HoNeY14

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

אני אגיד ישר לעיקר: אני צריכה המצלה על ספר טוב לא שפה כבדה מידי וממש לא ארוך באנגלית כמובן ביקשו מאיתנו לקרוא ספר לשנה הבאה וכל מה שקראתי כבר משעמם אני אשמח אם תיעצו לי

HoNeY14

New member
המצלה=המלצה../images/Emo3.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

ככה זה כשכותבים מהר ובהקלדה כמעט עיוורת

La Gamba

New member
אחד הספרים הקלאסיים בתחום

הוא מן הסתם הארי פוטר. אנא ציין את גילך, זה יעזור יותר. אני ממליץ לך לבדוק את רשימת ספרי הילדים הכי טובים של המאה, בדר"כ, הספרים שם שהם בגודל סביר, הינם ספרים ממש טובים.

Flash Button

New member
../images/Emo72.gifאני ממליץ לך

על ספר שקראתי השנה והוא ממש מגניב..כלומר ממש כיף לקרוא אותו, והוא מצוין בשביל כול מיני פעילויות כאלה של בית ספר. קוראים לו "Primary Colors" או בעיברית צבעי השלטון, הוא היה גם פעם אחת בערוץ 2 אני חושב..סרט וספר ממש יפים

HoNeY14

New member
../images/Emo51.gif לשניכם../images/Emo13.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

Human Nature

New member
לא בטוח אם זה יתאים... |טל| |צלב|

מהרושם שיש לי עליך- "The Catcher in the Rye" של ג'.ד. סלינג'ר. ספר מדהים (הוא שנּה לגמרי את דרכי החשיבה שלי
), והשפה לא יותר מדיי קשה. מֻמְלץ בכלל

Snowangel3537

New member
נ"ש מנושנש....שהוא בעצם בקשונת.....

שמעו כמו שאת בטח כבר יודעים אני ואנגלית לא משמ סתדרים אז אני צרכיה לשלוח לדודה שלי אימיל לארצות הברית לספר לך איך התינוק החדש שנולד לדודים שלי..אז בבקשה בבקשה תתרגמו לי..אם לא כאן אז למסר.. תודה מראש, לי מאיוש (mayush ), כבר ראיתי את התינוק יום אחרי שהוא נולד וכם אני ונועה קנינו לו מתנות!! יקראו לו רז והוא כל כך חמוד!!!! הוא גדול יחסית לתינוק שרק נולד אבל הוא משש חמוד! בקייץ הזה אני לא עושה כמעט כלום :( אני מתכוונת ללכת הרבה מאוד לים ולבריכה ולהיות עם החברים כי אצלנו הים נורא קרוב ולא צריך אוטו אפשר לכחת אוטוובוס ואפילו ללכת ברגל. אני גם רוצה לישון הרבה בקית הזה לפצות על כל השעות שינה שהפסדתי בשביל ללכת לבית ספר. אני יעשה כמה ביביסיטרים אבל לא משהו קבוע. וזהו אני חושבת אולי אני נוסעת אם שתי חברות שלי ואבא וההורים שלך אחת מהם לאילת ואני נוסעת גם לטיול ב-3 ליולי עד ה-7 ליולי מהעבודה של אמא שלי. וזהו אני חושבת .... לפני שאת יוצאת למחנה תרשמי לי איימיל.. אוהבת אותך מאוד מאוד ליקי... אנשים חמודים שלי אני ממש מתחננת אליכם שתתרגמו ליא תזה..לשפה הכי קלה שאתם יודעים..בלי מילים מיוחדות כאלה...סתם מילים כמו של ילדים...

הנה בא חיל הפרשים לסיוע

Mayush I've already seen the baby a day after he was born and Noa and I bought presents for him!! His name is Raz and he's so cute!!!! He's big for a newborn baby but he's really cute! I'm not doing anything this summer :( I intend to go to the sea and pool often and be with my friends cause the sea is very close to us and I don't need a car, I can take a bus or even walk there. I also want to sleep a lot this summer and compensate for all the sleep I missed in order to go to school. I will be babysitting a few times but not on regular basis. That's it I think. I might be going with two friends and dad and one of my friend's parents to Eilat and I also go on a trip from July 3rd to July 7th, out of mom's job. And that's it, I think.... Before you go on camp, write me an Email... Love you very very much Liki תמיד שמח לעזור... אגב אם יורשה לי לתקן מעט... לכחת צריך להיות לקחת... אבל חוץ מזה אין בעיות
השתדלתי כמיטב יכולתי לשמור את זה פשוט ובשפה קלה תמיד שמח לעזור Rogue

למעלה