*O*

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gif../images/Emo10.gif

אני יודעת שאתם לא פה אבל תעשו בכל זאתD: בטלפתיה

שרוכים שחורים זה בסדר? ../images/Emo3.gif

שיער: שתי קוקיות נמוכות, רפויות. הגומיה היא כמו סרט דק שמתלפף סביב כל הקוקו. [באיקסים] הגומיות בצבע ירוק. אין שביל. השיער בצבע בלונד אגוז עם גוונים אדומים. [שישתלב] יש פוני לצד. כובע מצחייה ירוק שהולך קצת לצד. [אבל הירוק של הצבא.. ] יש סמל של פומה במצחייה עצמה. חולצה: חולצה לבנה-תכלת. פתח הצוואר הוא גדול, והוא הולך לאלכסון. זה נראה גזור ויש קצת שוונצים שיוצאים מפתח הצוואר. [תסתכלי בקובץ..] יש הדפס של ראש של ילדה קטנה עם שיער אסוף ב2 קוקיות למעלה. [זה ממש קטן, וזה גם לא יהיה ברור שזה ראש של ילדה...] מכנסיים: מכנסיים כחולים כהים, גדולים ורחבים. יש קרע בברך במכנס שמאל. מכנס ימין הוא 3/4 עם קיפול מרושל. מכנס שמאל ארוך. נעליים: נעליי ספורט לבנות עם שרוכים שחורים, פרומים. אביזרים: היא מחזיקה משקפי שמש. יש על הרצפה [לאו דווקא רצפה.. יכול להיות על שולחן או משהו כזה.. אבל שהיא לא תחזיק אותו] תיק צד לבן-תכלת. [בצבע של החולצה...]

אני רוצה תיאור!../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

שיהיה קשה, אבל לא מדי. ובלי הרבה שחור\לבן\כתום. ואם אפשר לצרף בייס (אבל אפשר גם בלי)

זה טוב?

יש לי בשבילך אז ככה: שיער: ביביליס חלק כזה... בצבע שחור עם פסים בלונדיים חומים חלק עליון: חוללצה: חולצה על שרוול אחד בתבע כחול שמיים וכתוב עליו באדום זוהר עם ברק POP עליונית: ג'קט רשת כזה בצבע כחול כהה עם שרווים יותא ארוכים מהידים בוטם: מכנס 3/4 בצבע ג'ינס בהיר מכופל וכתוב באמצע המכנס במאונך:LOOK MY בורוד עם הצללה חדה של גוונים זהו בייס מצורף מקווה שזה טוב זה קשה מה לא?? אביזרים תוסיפי איזה שבא לך אני ממליצה לך אוזניי חתול וזנב חתול באיזה צבע שבא לך ..... מאי

מצטערת../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

אבל זה לא ממש הסגנון שלי וזה לא בדיוק מה שרציתי... סורי..

מקווה שאהבת, כי אני לא ../images/Emo5.gif

שיער: שיער בצבע חום בהיר עם ברק בלונד דהוי. מעל אוזן ימין יש ורד אדום. [רואים את העלי כותרת, לא את הגבעול] בשיער יש המון המון צמות דקיקות. הגומיות שחורות. [הגומיות הן משהו כמו פיקסל אחד או שניים... לא יותר] הצמות מתחילות מהקודקוד, ככה שיש שביל באמצע. חולצה: סריג בצבע סגול-חיוור-כהה. הוא סגור בחוט באמצע. [תסתכלי בקובץ..] מתחת יש חולצה לבנה עם ברק סגול בהיר. החולצה היא חולצת בטן, פשוטה. מכנסיים: מכנסיים לבנים, אלגנטיים מקורדרוי. יש 2 כיסים קטנים. המכנסיים הם ארוכים, בסוף הם נפתחים קצת. למטה, במכנס שמאל, יש הדפס של ורד. [אותו ורד בשיער, רק שזה הדפס..] נעליים: מגפי שפיץ לבנות. אביזרים: שרשרת שחורה עם תליון בצורת אליפסה בצבע סגול. צמיד שחור עם תליון בצורת אליפסה בצבע סגול. אני אבין אם לא תרצי להשתמש. את יכולה לשנות מה שאת רוצה.

מצטערת../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

אבל אני לא אשתמש, לא בגלל שזה לא תיאור יפה... בגלל שאני לא רוצה תיאור עם הרבה לבן (ואני חושבת שכתבתי את זה...) סורי..

../images/Emo3.gif

שיער- בלונדיני מתולתל. יש פסים סגולים ישרים. עד התחת. טופ- חולצה ירוקה ארוכה. מעליה יש גופיית ספגטי עם מחשוף גדול בצבע כחול. דאון- חצאית טאטו ורודה. מתחתיה יש ג'ינס כחול. נעליים- נעלי בלט בצבע של הג'ינס. אביזרים- מכבעת כתומה עם פרח לבן. קולר ניטים שחור. המון צמידים צבעוניים ביד אחת. היד השנייה מחזיקה בלון ורוד. חגורה צהובה שמונחת באופן אלכסוני. חתולות לבנות. טוב?

shooroo

New member
^^

שיער בלונדיני חיור וגלי, עד המותניים בערך. הרבה שוונצים. שמלה קייצית בצבע אפרסק ^^ עם רצועות ספגטי, ותחרה לבנה, ומלא דובדבנים קטנים בחלק של ה'חצאית' בשמלה. ^^ ד"א, החלק הזה הוא נפוח כזה כמו חצאית טוטוD: היא יחפה ועל אחת מהרגליים שלה מלופף גבעול ירוק בהיר עם פרחים ורודים פה ושם. העיניים שלה חומות והיא מחייכת. :] מקווה שאת אוהבת ^^

../images/Emo163.gifדרוש תיאור ^^

המ... שיהיה כזה, נשי, אלגנטי, ועדיף עם שמלה תודה רבה למגיבה

behind the masc

New member
האלווו יו../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

שיער- שיער חום כהה אסוף בחצי בקוקו עם 3 שבילים בשיער. שמלה: אממ תחילה של שמלה בצבע חום, היא מתחילה עם מחשוף שקצת כזה נופל, רפוי כזה. החלק התחתון הוא מאוד צמוד ונמתח. עליון מכל השמלה: ורוד עתיק, ארוך יותר מהשמלה[השמלה מגיע עד לברכיים דרך אגב><. אממ צמוד אבל לא יותר מדי, 2 כיסים קצת מתחת לציצים, עם 5 כפתורים ורודים עתיקים, גם. נעליים: נעלי עקב בצבע שחור מקווה שאהבת:) אני מאוד אהבתי^__^ אם את עושה תגידי

למעלה