני לא אבוא להציק לך פשוט לא זכור לי שבדברת יש פרדס..

האמת....

שכרגע אני במצב הזה... אני עצבנית נורא ואין לי מושג למה [בערך..] אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי!! אני משתגעתתתתתתתתתתת
נראה לי שהכי טוב זה להסתגר בחדר ולשמוע גלגל"צ, הם תמיד מצליחים להתאים את המוזיקה שלהם למצב רוח שלי...

painapple

New member
מה הבעיה של כולכם?

חושך חושך חושך, כל היום חושך, תדליקו תפאקינג אור!! וזהו. אז יש כאלה שמעדיפים להסתגר בחדר עם מוזיקה, אור, ופציעה עצמית. או סתם לקחת אוטובוס לאנשהו, או חופשה לאילת. או לצפון. אחח, אני רוצה לחזור לאחד מהשניים כבר. או לקשקש. אני יכולה לקשקש, פיזית, עם עט ודף, לנצח. שנים. זהו. בביי.

painapple

New member
איפה היא גרה רק?

אבל אני מגיעה לכל מקום. אז זה לא הקטע.

OpticalIllusion

New member
באמת יפה שם ../images/Emo70.gif

לא לזלזל
, המקום הכי יפה שאני מכיר ... ולמרות שהייתי בנגב והוא גם יפה, עדיין, אני חושב שאין כמו העמק .... אני לא מתעורר למראהו כל בוקר אבל אם יש הזדמנות לטייל בו - אז אני לא מפספס אותה זה בטוח .... ותבואו לבקר - נפתח שולחן

למעלה